Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aganela napisał(a):
Ile owczary mają już lat?Świetnie się trzymają:)

teraz im już 7 rok leci :)

Dziękujemy za odwiedziny :)

Wczoraj Nera kąpałam a dziś po spacerze byłam zmuszona zrobić to znowu :shake::p

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nero zapisany na 18.30 na trymowanko :D
Miejmy nadzieję, że będzie dobrze :p
Tylko fryzjerka gadała (bo wysyłałam jej zdjęcia) że nie wiadomo czy będzie się dało trymować, bo ma dość krótki włos czy maszynką :roll:
Zobaczymy...

Posted

Hmm, my się normalnie strzyżemy, nie wiedziałam nawet, że cockery trzeba trymować, bo u niego to w sumie tylko kwestia łap. A wy ścinacie sierść też na grzbiecie ?

Posted

No więc my po :D
Zdjęć póki co nie ma- mam nadzieję, że uda mi się mamę ubłagać o aparat na długi weekend to wtedy będą :D
Nero był teraz trymowany, wygląda dużo lepiej niż po strzyżeniu maszynką :D
Co prawda łapki ma zgolone (tzn.zamiast zrobionych na kocie) ale dla nas to lepiej bo on po bagnach i krzaczorach biega :P

Paula- spaniele prawidłowo powinno się trymować, jest to dużo zdrowsze dla skóry :)
Nero na grzbiecie był trymowany, szyjka, łapki, uszy i doopka podcinane maszynką :)
Łapy, ogon, firanka i uszy dodatkowo wyrównane nożyczkami :)

Tak poza tym- Nero został nazwany ,,tramwajem" :lol: długi, niski :lol:

Byliśmy dziś również na spacerze i spotkaliśmy różne psiaki, Nero o dziwo ani razu nie warknął :shock: Ładnie się przywitał i koniec :mrgreen: Jestem z niego na prawdę dumna :) Docelowo mieliśmy iść na wybieg ale było dużo psów i nie czułam się na siłach żeby go już spuścić...