aganela Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ile owczary mają już lat?Świetnie się trzymają:) Quote
Aleksandrossa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 aganela napisał(a):Ile owczary mają już lat?Świetnie się trzymają:) teraz im już 7 rok leci :) Dziękujemy za odwiedziny :) Wczoraj Nera kąpałam a dziś po spacerze byłam zmuszona zrobić to znowu :shake::p Quote
Aleksandrossa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Nikomu więcej się nie podobają :lol:? Quote
Merenwen Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ja nie wiem, jak reszta, ale chętnie zobaczyłabym jakiś filmik z treningów :). Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja też. :smile: ja ciągle do was zaglądam, ale nie zawsze pisze. ;) za to wy do nas prawie wgl. :D Quote
Aleksandrossa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Merenwen']Ja nie wiem, jak reszta, ale chętnie zobaczyłabym jakiś filmik z treningów :). Nie ma :p Bo nie ma treningów :lol: Nie mamy gdzie :( Paula- zaglądam ale u Was taki tłoook :P Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nero jest piękny! Kocham czarne Cockerki. :loveu: :loveu: Zapisujemy Was. ;) Quote
vaness Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Merenwen napisał(a):Ja nie wiem, jak reszta, ale chętnie zobaczyłabym jakiś filmik z treningów :). ja też ;) ;) Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Możecie nagrać domowy trening, my też tylko taki mamy nagrany. :P Też bym chętnie zobaczyła znowu Nerka w akcji. ;) Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Hej, hej! :) Też czekam na filmiki, bo ostatnio Nera widziałam na OZP, a na pewno wieeele się zmieniło! pzdr! Quote
Aleksandrossa Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Zapraszamy na Nerkowego bloga :) www.nerkowo.blogspot.com Quote
Fantowa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Super, super, już do ulubionych dodaję! Ale nadal czekam na jakiś filmik! ;) Quote
Molowe Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 my też będziemy zaglądać na bloga :) i czekam na jakieś nowe Nerkowe fotki :loveu: Quote
vaness Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Silky123 napisał(a):obserwujemy bloga. :diabloti: my również ;) Quote
Victoria Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 boszszsz... ile ja sie naszukalam tej galerii xD do dziesiątej strony doszłam ;p Ola pochwal się ;] i daj zdjęcia jakieś ;p Quote
Aleksandrossa Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Zdjęć brak bo brak aparatu :D Ale żyjemy sobie, żyjemy :) Bliżej wakacji mam zamiar rozgłośnić trochę agility u nas w Siedlcach :) Mam nadzieję, że znajdzie się chociaż kilka osób :) Quote
Aleksandrossa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Nero zapisany na 18.30 na trymowanko :D Miejmy nadzieję, że będzie dobrze :p Tylko fryzjerka gadała (bo wysyłałam jej zdjęcia) że nie wiadomo czy będzie się dało trymować, bo ma dość krótki włos czy maszynką :roll: Zobaczymy... Quote
paulaa. Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Hmm, my się normalnie strzyżemy, nie wiedziałam nawet, że cockery trzeba trymować, bo u niego to w sumie tylko kwestia łap. A wy ścinacie sierść też na grzbiecie ? Quote
Aleksandrossa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 No więc my po :D Zdjęć póki co nie ma- mam nadzieję, że uda mi się mamę ubłagać o aparat na długi weekend to wtedy będą :D Nero był teraz trymowany, wygląda dużo lepiej niż po strzyżeniu maszynką :D Co prawda łapki ma zgolone (tzn.zamiast zrobionych na kocie) ale dla nas to lepiej bo on po bagnach i krzaczorach biega :P Paula- spaniele prawidłowo powinno się trymować, jest to dużo zdrowsze dla skóry :) Nero na grzbiecie był trymowany, szyjka, łapki, uszy i doopka podcinane maszynką :) Łapy, ogon, firanka i uszy dodatkowo wyrównane nożyczkami :) Tak poza tym- Nero został nazwany ,,tramwajem" :lol: długi, niski :lol: Byliśmy dziś również na spacerze i spotkaliśmy różne psiaki, Nero o dziwo ani razu nie warknął :shock: Ładnie się przywitał i koniec :mrgreen: Jestem z niego na prawdę dumna :) Docelowo mieliśmy iść na wybieg ale było dużo psów i nie czułam się na siłach żeby go już spuścić... Quote
Molowe Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 oczywiście że trzeba u cockerów to podstawa :) Quote
Recommended Posts