Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy problem z Cezarem :(
Strasznie schudl, wyglada jak bysmy go glodzili :(
bylismy dzis u weta, pobral mu krew do badan i w poniedzialek ok.14 maja byc wyniki. Dodatkowo mamy przywiezc qupe do badania. Wet mowil cos o wlosoglowkach, mozliwe ze one sa przyczyna chudniecia psa...
Zobaczymy co badania wykaza...
Trzymajcie kciuki...

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm, my dopiero co uporsliśmy się z włosogłówkami, ale u nas były tylko koopki z krwią, której było coraz więcej i pies był troche spokojniejszy, ale w sumie nie chudł. okropne paskudztwo, czekam na wyniki. ;)
Nerek super wygląda ;)

Posted

A więc :D
Do Kasi przyjechałam z Nerkiem pociągiem :)
Czarny zachowywał się super, położył się i całą drogę przespał. Bałam się, że może coś rozrabiać ale było ok.
Gdy dojechaliśmy do Kaś, wzięłyśmy potworki na spacerek nad rzeczkę :lol: O dziwo się nie gryźli :lol:
Dopiero wieczorem podczas próby zabawy coś się rzucali ale niedużo.
Następnego dnia kolejny wypad nad rzeczkę i...pływanie :twisted: Sama byłam w szoku bo Nero nie miał nic przeciwko pływaniu, wcześniej moczył tylko łapy i hyc na brzeg. Byliśmy też na festynie i kolejny szok- Nero zachowywał się nienagannie ;)
Wczoraj za to, byliśmy pół dnia w Warszawie. ok.2,5h szukaliśmy sklepu Rogz'a :twisted: Byliśmy również na Polach Mokotowskich gdzie dopadł nas deszczuch ale było i tak fajnie :P Psy świetnie zachowywały się w metrze, anioły :D Żadnego piszczenia, szczekania, łażenia. Nana grzecznie siedziała a Nero, jak to Nero- spał :P
I o dziwo się słuchał :D Na potrzeby zdjęć zostawał na miejscu nawet :)
Musimy kiedyś powtórzyć taki wypad :)

Ok, już nie nudzę, daje fotki :lol:

(mistrzowie 2 planu :lol: )

Nanuś <3