Aleksandrossa Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Mamy problem z Cezarem :( Strasznie schudl, wyglada jak bysmy go glodzili :( bylismy dzis u weta, pobral mu krew do badan i w poniedzialek ok.14 maja byc wyniki. Dodatkowo mamy przywiezc qupe do badania. Wet mowil cos o wlosoglowkach, mozliwe ze one sa przyczyna chudniecia psa... Zobaczymy co badania wykaza... Trzymajcie kciuki... Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 trzymam kciuki.:kciuki: i zdrowia dla pieska.:) Quote
vaness Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 ja też trzymam kciuki a Toff łapki :) zdrówka ! Quote
Aleksandrossa Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 A więc... Nero przed (zdjęcie co prawda z ferii ale niewiele się zmienił) I po (zdjęcie świeżutkie :D) Quote
Lucky. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 bardzo fajnie obcięty :) ja muszę megi podciąć, ale jakoś nie chce mi się. Quote
paulaa. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 hmm, my dopiero co uporsliśmy się z włosogłówkami, ale u nas były tylko koopki z krwią, której było coraz więcej i pies był troche spokojniejszy, ale w sumie nie chudł. okropne paskudztwo, czekam na wyniki. ;) Nerek super wygląda ;) Quote
Victoria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Już jutro zobacze Nerka ;] Aż się nie mogę doczekac :P Quote
Aleksandrossa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Przesylamy pozdrowienia z Otwocka razem z Kasia i jej dziewczynami :D Dzisiaj do Warszawy :D moze ktos chetny na spotkanko :p? Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 mhmmm przejeżdżałyście przez Michalin i nawet do nas nie wpadłyście :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Ej, pisalam do Cb na fejsa ale mi nie odpowiedzialas :p Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 odpowiedzialam;) ale na PM bym dzisiaj i tak nie dotarla;) ja to Otwocka tez blisko mam:) Quote
Aleksandrossa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Wlasnie zauwazylam :p mama mi na fejsa weszla xD moze innym razem sie uda :p nas na PM deszczuch zlapal :p Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 no u mnie tez padalo;) A Ty gdzie mieszkasz? że się w Otwocku znalazłas :P Quote
Aleksandrossa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Ja w Siedlcach ale Kasia mieszka w Otwocku wiec na weekend majowy z Nerkiem w pociag i jestesmy :p Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Jasne ze beda jak tylko wroce do domu :lol: i szczegolowa relacja :D Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Jasne ze beda jak tylko wroce do domu :lol: i szczegolowa relacja :D to czekamy. :smile: Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 A więc :D Do Kasi przyjechałam z Nerkiem pociągiem :) Czarny zachowywał się super, położył się i całą drogę przespał. Bałam się, że może coś rozrabiać ale było ok. Gdy dojechaliśmy do Kaś, wzięłyśmy potworki na spacerek nad rzeczkę :lol: O dziwo się nie gryźli :lol: Dopiero wieczorem podczas próby zabawy coś się rzucali ale niedużo. Następnego dnia kolejny wypad nad rzeczkę i...pływanie :twisted: Sama byłam w szoku bo Nero nie miał nic przeciwko pływaniu, wcześniej moczył tylko łapy i hyc na brzeg. Byliśmy też na festynie i kolejny szok- Nero zachowywał się nienagannie ;) Wczoraj za to, byliśmy pół dnia w Warszawie. ok.2,5h szukaliśmy sklepu Rogz'a :twisted: Byliśmy również na Polach Mokotowskich gdzie dopadł nas deszczuch ale było i tak fajnie :P Psy świetnie zachowywały się w metrze, anioły :D Żadnego piszczenia, szczekania, łażenia. Nana grzecznie siedziała a Nero, jak to Nero- spał :P I o dziwo się słuchał :D Na potrzeby zdjęć zostawał na miejscu nawet :) Musimy kiedyś powtórzyć taki wypad :) Ok, już nie nudzę, daje fotki :lol: (mistrzowie 2 planu :lol: ) Nanuś <3 Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Daj no pycha :mrgreen: Pies Nadrzewny :D Quote
Recommended Posts