Patkant Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Ale ciotki nagadałyście, ulala! :cool3: Fotek nie mam, bo mój aparat umarł śmiercią naturalną (baterie działają przez jakieś 2minuty po całonocnym ładowaniu - muszę się wybrać do sklepu i kupić jakieś porządne). :eviltong: Ale za to mogę się z Wami podzielić informacją, że Ika ostatnio cieczkę miała i non stop wyła pod ogrodzeniem sąsiadów (oni mają... PUDLA miniaturkę... ale jak to się mówi: "lepsze to niż nic" :evil_lol:) - nie mozna jej było odciagnąć od tego. Biedna. :diabloti: Quote
Bonsai Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Płakała, bo wiedziała, że to ostatnia cieczka przy NIM. ;) Potem będą inni. A kobiety, wiadomo - sentymentalne są. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 "Patkant" napisał(a): Fotek nie mam Nie mogę się powstrzymać od komentarza "A NIE MÓWIŁAM?" :evil_lol: Quote
Patkant Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Jak żeś taka mądra, to przyjeżdżaj z Bielska i foty rób. :eviltong::evil_lol: Quote
Bonsai Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A ja już zaproszenia nie dostałam? :placz: :placz: :placz: Quote
Patkant Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Oleńko, przecież Wy, moje ukochane siostry, nie musicie prosić o zaproszenia. Wpadacie kiedy Wam odpowiada! :p Quote
Bonsai Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ok, przyjeżdżam 22 maja, zaraz po maturach i siedzę dwa miesiące! :evil_lol: Quote
Patkant Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Nie ma problemu. Pomożesz mi w przeprowadzce. :cool3: Quote
Patkant Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Haha! :p Już coraz bliżej do naszego wyjazdu nad jeziora... :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To ja wagaruję i siedzę 3 lata! :evil_lol: Quote
Bonsai Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 FOTKI?!?! Nie wierzę!!! Siostrzyczko, masz gorączkę?? A to ten domek z sąsiedztwem wiewiórek, sarenek i wilków czyhających aby zjeść niegrzeczną Patkę, że wstawiła tylko 4 zdjęcia! :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A Gizmuś już nie chodzi w kolczatce :diabloti: Fotki z domku w lesie! :multi: http://img147.imageshack.us/img147/8945/ikaha4.jpg Wariaty :loveu: Stęskniłam się za tymi fotkami! Quote
Patkant Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Oleńko, tak, masz rację - mam gorączkę. Głowa mi pęka, a świat wiruje. Oby tylko to żadna grypa nie była. :shake: Co do kolczatki, to nie ma innego wyjścia. Był okres, kiedy przez ponad dwa miesiące chodziła w zwykłej obroży - ale uwierz! Przez ten czas ledwo ręką mogłam ruszać... Zresztą Ice coś odbiło i jest okropnie agresywna względem innych psów. Ostatnio nie mogłam jej utrzymać (jak była na zwykłej obroży), wyszarpała mi smycz z ręki i poleciała z zębami do pitbulteriera. Całe szczęście, że udało mi się ją w miarę szybko złapać. Nie wiem dlaczego tak się zachowuje. Agresywna jest wobec wybranych ras. Głównie są to boksery, bulteriery. Czasem też pokaże zęby zbyt nachalnym szczeniakom. I oczywiście, jak zapewne większość psów, nienawidzi kotów. Dlatego Ola ja nie mogę jej mieć na zwykłej obroży, bo nie chce ryzykować, że kiedyś nie uda mi się jej znów utrzymać - nie chcę żeby skończyło się to tragicznie. A co do zdjęć, to mam ich jeszcze trochę w komputerze. Ale pozwólcie, że wrzucę je innym razem - jak już trochę zapanuję nad gorączką. ;) Quote
Patkant Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Wbrew pozorom, nie umarłam! :multi: Zobaczyłam na datę ostatniego mojego postu i zbladłam. Rok mnie tu nie było. Przez ten rok dość dużo się zmieniło w życiu mego psa, a mianowicie: - stosujemy intensywnie metody pozytywnego szkolenia, - przeprowadzamy dużo sesji klikerowych - które o dziwo przynoszą DUŻE rezultaty (w co poczatkowo wątpiłam), - Ika nauczyla się (dzieki klikerowi) chodzic na luznej smyczy - a co więcej: chodzic na luznej smyczy W SZELKACH! :multi: - bylismy po raz pierwszy na obozie klikerowym w Cesarce - co uwazam za duzy przelom w naszym szkoleniu; dopiero tam mialam okazje przekonac sie jak duzy postep zrobilismy we wzajemnym kontakcie. A to dwa zdjecia Iki z w/w obozu klikerowego: Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze tu zaglądają! :p Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nooo Gratulacje:loveu::multi: I oby tak dalej ! Quote
Darianna Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 piękne to śpiące zdjęcie :loveu: Zaglądajcie częściej :cool3: Quote
konikowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jak to się stało, że jestem dopiero pierwszy raz u Ciebie...:roll: Stanowczo muszę to zmienić!! Psinka śliczna i jak ładnie skacze:cool3: Quote
Patkant Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 No tak, jak zwykle zawaliłam i przestałam zaglądać. :mad: Dzięki wszystkim za komentarze i zapraszam częściej. :) To będzie mnie motywowało!!! :p Quote
Recommended Posts