Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak niefajne to rób co i ja robię. Przerywam rozmowę pod byle pretekstem i proszę o kolejny tel. pod numer i tu podaję nr do ..... prokuratury. Więcej nie odbieram tel. bo oznaczam go kmiot xx.

Posted

[quote name='Pies Wolny']Jak niefajne to rób co i ja robię. Przerywam rozmowę pod byle pretekstem i proszę o kolejny tel. pod numer i tu podaję nr do ..... prokuratury. Więcej nie odbieram tel. bo oznaczam go kmiot xx.[/QUOTE]

heh dobra metoda

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
To co ogłaszać dziewczynę samą czy z kolegą?
Jak z kolegą to muszę mieć tekst jakiś. :)

Wstrzymaj się do.. Aniu do kiedy czekamy??:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Tak , myślę że w sobotę jej zrobię pakiecik.
Ogłaszamy razem z kolegą? Tak za jednym razem mogła bym dwa psiaki ogłosić :D

hehe kolega ma już ogłoszenia...ale można coś tam o nim wspomniec może;) On bardzo lubi Dellę, jak ich puszczam , to ją gryzie z radosci i sie wiesza na szyi haha
Tofik ma ok 2 lat.

Posted

Ja ją ogłaszałam z tym tekstem:

Zmarznięta i wyziębnięta suczka błąkała się bardzo długo po mrozie. W końcu ktoś zlitował się nad nią i dał schronienie. Długa tułaczka suni poskutkowała odmrożeniami nóg, które nadal są leczone- na szczęście skutecznie. Teraz kiedy sunia ma bezpieczne miejsce do życia musimy znaleźć jej ten jeden jedyny dom. Daliśmy jej na imię della, nie ma w niej cienia agresji, kocha wszystkich ludzi. Bardzo pragnie mieć tego jednego, jedynego człowieka- podąża za opiekunami krok w krok. Nawet przeciwko zabiegom weterynaryjnym nie ma nic- jest cierpliwą i kochającą suczką. Jeśli chodzi o dzieci- suczka miała kontakt z 14 latką i wszystko było ok. Jeśli chodzi o inne psy to małe ją nie interesują na obecność dużych się denerwuje może być jednak zazdrosna o człowieka. Do kotów nie jest sprawdzona.

[SIZE=2]Robić znowu z nim?Czy macie coś nowego:cool3: