vena&vivi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Miałam dwa telefony 2 albo 3 telefony ale niefajne. Quote
Aimez_moi Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 E tam.....czekamy na fajne.......:):) Psiunia cudna musza byc fajne......:) Quote
Pies Wolny Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jak niefajne to rób co i ja robię. Przerywam rozmowę pod byle pretekstem i proszę o kolejny tel. pod numer i tu podaję nr do ..... prokuratury. Więcej nie odbieram tel. bo oznaczam go kmiot xx. Quote
ANETTTA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Pies Wolny']Jak niefajne to rób co i ja robię. Przerywam rozmowę pod byle pretekstem i proszę o kolejny tel. pod numer i tu podaję nr do ..... prokuratury. Więcej nie odbieram tel. bo oznaczam go kmiot xx.[/QUOTE] heh dobra metoda Quote
ANETTTA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 hym nie chce podpasc ale jeszcze mozna do radia m podac Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To co ogłaszać dziewczynę samą czy z kolegą? Jak z kolegą to muszę mieć tekst jakiś. :) Quote
vena&vivi Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Paulina_mickey napisał(a):To co ogłaszać dziewczynę samą czy z kolegą? Jak z kolegą to muszę mieć tekst jakiś. :) Wstrzymaj się do.. Aniu do kiedy czekamy??:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hehe, w tym tygodniu Paulinken ma się umówić na wizytę...zobaczymy czy w ogóle by byli chetni na dwupak;) Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Alez zdjecie.......gustowny kubraczek ma maklenstwo......:) Quote
vena&vivi Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 gustowna kobieta w gustownym kubraku :d Quote
vena&vivi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Błagam wejdzcie, jak jesteście w stanie pomóżcie -nie moge jej zostawic http://www.dogomania.pl/threads/205516-W-lipcu-uroczy-cukiereczek....teraz-wrak-Astki-POMOCY!?p=16644032&posted=1#post16644032 Quote
ANETTTA Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 pomóz on gnije za zycia http://www.facebook.com/event.php?eid=175125399204149 http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-%C5%BCycia-PLE%C5%9ANIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-%C5%BBYCIE-B%C3%93LEM!/page2 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Delli mozna robić ogłoszenia...potencjalny dom niewypał. Quote
vena&vivi Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 dzięki za info -szukamy - Paulina możemy na Ciebie liczyć?? Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 vena&vivi napisał(a):dzięki za info -szukamy - Paulina możemy na Ciebie liczyć?? Tak , myślę że w sobotę jej zrobię pakiecik. Ogłaszamy razem z kolegą? Tak za jednym razem mogła bym dwa psiaki ogłosić :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Tak , myślę że w sobotę jej zrobię pakiecik. Ogłaszamy razem z kolegą? Tak za jednym razem mogła bym dwa psiaki ogłosić :D hehe kolega ma już ogłoszenia...ale można coś tam o nim wspomniec może;) On bardzo lubi Dellę, jak ich puszczam , to ją gryzie z radosci i sie wiesza na szyi haha Tofik ma ok 2 lat. Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja ją ogłaszałam z tym tekstem: Zmarznięta i wyziębnięta suczka błąkała się bardzo długo po mrozie. W końcu ktoś zlitował się nad nią i dał schronienie. Długa tułaczka suni poskutkowała odmrożeniami nóg, które nadal są leczone- na szczęście skutecznie. Teraz kiedy sunia ma bezpieczne miejsce do życia musimy znaleźć jej ten jeden jedyny dom. Daliśmy jej na imię della, nie ma w niej cienia agresji, kocha wszystkich ludzi. Bardzo pragnie mieć tego jednego, jedynego człowieka- podąża za opiekunami krok w krok. Nawet przeciwko zabiegom weterynaryjnym nie ma nic- jest cierpliwą i kochającą suczką. Jeśli chodzi o dzieci- suczka miała kontakt z 14 latką i wszystko było ok. Jeśli chodzi o inne psy to małe ją nie interesują na obecność dużych się denerwuje może być jednak zazdrosna o człowieka. Do kotów nie jest sprawdzona. [SIZE=2]Robić znowu z nim?Czy macie coś nowego:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tekst trzeba napisac nowy, Della miała już kontakt z małym dzieckiem, nie było zadnego problemu. Myślę, ze warto podkreślić iż jest to pies bardzo rodzinny i łagodny. Taki miś przytulak;) Quote
vena&vivi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 i dodać, że ma psiego kolegę i doskonale się z nim dogaduje Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Najlepiej jakby ktoś napisał i wstawił tutaj na wątek :D Quote
vena&vivi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Poeci zgłaszac się proszę. Potrzebujemy ładnego tekstu. Quote
Recommended Posts