Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma za co przepraszać :) sama doskonale wiem, że zdarzaja się takie zawirowania bo właśnie je przeżywamy:( dziękuje za pieniążki - jak wpłyną to uzupełnię

Posted

Ania masz rację na tych taka smutna a ona ma juz takie piękne fotaski. Kurcze nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń - a ma ich sporo. W pon posprawdzam czy odświeżyć nie trzeba.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja bym dała jakies inne foty , teraz z wiosny, takie bardziej radosne...a reszta ok.

...przepraszam za małą sugestię- wyrzućcie wszelkie informacje, które wiążą Dellę z jakimkolwiek nieszczęściem... pokażcie Dellę jako szczęśliwego, radosnego i pieknego psa!
Historię Delli można przekazać w rozmowie telefonicznej, a plakat i ogłoszenia mają przyciągnąć uwagę do Delli dzisiejszej- zdrowej, radosnej i prześlicznej. Ja wstawiłabym więcej pięknych fotek, a jak najmniej tekstu, a o przeszłości nic bym nie pisała, chyba, że ma pokazać jej cudny charakter i to max. krótko.

Sorry, za uwagi, ale jak jedno się nie sprawdza, może warto spróbować z drugiej strony.

Posted

Dziś miałam telefon o naszą Delcię. Tylko Pań tak bardziej do kojca, bez wchodzenia do domku :( a wolimy albo w domku albo z wstępem do niego kiedy tylko mała będzie chciała. Pań ma się zastanowić i się odezwie. Jeśli nie Delcia to można dla jakiegoś innego benka sprawdzić tylko musi lubić dzieci i małego psa.

Posted

No ja bardzo bym chciała aby Della była typowym psem rodzinnym, tak jak moje białasy żyją z nami . Ona jest jak dla mnie psem bez wad, jest cudowna, mega chodząca łagodność, która potrzebuje przytulania i kochania. Skrada serce wszystkim moim znajomym , którzy nas odwiedzają. Musi w końcu zadzwonić TEN dom!

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Jak patrzę na te Laski to świta mi w głowie myśl taka (i jestem już zazdrosny) - Della ma już rodzinę :lol: . Dziewczyny, widać, zakochane w sobie po uszy :loveu:.

zeby to sie tak dało te psiaki upychac i miec wszystkie

Posted

Dziś miałam kolejny telefon o Delcię z Torunia :) Pani ma samca beńka - ma jeszcze do mnie zadzwonic żeby się umówić na wizytę i jak będzie ok pojediemy do Ani na spotkanie. Czekamy czy się Pani odezwie

Posted

Kochani prosze spojrzeć w rozliczenie czy wsio dobrze zarazem proszę Lida, aldrumka i Renata aby nie wpłacały przez przyszły miesiąć bo mają po 1-2 deklarację do przodu :)
Nie wiem czy przez pomyłkę chyba, że celowo to ok :) Teraz będe płacić za 4 miesiąc a macie opłacone VI,VII czy niektórzy V :)