vena&vivi Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dziś poszły pieniązki za hoteli, Aniu w pon powinny być :) Quote
Ewa&Duffel Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wysłałam deklarację za kwiecień i maj-przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam spore zamieszanie w życiu ostatnio. Quote
vena&vivi Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Nie ma za co przepraszać :) sama doskonale wiem, że zdarzaja się takie zawirowania bo właśnie je przeżywamy:( dziękuje za pieniążki - jak wpłyną to uzupełnię Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A może mógłby ktos zrobic plakat adopcyjny z Dellą? Można by trochę porozwieszać.... [FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Paulina_mickey Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Kochane, jedna z wolontariuszek zrobiła piękny plakacik dla Delluni, można rozwiesić :) Della dostała plakacik od jednej z wolontariuszek :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ja bym dała jakies inne foty , teraz z wiosny, takie bardziej radosne...a reszta ok. Quote
vena&vivi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Ania masz rację na tych taka smutna a ona ma juz takie piękne fotaski. Kurcze nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń - a ma ich sporo. W pon posprawdzam czy odświeżyć nie trzeba. Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Usmiechnieta beniutka na zielonej trawce.....:) Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja bym dała jakies inne foty , teraz z wiosny, takie bardziej radosne...a reszta ok. ...przepraszam za małą sugestię- wyrzućcie wszelkie informacje, które wiążą Dellę z jakimkolwiek nieszczęściem... pokażcie Dellę jako szczęśliwego, radosnego i pieknego psa! Historię Delli można przekazać w rozmowie telefonicznej, a plakat i ogłoszenia mają przyciągnąć uwagę do Delli dzisiejszej- zdrowej, radosnej i prześlicznej. Ja wstawiłabym więcej pięknych fotek, a jak najmniej tekstu, a o przeszłości nic bym nie pisała, chyba, że ma pokazać jej cudny charakter i to max. krótko. Sorry, za uwagi, ale jak jedno się nie sprawdza, może warto spróbować z drugiej strony. Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ogromnie potrzebna też Wasza pomoc... w Białymstoku jest sunia bernardyna, którą włascicielka chce uśpić, bo ma ...ropomacicze! I cudna wetka, która się na to nie zgodziła! Ale potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/208523-BIA%C5%81YSTOK_-bernardynka-z-ropomaciczem-to...-U%C5%9API%C4%86-J%C4%84!-*-pilnie-DT-og%C5%82oszenia!*?p=16956506#post16956506 Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Zaraz poproszę dziewczyny o ten z nowymi zdjęciami :) Quote
vena&vivi Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dziękujemy za sugestie :) muszę prześledzić tekst do ogłoszeń, może też coś trza zmienić Quote
vena&vivi Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Dziś miałam telefon o naszą Delcię. Tylko Pań tak bardziej do kojca, bez wchodzenia do domku :( a wolimy albo w domku albo z wstępem do niego kiedy tylko mała będzie chciała. Pań ma się zastanowić i się odezwie. Jeśli nie Delcia to można dla jakiegoś innego benka sprawdzić tylko musi lubić dzieci i małego psa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No ja bardzo bym chciała aby Della była typowym psem rodzinnym, tak jak moje białasy żyją z nami . Ona jest jak dla mnie psem bez wad, jest cudowna, mega chodząca łagodność, która potrzebuje przytulania i kochania. Skrada serce wszystkim moim znajomym , którzy nas odwiedzają. Musi w końcu zadzwonić TEN dom! Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Przedostatnie zdjecie ........:) rewelacja..... Quote
Pies Wolny Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jak patrzę na te Laski to świta mi w głowie myśl taka (i jestem już zazdrosny) - Della ma już rodzinę :lol: . Dziewczyny, widać, zakochane w sobie po uszy :loveu:. Quote
ANETTTA Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Pies Wolny napisał(a):Jak patrzę na te Laski to świta mi w głowie myśl taka (i jestem już zazdrosny) - Della ma już rodzinę :lol: . Dziewczyny, widać, zakochane w sobie po uszy :loveu:. zeby to sie tak dało te psiaki upychac i miec wszystkie Quote
Pies Wolny Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ANETTTA napisał(a):zeby to sie tak dało te psiaki upychac i miec wszystkie No nie da się, ale nadzieja umiera ostatnia :lol: Quote
vena&vivi Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Dziś miałam kolejny telefon o Delcię z Torunia :) Pani ma samca beńka - ma jeszcze do mnie zadzwonic żeby się umówić na wizytę i jak będzie ok pojediemy do Ani na spotkanie. Czekamy czy się Pani odezwie Quote
ANETTTA Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 trzymam kciuki czas najwyzszy by delka miała juz swój dom Quote
vena&vivi Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Kochani prosze spojrzeć w rozliczenie czy wsio dobrze zarazem proszę Lida, aldrumka i Renata aby nie wpłacały przez przyszły miesiąć bo mają po 1-2 deklarację do przodu :) Nie wiem czy przez pomyłkę chyba, że celowo to ok :) Teraz będe płacić za 4 miesiąc a macie opłacone VI,VII czy niektórzy V :) Quote
Recommended Posts