Beatkaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='Javena'][B]Wysyłam 235 zł z bazarku.[/B][/QUOTE] super !!! Jeszcze raz dziękuję :loveu: Quote
Javena Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Jesli o mnie chodzi ,to wydaje mi sie ,że możecie 20 zł odbić od hoteliku i bedzie to tak ,jakby DIF wpłaciła na bazarek. Ja tak myśle ,a Wy już sobie same musicie uzgodnić. Quote
Beatkaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='Javena']Jesli o mnie chodzi ,to wydaje mi sie ,że możecie 20 zł odbić od hoteliku i bedzie to tak ,jakby DIF wpłaciła na bazarek. Ja tak myśle ,a Wy już sobie same musicie uzgodnić.[/QUOTE] Tak,tak,też tak myślę ;) Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Javena']Jesli o mnie chodzi ,to wydaje mi sie ,że możecie 20 zł odbić od hoteliku i bedzie to tak ,jakby DIF wpłaciła na bazarek. Ja tak myśle ,a Wy już sobie same musicie uzgodnić.[/QUOTE] Kochane! Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam odcięty net. No i zapomniałam o tym zakupionym przeze mnie kogucie ;) Można odjąć tę kwotę od hoteliku, nie ma problemu. :) Quote
Javena Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 JAK DOJDĄ PIENIAŻKI ,PROSZE O WPIS NA WATEK BAZARKU. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226053-KONIEC-Takiej-KURY-i-takich-JAJEK-nikt-nie-widział-Zajrzyj-do-5-05-2012-22-00[/url] Quote
olalolaa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Wpłynęło: 70zł -Dangos (maj i czerwiec + 30zł jednorazowo) 235zł - Javena bazarek - już potwierdzam i bardzo dziękuję za pomoc również ja :loveu: Quote
Beatkaa Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='olalolaa']Wpłynęło: 70zł -Dangos (maj i czerwiec + 30zł jednorazowo) 235zł - Javena bazarek - już potwierdzam i bardzo dziękuję za pomoc również ja :loveu:[/QUOTE] Zapisane,dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Mysia_']wysłałam 70 zł dla Pimpusia od Koziczki :)[/QUOTE] dziękujemy !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
dangos19 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Trzymaj się Pimpuś zdrowo, zażywaj radości u DIF Quote
Hotel KADIF Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='dangos19']Trzymaj się Pimpuś zdrowo, [U][B]zażywaj radości u DIF[/B][/U][/QUOTE] :ghost_2::painting::bigcool: Dzisiaj była piękna pogoda! Chciałam zrobić Pimpkowi ładne fotki na tle zielonej trawy i żółtych mleczy, ale się nie wyrobiłam. Przyjechała do nas Sara po wypadku ([URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225080-Sara-potr%C4%85cona-przez-samoch%C3%B3d-pozostawiona-na-%C5%9Bmier%C4%87-pom%C3%B3%C5%BC-w-op%C5%82aceniu-%C5%BCycia/page5"][U][B][COLOR=#0000cd]KLIK[/COLOR][/B][/U][/URL]) i musiałam ją "obrobić" w pierwszej kolejności.... Ale jutro też ma być ładnie i mam nadzieję, że będą ładne zdjęcia, chociaż też nie mogę obiecać, bo jutro jadą dwie dziewczynki z mojego hotelu do domu i muszę jedną z nich wykąpać tuż przed wyjazdem, żeby nie zdążyła się utytłać na szaro:evil_lol:. Aha ... i mam próbę przedkomunijną, bo moja córcia za tydzień ma Pierwszą komunię... Ja się :grab:chyba! Quote
dangos19 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Odwiedzam Pimpula, [B]DIF nie rób tego[/B], kto córci zrobi komunię a poza tym trzeba się zaopiekować psiulami. Quote
Beatkaa Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 DIF,no to nieźle masz roboty na pewno,wytrwałości ! ;) Psiaki Cię potrzebują :) Quote
Beatkaa Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 DIF,mam pytanie ;) Myślisz,że Pimpek w nowym domku dogadał by się z innym samcem? Quote
Hotel KADIF Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Beatkaa']DIF,mam pytanie ;) Myślisz,że Pimpek w nowym domku dogadał by się z innym samcem?[/QUOTE] Spokojnie! To naprawdę bezkonfliktowy psiak i niezaczepny.... W tej chwili mamy łącznie z Pimpkiem 5 samców i jedyny problem jaki jest to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222579-Spajki....-%C5%9Aliczny-rudy-lisek-katowany-przez-quot-swojego-quot-psychola...?p=18577288#post18577288"]Spajki[/URL], który wykazuje agresję lękową do innych psów, ale tylko w domu. Pimpek i Spajki są w jednej grupie i razem wychodzą do ogrodu i NIGDY nie było między nimi problemu. Jak Spajki zawarczy na Pimpka, żeby odgonić go od jakiegoś swojego kija, którym akurat się bawi Pimpek spokojnie odpuszcza i idzie w swoją stronę. Także spoko.:p Quote
Beatkaa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 (edited) [quote name='DIF']Spokojnie! To naprawdę bezkonfliktowy psiak i niezaczepny.... W tej chwili mamy łącznie z Pimpkiem 5 samców i jedyny problem jaki jest to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222579-Spajki....-Śliczny-rudy-lisek-katowany-przez-quot-swojego-quot-psychola...?p=18577288#post18577288"]Spajki[/URL], który wykazuje agresję lękową do innych psów, ale tylko w domu. Pimpek i Spajki są w jednej grupie i razem wychodzą do ogrodu i NIGDY nie było między nimi problemu. Jak Spajki zawarczy na Pimpka, żeby odgonić go od jakiegoś swojego kija, którym akurat się bawi Pimpek spokojnie odpuszcza i idzie w swoją stronę. Także spoko.:p[/QUOTE] Ok,dzięki Aniu :) Edited May 12, 2012 by Beatkaa Quote
__Lara Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Beatkaa']DIF,mam pytanie ;) Myślisz,że Pimpek w nowym domku dogadał by się z innym samcem?[/QUOTE] A co, ktoś chętny???????????? Quote
Beatkaa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='__Lara']A co, ktoś chętny????????????[/QUOTE] Niestety nie....ale na FB było takie zapytanie ;) Quote
Recommended Posts