Hotel KADIF Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Mysia_']Pimpek, zdrowy masz być i koniec kropka, nie wygłupiaj się! ;) http://images41.fotosik.pl/1588/ce47a56ffd38701dmed.jpg i to chyba szylkretka? :loveu: Nie Mysiu! To tricolorka, małpa jedna! Gorszej rozrabiary w życiu nie miałam!:diabloti: Quote
plina Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ech, cudny ten Pimpuś... Lepiej jak u Ciebie DIF, mieć nie może... :) Quote
Hotel KADIF Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='plina']Ech, cudny ten Pimpuś... Lepiej jak u Ciebie DIF, mieć nie może... :) Ojj.... myślę, że może mieć milion razy lepiej... Tylko domu brak! :( Póki co, cały czas odświeżam ogłoszenia które były zrobione z podaniem mojego adresu mailowego. Przeważnie na tablicy, bo cały czas dostaję maile, że kończy się "odświeżenie" i trzeba ponownie kliknąć. Na innych portalach ogłoszeniowych również, ale muszę otrzymać info na maila, że ważność ogłoszenia się kończy. Ostatnio szukałam Pimpka na "adopcjach starszych psów" - klik. Powinien tam być, bo sama go umieściłam a przecież nie został adoptowany. Może warto wstawić Pimpka ponownie?:hmmmm: Quote
Hotel KADIF Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 I troszkę zdjęć z dnia wczorajszego (niektóre nie najlepsze za co przepraszam z góry ;)) :loveu::loveu::loveu: Quote
dangos19 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Kochany Pimpuś....psiaczki mają tyle przestrzeni u Ciebie DIF, mogą sobie pobiegać bez strachu że gdzieś uciekną.....super. Quote
Beatkaa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='DIF']Ojj.... myślę, że może mieć milion razy lepiej... Tylko domu brak! :( Póki co, cały czas odświeżam ogłoszenia które były zrobione z podaniem mojego adresu mailowego. Przeważnie na tablicy, bo cały czas dostaję maile, że kończy się "odświeżenie" i trzeba ponownie kliknąć. Na innych portalach ogłoszeniowych również, ale muszę otrzymać info na maila, że ważność ogłoszenia się kończy. Ostatnio szukałam Pimpka na "adopcjach starszych psów" - klik. Powinien tam być, bo sama go umieściłam a przecież nie został adoptowany. Może warto wstawić Pimpka ponownie?:hmmmm: Dziękujemy za zdjęcia :) Co do adopcji starszych psów to go też tam wstawiałam,dziwne,że go nie ma:hmmmm: Na mojego e-maila też przychodzą aktywacje ogłoszeń więc wszystko co mogę to odnawiam lub przedłużam,ale cudów nie ma.Nikt nawet nie zadzwonił ani nie napisał :( Teraz zaczyna się sezon trudny dla adopcji bo wakacyjny..ehh..będzie jeszcze ciężej.:shake: DIF,a jak jego łapka? Quote
tymuś Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 jest tam dziś byłem na stronce psiegrane marzenia http://www.psiegranemarzenia.pl/pokaz-Pimpus-1616.html Quote
plina Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nie wierzę, że nie ma chętnych na niego :shake: Quote
Beatkaa Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Dobrze,że jest na tej stronce psiegrane marzenia..ufff! ;) Żeby ktoś w końcu pokochał naszego Pimpalińskiego ! Quote
Hotel KADIF Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Beatkaa napisał(a): DIF,a jak jego łapka? Z łapką dobrze, to był chyba paznokieć.... Ale jest już ok. :p Quote
Beatkaa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 DIF napisał(a):Z łapką dobrze, to był chyba paznokieć.... Ale jest już ok. :p uufff to dobrze :) Quote
Ingrid44 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Odwiedzam slicznego Pimpusia i ZAPRASZAM na bazarek :Majteczki Victorias Secret (rozmiary M, L ) :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=228496&goto=newpost Quote
Bonsai Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja dziś przyszłam z prośbą... Kiedyś robiłam Pimpusiowi zdjęcia - teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać. Potrzebuję sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :) Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
plina Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja też zaspamuję, bedzie duet z Bonsai :roll: Cień psa - chora sunia, bez diagnozy skazana na uśpienie. Wkrótce zostaną po niej tylko zdjęcia i żal, że nie udało się pomóc. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228635 Oto ona: Quote
Hotel KADIF Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 O cholerka!!! Na filmiku bonsai moje zdjęcie, które robiłam Pimpkowi (i byłam z niego dumna!!;)) zostało zaklasyfikowane jako "zła prezentacja" ! Buuuu.... Ale niech tam! Bonsai zadzwoniła do mnie z pytaniem czy może i czy nie roszczę praw autorskich. Oczywiście, że nie roszczę! Uważam, że każda forma reklamy jest ważna a tym sposobem Pimpali ma reklamę jakby! :evil_lol: Zgodzicie się ze mną? :mad: Quote
Beatkaa Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 No pewnie,że się zgadzamy hihi :evil_lol: A tutaj bazar m.in dla Pimpusia : http://www.dogomania.pl/forum/threads/228735-*Ca%C5%82a-dogomania-CZYTA-BAJKI-!!!-*Jedyny-taki-bazar!-Dla-Pere%C5%82ki-i-Pimpusia-do-1-07 Quote
tymuś Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 piękny bazarek!!! przybywajcie bo warto!!!.................czytamy książeczki...............:multi: Quote
_Goldenek2 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Odwiedzam Pimpusia .... zasiedział się chłopina. Quote
olalolaa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) Zapłaciłam za czerwiec hotel: 390zł. Teraz wpłaty w czerwcu: 10 - Bjuta 10 - Olena84 15 - Ola z Krakowa 20 - Paulinken (maj i czerwiec) edit: dziś przyszło jeszcze 10zł na lipiec od Oleny84. Edited June 29, 2012 by olalolaa Quote
Beatkaa Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 olalolaa napisał(a):Zapłaciłam za czerwiec hotel: 390zł. Teraz wpłaty w czerwcu: 10 - Bjuta 10 - Olena84 15 - Ola z Krakowa 20 - Paulinken (maj i czerwiec) edit: dziś przyszło jeszcze 10zł na lipiec od Oleny84. Ok ;) Uzupełnione rozliczenie. Quote
Recommended Posts