Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='plina']Ech, cudny ten Pimpuś... Lepiej jak u Ciebie DIF, mieć nie może... :)

Ojj.... myślę, że może mieć milion razy lepiej... Tylko domu brak! :(

Póki co, cały czas odświeżam ogłoszenia które były zrobione z podaniem mojego adresu mailowego.
Przeważnie na tablicy, bo cały czas dostaję maile, że kończy się "odświeżenie" i trzeba ponownie kliknąć.
Na innych portalach ogłoszeniowych również, ale muszę otrzymać info na maila, że ważność ogłoszenia się kończy.
Ostatnio szukałam Pimpka na "adopcjach starszych psów" - klik. Powinien tam być, bo sama go umieściłam a przecież nie został adoptowany. Może warto wstawić Pimpka ponownie?:hmmmm:

Posted

[quote name='DIF']Ojj.... myślę, że może mieć milion razy lepiej... Tylko domu brak! :(

Póki co, cały czas odświeżam ogłoszenia które były zrobione z podaniem mojego adresu mailowego.
Przeważnie na tablicy, bo cały czas dostaję maile, że kończy się "odświeżenie" i trzeba ponownie kliknąć.
Na innych portalach ogłoszeniowych również, ale muszę otrzymać info na maila, że ważność ogłoszenia się kończy.
Ostatnio szukałam Pimpka na "adopcjach starszych psów" - klik. Powinien tam być, bo sama go umieściłam a przecież nie został adoptowany. Może warto wstawić Pimpka ponownie?:hmmmm:

Dziękujemy za zdjęcia :) Co do adopcji starszych psów to go też tam wstawiałam,dziwne,że go nie ma:hmmmm:
Na mojego e-maila też przychodzą aktywacje ogłoszeń więc wszystko co mogę to odnawiam lub przedłużam,ale cudów nie ma.Nikt nawet nie zadzwonił ani nie napisał :( Teraz zaczyna się sezon trudny dla adopcji bo wakacyjny..ehh..będzie jeszcze ciężej.:shake:
DIF,a jak jego łapka?

Posted

Ja dziś przyszłam z prośbą... Kiedyś robiłam Pimpusiowi zdjęcia - teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać. Potrzebuję sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :)

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

Posted

O cholerka!!!
Na filmiku bonsai moje zdjęcie, które robiłam Pimpkowi (i byłam z niego dumna!!;)) zostało zaklasyfikowane jako "zła prezentacja" ! Buuuu....
Ale niech tam!
Bonsai zadzwoniła do mnie z pytaniem czy może i czy nie roszczę praw autorskich.
Oczywiście, że nie roszczę!
Uważam, że każda forma reklamy jest ważna a tym sposobem Pimpali ma reklamę jakby! :evil_lol:
Zgodzicie się ze mną? :mad:

Posted (edited)

Zapłaciłam za czerwiec hotel: 390zł.

Teraz wpłaty w czerwcu:
10 - Bjuta
10 - Olena84
15 - Ola z Krakowa
20 - Paulinken (maj i czerwiec)
edit:
dziś przyszło jeszcze 10zł na lipiec od Oleny84.

Edited by olalolaa
Posted

olalolaa napisał(a):
Zapłaciłam za czerwiec hotel: 390zł.

Teraz wpłaty w czerwcu:
10 - Bjuta
10 - Olena84
15 - Ola z Krakowa
20 - Paulinken (maj i czerwiec)
edit:
dziś przyszło jeszcze 10zł na lipiec od Oleny84.

Ok ;) Uzupełnione rozliczenie.