Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I już wydane....:placz::evil_lol:

Powinno być tak jak z lodówką, otwieram i biorę tyle mamony ile potrzeba, szkoda że bez pieniędzy nie można funkcjonować, byłoby prościej...
Pozdrawiwm Pimpusia

Posted

Chciałam Pimpkowi zrobić zdjęcie jak spał na wersalce. Leżał płaski i rozciągnięty jak naleśnik. :evil_lol:
Niestety zanim poleciałam na dół po aparat już się obudził:

Stoi taki zamulony, bo zdjęcie robione było w kompletnej ciemności i błysk flesza go zamulił ;)

Posted

Witam Pimpusiu! . Co ta pańcia zrobiła. wybiła Cie ze snu? Ale nie ma złego ,co by na dobre nie wyszło .Możemy Cię zobaczyc,jak wyglądasz zaraz po przebudzeniu.:lol:

Posted (edited)

Bazarek zakończony. Mamy 255 zł z tym, że 20 zł jest od DIF. Jak dojdą ostatnie wpłaty ,to wyśle o 20 zł mniej . Może tak byc? Poprosze o nr konta.

Edited by Javena
Posted

Javena napisał(a):
Bazarek zakończony. Mamy 255 zł z tym, Że 20 zł jest od DIF. Jak dojdą ostatnie wpłaty ,to wyśle o 20 zł mniej . Może tak byc? Poprosze o nr konta.

Dziękuję Javenko z całego serca :) Zaraz Ci wyślę nr konta dla Pimpusia żebyś miała :) Czyli chodzi o to,że DIF odliczy to od hoteliku tak? Ja w sumie nie wiem czy tak to ma być..hmm:roll:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dziękuję Javenko z całego serca :) Zaraz Ci wyślę nr konta dla Pimpusia żebyś miała :) Czyli chodzi o to,że DIF odliczy to od hoteliku tak? Ja w sumie nie wiem czy tak to ma być..hmm:roll:

Tak mysle. Po co bedzie wysyłać mnie ,jak potem z kolei wysyłacie jej:). Zresztą wejdzie ,to może sama sie wypowie.

Posted

Javena napisał(a):
Tak mysle. Po co bedzie wysyłać mnie ,jak potem z kolei wysyłacie jej:). Zresztą wejdzie ,to może sama sie wypowie.

Tak,tak,no wiadomo,popieram;) To jeszcze niech DIF się wypowie :):)

Posted

dangos19 napisał(a):
Głaski dla Pimpusia i podnoszę w górę.
Poszła moja stała za 2 miesiące + 30 zł dodatkowo na pilne potrzeby

Dziękuję serdecznie !!!!! :iloveyou: