plina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pimpalowi wesołych świąt i wszystkim cioteczkom szczęścia na nowy rok! Quote
olalolaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja również składam Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia :) Quote
Beatkaa Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Pimpusiu! Niech Ci nowy rok domek przyniesie,bo siedzisz w hoteliku już i siedzisz :mad: Wiem,że Ci tam dobrze,w co wszyscy nie wątpimy ale do domku Ci już trzeba iść :buzi: Quote
Hotel KADIF Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Bardzo gorąco pozdrawiamy świątecznie wszystkie kochane pimpusiowe ciocie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Na szczęście Święta wreszcie nadeszły i skończył się czas bałaganu, potem porządków, mycia okien, trzepania dywanów i innych nikomu niepotrzebnych czynności... Uff, można wreszcie odpocząć. Któregoś ranka weszłam do psiego pokoju i zastałam Pimpka w takiej oto pozycji: Spał w klatce Szanci, której również nie zamykam na noc. Szanta tak spokojna i łagodna, że nie mam obaw, że pogryzie się z Pimpkiem. Wyprowadziłam do ogrodu Spajka, potem przyprowadziłam, wyszłam z Szantą i Karo a on nadal tak spał. Nic go nie obudziło. Zaniepokojona już dosyć mocno, dotknęłam go a on natychmiast się przebudził, zdziwiony czego od niego chcę. Spał jak kamień! Kilka dni temu zamieszkał w naszym hoteliku Spajk. Przepraszam za jakość - jakoś mi się tak zrobiło nieostro! :oops: Wklejam tylko dwa, bo ostatnio w ogóle nie robiłam zdjęć psiakom - nie miałam czasu. Na nich Pimpek zapoznaje się ze Spajkiem. Niestety podejrzewam, że Spajk nie będzie mógł u nas dłużej mieszkać, bo nie toleruje ani psów ani kotów a ja nie mam możliwości izolacji go od reszty stada. Postaram się z nim popracować, ale nie wiem co nam z tego wyjdzie, bo nie mam wystarczającego doświadczenia z psami nie tolerującymi innych zwierząt. Quote
dangos19 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Życzenia Świąteczne dla Pimpusia i reszty ferajny Szybkiego domku. Fajne to zdjęcie w klatce Quote
dangos19 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Witam Cię Pimpuś w ten świąteczny dzień Quote
Ingrid44 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Pozdrowienia dla Pimpusia i Pimpusiowych cioteczek :) :) :) Quote
Olena84 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Czy Pimpal przemowil w Wigilie, zakladam, ze mowil cos o chrupkach... Quote
Beatkaa Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Olena84 napisał(a):Czy Pimpal przemowil w Wigilie, zakladam, ze mowil cos o chrupkach... nie zdziwiłabym się :D:D Quote
plina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jak słodko spał w kennelu :loveu: A zazwyczaj śpi ........? Mi on idealnie pasowałby na psa łóżkowego ;) Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies Quote
Beatkaa Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Cześć Pimpuś...ciekawa jestem jak to będzie w sylwestra :) Może prześpisz nawet nie wiedząc kiedy minął :D:D Quote
olalolaa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Moja jedna sucz juz od jakichś 3 dni wychodzi tylko na szybkie załatwienie sprawy i ciągnie jak osioł do domu :evil_lol: Zapłaciłam za hotelik Pimpusia - 403zł. Quote
Hotel KADIF Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kochane! Dzisiaj zawiozłam "mojego" Alfa do nowego domu. Alfi był u nas od października 2010 roku, czyli rok i prawie trzy miesiące. Z jednej strony bardzo, bardzo się cieszę a za drugiej jest mi strasznie smutno, bo Alf był z nami kawał czasu i cała nasza rodzina bardzo się z nim zżyła..... :-( Z tak długim stażem w naszym hotelu została tylko Szanta (od czerwca 2010 roku) no i Pimpek (od marca 2011) :placz: Quote
Beatkaa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 To cieszymy się z powodu Alfika :loveu: zdjęcia w wersji świątecznej :razz::razz: Quote
Hotel KADIF Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jeszcze ciepłe, przed chwilką robione :loveu:: Ja pierniczę!!! Nasze starawo-głuchawo-ślepawe psisko bawi się piłeczką! :loveu::loveu::loveu: Jak to zobaczyłam od razu za aparat i pstrykałam bez opamiętania! Bawił się naprawdę wspaniale! Ślicznie oddawał a jak mu rzuciliśmy biegł i przynosił. Bez trudu można było mu zabrać piłeczkę z pysia, także nie bronił jej i nie warczał.... Ale niestety wystarczyło, że piłka się potoczyła w bok a nie po prostej linii Pimpali tracił ją z oczu i pomimo, że leżała niedaleko a on na nią "patrzył" nie widział... Wyczuł nochalem! Ale super się bawił, naprawdę! :loveu: Nie rozumiem, dlaczego do tej pory nie wpadł nikomu w oko!!!:placz::placz::placz: Quote
Beatkaa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Pimpuś kochanienki,jak to cudownie móc go oglądać gdy się bawi :) Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Beatkaa napisał(a):Pimpuś kochanienki,jak to cudownie móc go oglądać gdy się bawi :) Az sie serducho raduje :lol::lol::lol: Quote
dangos19 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 I kto by pomyślał że Pipmuś będzie się tak zachowywał, co to znaczy podejście do psiaka. Z Nowym Rokiem piękne życzenia dla naszego Pimpusia żeby wreszcie znalazł prawdziwy domek a wszystkim dogomaniaczkom wszystkiego, wszystkiego najlepszego Quote
Beatkaa Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Witam się u Pimpka juz w Nowym Roku ;) Rozmawiałam z Hiltoshi zrobi jeszcze raz te 130 ogłoszeń (bo wtedy te zdjecia wyszły takie małe).Teraz ma trochę spraw na głowie,ale jak tylko wyjdzie z nich to sie do tego zabierze :) Quote
Recommended Posts