Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']Wczoraj nasz listo-nosik przyniósł list!;)
A w nim URINAL "dla Pimpunia z Zabrza" - tak było napisane na pudełku! ;)
Nadawca - Bożena.P z Zabrza.
:):):)[/QUOTE]

Pani BOżena nasz anioł:) dziękujemy

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='DIF']Liduś! Przepraszam, ale ja teraz rzadko na dogo się loguję! :( Adres masz na pw. Bardzo dzięki!! :)

Karma dla Pimpka nadal nie przyszła....
Mysiu! Kiedy zamawiałaś?[/QUOTE]

Qrde, ale mnie ten krakvet wkurza :-( dowiem się co i jak, ale to dopiero w poniedziałek :-(

Posted

DIF, dopiero w poniedziałek wyślę pastę. Co do Krakvetu tez mam ostatnio same złe doświadczenia. Bardzo długo czeka sie na karmę. Ponoć po świętach mieli natłok zamówień i się nie wyrabiali z wysyłką, co jest nieprawdą, bo od dłuższego czasu coś tam sę popsuło. Poza tym ciągle muszę się prosić o faktury. Od jakiegoś czasu dostaję tylko paragony. Mam ich serdecznie dość.

Posted

[quote name='Lida']DIF, dopiero w poniedziałek wyślę pastę. Co do Krakvetu tez mam ostatnio same złe doświadczenia. Bardzo długo czeka sie na karmę. Ponoć po świętach mieli natłok zamówień i się nie wyrabiali z wysyłką, co jest nieprawdą, bo od dłuższego czasu coś tam sę popsuło. Poza tym ciągle muszę się prosić o faktury. Od jakiegoś czasu dostaję tylko paragony. Mam ich serdecznie dość.[/QUOTE]

Ja również mam z krakvetem złe doświadczenia :shake:

Posted

[quote name='Bjuta']http://images47.fotosik.pl/1691/2870f8f25ea49028.jpg

To jest kameleon a nie pies! Na zamszowym fotelu, pokrywa się zamszem!

Po pierwsze: fotel jest welurkowy a nie zamszowy :eviltong:
Po drugie: to nie pies zamszowy tylko taki wyszedł. :evil_lol:
Zdjęcie robione zoomem z korytarza. Jak bym podeszła to by się chłopak obudził. Głuchawo-ślepawy, ale jednak czujny bardzo.
A już było po ciszy nocnej czyli po 22-giej! Nie można przeszkadzać, he..he...

Posted

[quote name='Mysia_']DIF i jak tam, dalej karmy nie ma? [/QUOTE]

Mysiu, nie ma....!
Powiem szczerze, że jestem zła jak osa, bo Pimpali je tę karmę co do tej pory, co wcale mu nie pomaga! Na razie dostaje urinal (rano i wieczorem po 1 tabletce).
Oczywiście nie jestem zła na Ciebie czy na Was, ale niektóre sklepy należy jak widać omijać szerokim łukiem.:angryy:

Eva2406 przedwczoraj zamówiła dla Poli jedzonko w ŚwiecieKarm i już wczoraj miałam je w domu! A tu czekamy i czekamy a pies ... też czeka z kamieniami w układzie moczowym! :shake:

Mamy masakrę w domu!
Jedna z naszych suczek, która przyjechała miesiąc temu jest niewysterylizowana i wczoraj dostała cieczkę!
A Pimpek, nasz kastracik kochany, zaczyna troszku wyć.... :roll:

Posted

Maskara... Teraz nagle zmienili strategię, że tak karma aktualnie nie jest u nich dostępna!!! Co za....... Najlepiej by było, żeby tą kasę zwrócili i byłby święty spokój.

Posted

Ja wlasnie w zeszlym tygoodniu mialam problem z Krakvetem a dozwonic sie do nich nie mozna. Co miesiac wysylam to samo do BDT dla pieska stauszka to albo nie maja I trzeba czekac albo cos pokreca .Teraz wzieli pieniadze a zmowienia nawet nie maja. :angryy:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja wlasnie w zeszlym tygoodniu mialam problem z Krakvetem a dozwonic sie do nich nie mozna. Co miesiac wysylam to samo do BDT dla pieska stauszka to albo nie maja I trzeba czekac albo cos pokreca .Teraz wzieli pieniadze a zmowienia nawet nie maja. :angryy:

Chyba trzeba zacząć gdzie indziej zamawiać cioteczki :/

Cioteczki, zajrzyjcie do staruszka Toro, któremu się deklaracje wykruszyły :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Prosz%C4%99-Pom%C3%B3%C5%BC!

Posted

[quote name='Lida']DIF, przepraszam, ale dopiero jutro wyślę pastę. Cały tydzień nosiłam w torbie i nie dałam rady dojść na pocztę.[/QUOTE]

Wysłałam. DIF potwierdź proszę jak dojdzie.

Posted

[quote name='Mysia_']W Krakvecie anulowaliśmy zamówienie (bo to jest już na prawdę chore), niestety w Zwierzakowie w ogóle nie ma tej karmy, a na Świecie karm jest aktualnie nie dostęopna, czy np. ta karma jest na to samo co ma Pimpuś? http://www.swiatkarm.pl/p,trovet-urinary-struvite-asd-dla-psow-125kg,2388,56.html Nie wiem czego szukać :-(

Mysiu_, ta karma z Trovetu jest na zakwaszanie moczu, moja Megi ją je, bo miała usuwane kamienie moczowe i wyszły jej struwity po przebadaniu. A może kupcie w zoo art? http://zooart.com.pl/product-pol-6187-TROVET-ASD-Urinary-Struvite-dla-psa-12-5kg.html

Ciut tańsza i przesyłka za darmo :)