Hotel KADIF Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dangos19 napisał(a):Muzio wcale się nie denerwował na Pimpusia, kochany Muzio. Bo Muziek to generalnie strasznie fajny pies jest! :loveu: Tylko nie ma "wzięcia" bo: Czarny.... Szorstkowłosy .... I na dodatek z białymi kłakami sterczącymi na boki! :diabloti: Ale ma: Super bazarro: klik Wątek na dogo: klik Album na FB: klik Zajrzyjcie proszę! Quote
Hotel KADIF Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dangos19 napisał(a):Muzio wcale się nie denerwował na Pimpusia, kochany Muzio. Bo Muziek to generalnie strasznie fajny pies jest! :loveu: Tylko nie ma "wzięcia" bo: Czarny.... Szorstkowłosy .... I na dodatek z białymi kłakami sterczącymi na boki! :diabloti: Ale ma: Super bazarro: klik Wątek na dogo: klik Albun na FB: klik Zajrzyjcie proszę! :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
dangos19 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Witam Pimpusia Byłam u Muzia i obiecałam że się poprawię przynajmniej w odwiedzaniu.:oops: Quote
dangos19 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Pimpuś, powtarzam się, ale jestem u ciebie i myziam za ucholem Quote
Bjuta Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Dzwoniłam dziś do Dif, nie w sprawie Pimpusia, no ale przy okazji się dowiedziałam, że Pimpuś bez większych zmian. To znaczy ogłuchł już na dobre. Dawniej słyszał jak mu się opłacało, ale teraz już naprawdę nic. No i rano nie da się go dobudzić, można go za kudełki ciągnąć, po pupie klepać - a on śpi i już. Ale potem jak już łaskawie wstanie, to funkcjonuje. No ale jest już dziadeczkiem staruszkiem. Jest najstarszy u Dif. Dif ma teraz jakiś żywy kościotrup, którego karmi 6 razy dziennie maleńkimi porcjami i psiaka z rozwaloną łapą, któremu co chwila się szwy rozłażą, więc generalnie ma co robić. O karmie sobie dopiero teraz przypomniałam, to zapytałam DIF smsem. Jak odpisze, to napiszę. Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dobrze ze Pimpus jest w DT, strach myslec jak on by sobie radzil w Schronisku. Quote
Olena84 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Pimpek by sobie w schronisku napewno nie poradzil, a jakby byl u kogos kto wyrzuca psiaki na starosc to juz by gdzies lezal przy drodze, dziekuje Dif ze go przygarnelas i tyle czasu o niego dbasz. Quote
winter7 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Czy ktoś mógłby uzupełnić post rozliczeniowy. Kończy się w marcu..... Dziękuję Quote
Mysia_ Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 winter7 napisał(a):Czy ktoś mógłby uzupełnić post rozliczeniowy. Kończy się w marcu..... Dziękuję może olalola znajdzie chwilkę, bo rzeczywiście by się przydało :oops: Quote
olalolaa Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Uzupełniłam, przepraszam za opóźnienie jakoś wyleciało mi to z głowy. Zapłaciłam też właśnie za hotel za kwiecień 330zł. Quote
Recommended Posts