mysza 1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Buka ma dopiero 4 miesiące i całe życie przed nią. Zrobimy wszystko, żeby to było dobre życie ;) chociaż jeszcze wczoraj miała trafić na giełdę. Sunia jest chudziutka, zapadnięte boki, żebra na wierzchu ale ma też przeogromny apetyt i mam nadzieję, że niedługo boczki się zaokrąglą ;) Buka sięga do połowy łydki, będzie psem średniej wielkości. Zamieszkała w domu w hotelu u Megii1. Jeżeli ktoś chciałby wesprzeć Bukę finansowo, będę wdzięczna, to 7 pies na moim utrzymaniu ;) Poniżej podaję numer konta: Dane do wpłat na Bukę: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316 FUNDACJA VIVA- AKCJA DLA ZWIERZĄT UL. KOPERNIKA 6/8 00-367 WARSZAWA z dopiskiem "Buka" Rozliczenie: Wpłaty: 20- Mariusz W 100- Dom Buki w dniu adopcji 53 mój bazarek http://www.dogomania.pl/threads/200596-ZAKO%C5%83CZONY-Kosmetyki-Body-shop-inne-tania-bi%C5%BCuteria-koraliki-na-kilka-ps%C3%B3w Razem: 173zł Wydatki: 170- hotel 10- obroża [SIZE=3]Saldo: -7 zł Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 gusia0106 napisał(a):Pierwsza ;) Byle nie jedyna, bo zwykle pustawo jak pies bezpieczny ;) Quote
ronja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dobra, druga:) ładna Bułka, w typie Pysiuńkowo - Kaluszkowym Quote
Randa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Śliczna jest, a po wykąpaniu jakby trochę ważniejsza:lol:Trzymam kciuki za maleńką Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Randa napisał(a):Śliczna jest, a po wykąpaniu jakby trochę ważniejsza:lol:Trzymam kciuki za maleńką Odwrotnie, najpierw leżała a potem ją kąpaliśmy, w wannie się bała ale potem biegała po domu i suszyła futro ;) Quote
tripti Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mysza 1 napisał(a):Jak niunia? grzeczna? a to panna nie u Ciebie? Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 tripti napisał(a):a to panna nie u Ciebie? Nie, w hotelu u Megii ale w domku :) Quote
megii1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mysza 1 napisał(a):Jak niunia? grzeczna? Oprócz tego, że potrzeby fizjologiczne załatwia w dowolnym miejscu, to bardzo grzeczna:) Quote
Dada M Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Uff ... jak ja się cieszę, że sunia jest bezpieczna. Gdy będę ogłaszać moje hotelowe stado staruchów, będę pamiętać o Buce. Chłopaki-lamparty mają czas do jutrzejszego wieczora ? Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='megii1']Oprócz tego, że potrzeby fizjologiczne załatwia w dowolnym miejscu, to bardzo grzeczna:) Zdjęcie mi się wstawiło :) Musisz ją nauczyć, żeby szybko dom znalazła. Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Dada M napisał(a):Uff ... jak ja się cieszę, że sunia jest bezpieczna. Gdy będę ogłaszać moje hotelowe stado staruchów, będę pamiętać o Buce. Chłopaki-lamparty mają czas do jutrzejszego wieczora ? Podobno mają jeszcze tydzień, w tą niedzielę nie jadą. Rozglądam się za miejscami ale nie mam żadnego, w dodatku nie mam juz kasy :( Ogłoszenia zamówiłam na bazarku, 60 portali i ma allegro wyróżnione, także dzięki :) Quote
Dada M Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ginger ma na tyle charakterystyczną urodę, że w ciągu tygodnia może znaleźć DS. Trochę gorzej z Koksikiem, ale skoro mamy jeszcze tydzień, nie ma tragedii. Ok, skoro Buka ma ogłoszenia, zajmę się lampartami (cafeanimal, gumtree, alegratka, petworld i adopcjapsa). Poproszę tylko o dane kontaktowe do ogłoszeń i podstawowe info o psiakach (chyba że mają już gotowy tekst do ogłoszeń). Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jest bardzo ładna! I ciesze się bardzo, że będzie w domu:-) Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Dada M napisał(a):Ginger ma na tyle charakterystyczną urodę, że w ciągu tygodnia może znaleźć DS. Trochę gorzej z Koksikiem, ale skoro mamy jeszcze tydzień, nie ma tragedii. Ok, skoro Buka ma ogłoszenia, zajmę się lampartami (cafeanimal, gumtree, alegratka, petworld i adopcjapsa). Poproszę tylko o dane kontaktowe do ogłoszeń i podstawowe info o psiakach (chyba że mają już gotowy tekst do ogłoszeń). Zgadzam się tylko wg mnie zdjęcia mają słabe niestety ale w warunkach w jakich są ciężko o lepsze... Szczerze mówiąc, robiąc im allegro, wszystko zmyśliłam :) Beka tylko mówiła, że jasny przylep a ciemny bardziej dominujący, podałam numer do Beki i Golf, dam Ci linka do allegro, ok? Ewa Marta napisał(a):Jest bardzo ładna! I ciesze się bardzo, że będzie w domu:-) Mnie też się podoba, chociaż nie jest zbyt fotogeniczna, jak ją zobaczyłam to się zdziwiłam, że taka malutka i fajna :) Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Allegro chłopaków: Cudo :) -pięknie umaszczony 6-miesięczny Ginger Śliczny nakrapiany Koksik, 6-miesięczny psiak Quote
Dada M Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Buka ma piękne, mądre oczyska i w ogóle jest słodziakiem :) Miny - bezcenne :) Domowe zdjęcia ma bardzo fajne, także mam nadzieję, że to będzie "krótka piłka" ;) Quote
tripti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 tak ma wyraz pycholka takiego dobrego poczciwego psiaka, narazie to pewnie jeszcze rozrabiara z niej będzie, ale z oczu bardzo dobrze jej patrzy. Quote
Ellig Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Czesc Buka.....I co dalej...Teraz prosze uczyc sie grzecznie i bedziemy szukac domu:) Quote
Recommended Posts