Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milka74 napisał(a):
Zawsze tak mówisz, a potem.... po cichutku, po kryjomu...następna psina idzie do domu:lol:
rymy częstochowskie z rana mi wyszły:oops:...masakra:-( idę na kawę...

bardzo ładny wierszyk ;)

Jak piszę, że nikt nie dzwoni, to nie dzwoni, a jak nic nie piszę to może oznaczać, że dzwonił ale nie chcę zapeszać :evil_lol:
Ale na razie cisza, zerowe zainteresowanie :shake:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Buka jest dzisiaj w Metrze :eviltong: ale dzwonią sami debile, dosłownie :shake:

Czasami odnoszę wrażenie, że już tylko tacy niezapsieni pozostali :( Ale potem jednak znajduje się super domek i znów powraca wiara w człowieka! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Czasami odnoszę wrażenie, że już tylko tacy niezapsieni pozostali :( Ale potem jednak znajduje się super domek i znów powraca wiara w człowieka! :)

Nie wiem, jakoś wyjątkowo z Metra są głupie telefony. Chociaż, prawie labka Luna znalazła dom z Metra.
Ale dzisiaj się nie zanosi...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Były jakieś telefony ale nikt nie przyjechał żeby ją zobaczyć.

Magda, zrobić jej jakieś zdjęcia nowe?

Tak Magda zrobić:) Ale Magda musi kupić baterie do aparatu bo dziś je zamęczyłam, a ładowarki brak. Jutro ruszę się z domu to porobię:)

Posted

Ale miałam telefon... jakiś facet do mnie zadzwonił, bo Buka była w Metrze z innym psem, a osoba ogłaszająca tamtego psa nie odbiera telefonu i to tak nieładnie. Musiałam wysłuchać, chociaż psa nie znam, osoby też.
Matko, już nic mnie nie zdziwi.

Posted

No sama przyznaj - czy cokolwiek jest jeszcze w stanie Cię zdziwić?...:) A swoją drogą to rzeczywiście mało sprytnie - ogłosić psa i nie odbierać telefonu, czyli zmarnować miejsce ogłoszeniowe po prostu :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale miałam telefon... jakiś facet do mnie zadzwonił, bo Buka była w Metrze z innym psem, a osoba ogłaszająca tamtego psa nie odbiera telefonu i to tak nieładnie. Musiałam wysłuchać, chociaż psa nie znam, osoby też.
Matko, już nic mnie nie zdziwi.

Do mnie też dzwonił - w sprawie labradorki Lary:)