Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weszłam zwabiona imieniem mojej ulubionej postaci z muminków, myśląc, że będzie coś dużego, mrocznego i... fioletowego, a tu małe i ładne.
Oszustwo:-)

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_gos_ napisał(a):
Weszłam zwabiona imieniem mojej ulubionej postaci z muminków, myśląc, że będzie coś dużego, mrocznego i... fioletowego, a tu małe i ładne.
Oszustwo:-)

Przykro mi bardzo ;) widzę, ze masz kolejny nick...

Posted

pamietacie, ze Buka po osiegnieciu dojzalosci i umowieniu sie w lecznicy , ma sterylke za free!
Oczywiscie potrzebna jest ksiazeczka zdrowia z pieczatką.

Posted

golf napisał(a):
pamietacie, ze Buka po osiegnieciu dojzalosci i umowieniu sie w lecznicy , ma sterylke za free!
Oczywiscie potrzebna jest ksiazeczka zdrowia z pieczatką.

O, dobrze wiedzieć, dzięki.

Posted

Podrzucam:)
Podobna z wyrazu pyska do mojej diablicy Ziuty, która z premedytacją wybiegła mi pod samochód z przydrożnego rowu, bo wiedziała że jej nie zostawię:)
I teraz mam już 4 piechole;)

Posted

milka74 napisał(a):
Ale marudzi....:shake:

Ja? Gdybyś miała 10 psów w hotelach, deklaracji na nie na 100 zł w sumie:evil_lol: to też byś marudziła, wierz mi :evil_lol:;)
gusia0106 napisał(a):
A kiedy się przeprowadza? ;)

Buka? A dokąd? Pewnie z Balbiną pomieszałaś osiołku :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja? Gdybyś miała 10 psów w hotelach, deklaracji na nie na 100 zł w sumie:evil_lol: to też byś marudziła, wierz mi :evil_lol:;)

Buka? A dokąd? Pewnie z Balbiną pomieszałaś osiołku :evil_lol:

O cholera. Faktycznie :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Może przy okazji niedzieli doczekam się zdjęc ;)

Nie wiem czy zdjęcia będą potrzebne:) U Buki byli dziś bardzo fajni Państwo z czteroletnim chłopcem. Państwo byli Buką zachwyceni i chcieliby jak najszybszej wizyty przedaadopcyjnej:)

Posted

megii1 napisał(a):
Nie wiem czy zdjęcia będą potrzebne:) U Buki byli dziś bardzo fajni Państwo z czteroletnim chłopcem. Państwo byli Buką zachwyceni i chcieliby jak najszybszej wizyty przedaadopcyjnej:)

Super wiadomość:lol: