Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Delikatnis z niego.Dorcia mówi,że on nie miał wcześniej tej przepukliny, jak go wiozła.

Asia, wiem... Dopiero teraz się "objawiła", prawdopodobnie zajmą się nią podczas kastracji.
Ps. Przyzwyczaił się już do szelek :)

Posted

Może Księciulek tak krzyczał, jak został sam w klinice ze aż przepukliny nabawił

Abrakadabra napisał(a):
Asia, wiem... Dopiero teraz się "objawiła", prawdopodobnie zajmą się nią podczas kastracji.
Ps. Przyzwyczaił się już do szelek :)

Posted

hej hej :)
U Jogusia wszystko super, po za tym,ze ma ta przepukline etc. Od dzis mam praktyki u siebie w lecznicy,wiec porozmawiam z moim wetem ne jego temat dokladnie :)
pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Abrakadabra napisał(a):
Dojrzał chłopak wreszcie... do kastracji.

haha bezwzględna podła ciotka hihihihihi
no ja pamiętam jak mnie ucieszyło jak módy zaczął podnosic noge...prawie tak ja moja córcia zaczęła chodzic:-)

Posted

Niektóre gremia to by Cię za te zamachy na męskość yorka Jogusia :mad::evil_lol:

Abrakadabra napisał(a):
Włąśnie dostałam SMS-a, że Yogutek podniósł nogę podczas siusiania :razz:
Dojrzał chłopak wreszcie... do kastracji.

• 2 weeks later...
Posted

mshume napisał(a):
Niektóre gremia to by Cię za te zamachy na męskość yorka Jogusia :mad::evil_lol:

Tak mu sie spodobało, że łazi i znaczy teren (a Zeus za nim :-o).
Aha - Yoguś ma nowego kolegę - Wioletta adoptowała 13letniego maltanka Dacziego.

Posted

Ale słodziaki kochane:loveu:
SELENGO: wielka prośba do Ciebie o cegiełkowe Allegro:mamy kolejnego yorusia, któremu potrzebna będzie operacja na rzepkę kolanową :shake: Piesio ma 8 miesięcy i waży 1,1 kilo :crazyeye: Jest wesoły, kochany. Przebywa w awaryjnym DT w Krakowie. Konto na Allegro użycza KTOZ.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
A ja uprzejmie donoszę :razz:, że Wioletta powiedziała, iż Yoguś po strzyżeniu wygląda jak ROBAK :lol:

Granda!!! Jak można tak pięknotka takiego nazwać? Chyba się fochnę na Wiolę i Yogi też powinien :eviltong: :evil_lol:

Posted

mshume napisał(a):
Ale słodziaki kochane:loveu:
SELENGO: wielka prośba do Ciebie o cegiełkowe Allegro:mamy kolejnego yorusia, któremu potrzebna będzie operacja na rzepkę kolanową :shake: Piesio ma 8 miesięcy i waży 1,1 kilo :crazyeye: Jest wesoły, kochany. Przebywa w awaryjnym DT w Krakowie. Konto na Allegro użycza KTOZ.

Kochana - poproszę na maila [email protected] zdjęcia (w przyzwoitej rozdzielczości), opis o co chodzi i numer konta. Ewentualnie zamiast tego - link do wątku na dogo jeśli jest :)

Dostałam prośbę o wrzucenie wieści od Wioli:
Nie moge sie zalogowac na dogo. Gdybys byla uprzejma wkleic ten txt:

Po maltanka jechałam do Łodzi..jego wlasc.wyjezdzali na stale do Australii,a na ogl.ktore znalazlam na morusku odpowiadaly same nie powazne osoby - wszyscy byli zaint.przygarnieciem,ale tylko po to,by zapladnial suczki.. ;/ pani na dniach wyjezdzala,a po psa nikt konkretny nie zadzwonil...szkoda mi go bylo...za 4 mies bedzie mial 14 lat...nie dowidzi ,nie doslyszy... na poczatku zadz.do tej pani z ciekawosci..pozniej chcialam jej pomoc w adopcji...pojechalam po niego gdy juz pani byla w drodze na lotnisko-psa odbieralam od szwagra tej pani...no a gdy juz go wiozlam to wiedzialam ze juz go nikomu nie oddam... :) i tak juz Dacz jest tydzien z nami. Jest bardzo cierpliwy w stosunku do rozbrykanego Yogusia.
Maja jedynie respekt do Gabi - naszej 10l.suczki,ktora nie dawno miala operacje (dzieki praktykom moglam uczestniczyc przy zabiegu) i do kota.
Powoli zapoznaje je z moja 'wataha' (jak mawia wet.;) ) ktora mieszka na ogrodzie ;) - ogolem nie jest tak zle ;) ;p hihihi.

I jeszcze zdjęcia domowników:

A tu wam wrzucę tylko link bo to trzeba zobaczyć w pełnych rozmiarach - idealne zdjęcie na tapetę komputera, rozweselającą tapetę :)
http://dogo.egonet.pl/fotki/jogi/tapeta.jpg