Jagna78 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 tu słabo widoczny ... patrz na prawo:) ... ze swoim kolegą z którym zamieszkał po czesanku :) pieszczoszek :):) Quote
Abrakadabra Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super! Wysłąłam Asi jeszcze dzisiejsze zdjęcia. Wygląda pięknie :) Wioletta obiecała niedługo zrzucić z aparatu, więc cierpliwie poczekajmy. W skrócie: Yoguś rządzi :) Quote
Jagna78 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 to Gizmo jak mawiał mój wet podczas naszych wizyt :) Quote
Abrakadabra Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wioletta była dzisiaj na szczepieniu - Yoguś narobił wrzasku na calą lecznicę :) A poza tym okazało się, że ma przepuklinę pachwinową... Quote
mshume Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Delikatnis z niego.Dorcia mówi,że on nie miał wcześniej tej przepukliny, jak go wiozła. Quote
Abrakadabra Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mshume napisał(a):Delikatnis z niego.Dorcia mówi,że on nie miał wcześniej tej przepukliny, jak go wiozła. Asia, wiem... Dopiero teraz się "objawiła", prawdopodobnie zajmą się nią podczas kastracji. Ps. Przyzwyczaił się już do szelek :) Quote
mshume Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Może Księciulek tak krzyczał, jak został sam w klinice ze aż przepukliny nabawiłAbrakadabra napisał(a):Asia, wiem... Dopiero teraz się "objawiła", prawdopodobnie zajmą się nią podczas kastracji. Ps. Przyzwyczaił się już do szelek :) Quote
violetta87 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hej hej :) U Jogusia wszystko super, po za tym,ze ma ta przepukline etc. Od dzis mam praktyki u siebie w lecznicy,wiec porozmawiam z moim wetem ne jego temat dokladnie :) pozdrawiam Quote
Abrakadabra Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Włąśnie dostałam SMS-a, że Yogutek podniósł nogę podczas siusiania :razz: Dojrzał chłopak wreszcie... do kastracji. Quote
sacred PIRANHA Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Abrakadabra napisał(a):Dojrzał chłopak wreszcie... do kastracji. haha bezwzględna podła ciotka hihihihihi no ja pamiętam jak mnie ucieszyło jak módy zaczął podnosic noge...prawie tak ja moja córcia zaczęła chodzic:-) Quote
mshume Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Niektóre gremia to by Cię za te zamachy na męskość yorka Jogusia :mad::evil_lol:Abrakadabra napisał(a):Włąśnie dostałam SMS-a, że Yogutek podniósł nogę podczas siusiania :razz: Dojrzał chłopak wreszcie... do kastracji. Quote
Abrakadabra Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mshume napisał(a):Niektóre gremia to by Cię za te zamachy na męskość yorka Jogusia :mad::evil_lol: Tak mu sie spodobało, że łazi i znaczy teren (a Zeus za nim :-o). Aha - Yoguś ma nowego kolegę - Wioletta adoptowała 13letniego maltanka Dacziego. Quote
mshume Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ale słodziaki kochane:loveu: SELENGO: wielka prośba do Ciebie o cegiełkowe Allegro:mamy kolejnego yorusia, któremu potrzebna będzie operacja na rzepkę kolanową :shake: Piesio ma 8 miesięcy i waży 1,1 kilo :crazyeye: Jest wesoły, kochany. Przebywa w awaryjnym DT w Krakowie. Konto na Allegro użycza KTOZ. Quote
Borówka16 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Prześliczny i jak cudnie trafił! :loveu: Wiolcia, skąd adoptowany ten maltan? Mshume, masz fotki maluszka? Quote
Abrakadabra Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A ja uprzejmie donoszę :razz:, że Wioletta powiedziała, iż Yoguś po strzyżeniu wygląda jak ROBAK :lol: Quote
Borówka16 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Abrakadabra napisał(a):A ja uprzejmie donoszę :razz:, że Wioletta powiedziała, iż Yoguś po strzyżeniu wygląda jak ROBAK :lol: Granda!!! Jak można tak pięknotka takiego nazwać? Chyba się fochnę na Wiolę i Yogi też powinien :eviltong: :evil_lol: Quote
Selenga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 mshume napisał(a):Ale słodziaki kochane:loveu: SELENGO: wielka prośba do Ciebie o cegiełkowe Allegro:mamy kolejnego yorusia, któremu potrzebna będzie operacja na rzepkę kolanową :shake: Piesio ma 8 miesięcy i waży 1,1 kilo :crazyeye: Jest wesoły, kochany. Przebywa w awaryjnym DT w Krakowie. Konto na Allegro użycza KTOZ. Kochana - poproszę na maila [email protected] zdjęcia (w przyzwoitej rozdzielczości), opis o co chodzi i numer konta. Ewentualnie zamiast tego - link do wątku na dogo jeśli jest :) Dostałam prośbę o wrzucenie wieści od Wioli: Nie moge sie zalogowac na dogo. Gdybys byla uprzejma wkleic ten txt: Po maltanka jechałam do Łodzi..jego wlasc.wyjezdzali na stale do Australii,a na ogl.ktore znalazlam na morusku odpowiadaly same nie powazne osoby - wszyscy byli zaint.przygarnieciem,ale tylko po to,by zapladnial suczki.. ;/ pani na dniach wyjezdzala,a po psa nikt konkretny nie zadzwonil...szkoda mi go bylo...za 4 mies bedzie mial 14 lat...nie dowidzi ,nie doslyszy... na poczatku zadz.do tej pani z ciekawosci..pozniej chcialam jej pomoc w adopcji...pojechalam po niego gdy juz pani byla w drodze na lotnisko-psa odbieralam od szwagra tej pani...no a gdy juz go wiozlam to wiedzialam ze juz go nikomu nie oddam... :) i tak juz Dacz jest tydzien z nami. Jest bardzo cierpliwy w stosunku do rozbrykanego Yogusia. Maja jedynie respekt do Gabi - naszej 10l.suczki,ktora nie dawno miala operacje (dzieki praktykom moglam uczestniczyc przy zabiegu) i do kota. Powoli zapoznaje je z moja 'wataha' (jak mawia wet.;) ) ktora mieszka na ogrodzie ;) - ogolem nie jest tak zle ;) ;p hihihi. I jeszcze zdjęcia domowników: A tu wam wrzucę tylko link bo to trzeba zobaczyć w pełnych rozmiarach - idealne zdjęcie na tapetę komputera, rozweselającą tapetę :) http://dogo.egonet.pl/fotki/jogi/tapeta.jpg Quote
Recommended Posts