Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy można to udostępnić jeszcze raz z modyfikacją, ze jest diagnoza, można wkleić opis usg i ten numer konta fundacji, co podawałam:

[FONT=Arial]Nr subkonta dla yorka[/FONT]

[FONT=Arial]19 1440 1387 0000 0000 1258 6329 Nordea Bank Polska[/FONT]

[FONT=Arial]Fundacja "Zwierzaki w Potrzebie"[/FONT]

[FONT=Arial]ul. Legionów 55/1[/FONT]

[FONT=Arial]05-200 Wołomin[/FONT]

[quote name='greatmadwomen']dziewczyny potrzebny numer konta na który można wpłacać pieniądze dla niego! http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=178841628812834&id=100001587131544

Posted

nie dostałam jeszcze przelewu za wynajem dlatego nie mogę narazie nic wpłacić. Napisałam post na FB że potrzebne są pieniążki na operacje i porozsyłałam numer konta osobom które prosiły...

Posted

Robię aktualizację pierwszego postu. Prosze o wyznaczenie osoby odpowiedzialnej za subkonto dla Jogusia, w związku z koniecznością rozliczania się z wpłat i wypłat.

Posted

ladySwallow bardzo cię przepraszam że jeszcze nie wysłałam fantów na bazarek ,ale maluchy które są u mnie na dt. bardzo się pochorowały ,jeden do tej pory nie je nie pije prawie się nie rusza ,codziennie kroplówki itp. serie zastrzyków :( całe szczęście ustała biegunka i wymioty.
może w tym tyg. mi się uda je wysłać.

Posted

dostaje hepatil....
Jogi wariat straszny..... teraz sprzatam mieszkanie a on co mi gdzieś spadnie to w zębiska i w nogi do swojego posłanka :D nawet pilota od tv próbował gwizdąć :)

Posted

ja też myśle że powinno się go ogłaszać... najlepiej jakby rekonwalescencje przechodził już we własnym kochanym domku....

niech ktoś wymyśli tekst.... mi jakos kijowo wychodzi ...

zaraz jedziemy do dr Galantego...

Posted

ja myślę, że trzeba nam po pierwsze allegro cegiełkowego...tylko ktoś kto juz robił ma pojęcie itd
po drugie trzeba dobrego tekstu paru dobrych fot (2-3) i ruszac z ogloszeniami szukajac domu ktory udzwignie finansowo i czasowo Jogusia

Posted

po Wizycie...
koszt operacji 1200zł ewentualnie na raty ale to już dogadanie z Elwetem.... bo w tej chwili tylko tam robi te operacje....u siebie w przychodnie nie ma warunków bo mały musi pozostać dobę po na obserwacji

szanse na powodzenie operacji duże....co prawda 1 na 10 psów
[*].....ale Jogi ma większe szanse ze względu na swój jeszcze młody wiek....

Konsultacja kosztowała 80zł - wkleje jutro....musze znalezc kabelek do aparatu :)

Posted

ok, jak wygląda sytuajcja z tym subkonetem, musi byc ktos kto bedzie mial dostep w sensie wplat, wyplat, zeby to pisac na watku
kto sie oferował zrobic allegro cegiełkowe?
ladyS porobi małemu troche ogłoszeń jak zda ten cholerny egzamin wreszcie, ktoś się jeszcze oferował do ogłoszen?
tylko musza byc sensowne...tekst musi byc dobry i ze 2-3 ładne wyraźne foty (jagna uczesz tego mopa, walnij mu kokardke na czubku, dobre tło, smaczki w garsc żeby dziada skupic i szalej z sesją)
kolejna sprawa FB, kto ma konto robic mu wydarzenia czy jak to tam sie nazywa, sciagac tekst z watku i nr konta i ogłaszac kazdy gdzie sie tylko da
dobry pomysł z tym internetowym plakatem, jest ktos kto ma pojecie by cos takiego dobrego zrobic, kazdy kto na watku jest wziąłby sobie na poczte i porozsyłał do wzystkich:-) i niech idzie w świat

Posted

[quote name='Jagna78']to usg na którym jest badany przepływ krwi przez narządy... jest bardziej dokładne niż zwykłe usg

Dziekuje ja wszystko (prawie) znam ale po angielsku, przyda mi sie jak jestem w Polsce...to jaka jest diagnoza yoreczka? Czy on ma juz imie???

Cioteczki nie kloccie sie, dzisiaj to juz 3 watek co sa wasnie....cos mam pecha dzisiaj...wszystko , roznice zdan mozna lulturalnie zalatwiac...jestesmy tutaj zeby pomagac psiakom....