Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bardzo chętnie wziełabym coś na tymczas, tylko tak jak mówiłam dorci nie wezme zadnego takiego przypadku jak Joguś ze wzgledu na miejsce zamieszkania (Zamość) nie mamy tutaj wetów specjalistów, są tylko zwykli weci ogólni. Ze swoją sunią na skomplikowaną operacje jeździłam do Lublina do chirurga. No i tak jak też mówiłam nie wykluczam że dt zmieniłby sie szybko w ds hihihi
mshume a co to za maltanka? masz wiecej ifno o niej? jakies foty?
w tym tygodniu zaczną spływać pieniążki z bazarków wiec na usg się nazbiera do czwartku napewno, Jagna jak będziesz kupować puszki dla małego to bierz tez świstki na to;-)

Posted

a może ktoś dałby schronienie jednemu z tych psów ?????????????????? :(

Witam serdecznie!

Dziękujemy bardzo za pomoc i za zainteresowanie się sprawą.
Psów jest ok. 80 sztuk.
Są to labradory, amstaffy, akity, kaukazy.

Na miejscu była trzykrotnie TV Polsat.
Wyślę link z ostatnim reportażem na ten temat

http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1512305

Wyślę również stronę, na której znajdują się zdjęcia suni
wyrzuconej z
pseudo hodowli

http://www.calisia.pl/articles/7883-chcesz-poznac-kulisy-hodowli-psow-w-stobnie-i-posredniku

Serdecznie pozdrawiam!

prośba o pomoc jest na miau ,czy tu na dogo tez już jest wątek?

Posted

dorcia44 napisał(a):
podobno daje się jeszcze Gerberki ale trzeba szukać takich bez mięsnych z dynią np. z ryż warzywami ryż z owocami też ktoś dawał.

tez gdzies o tym czytalam :)

sacred PIRANHA napisał(a):
.....
w tym tygodniu zaczną spływać pieniążki z bazarków wiec na usg się nazbiera do czwartku napewno, Jagna jak będziesz kupować puszki dla małego to bierz tez świstki na to;-)

bede brać :)
a kasa napewno bedzie potrzebna... bo mam aż 7 zł na koncie:(

Posted

jezu! co za potwór! podejrzewam że dostał może z 300zł grzywny, a przecież to dla niego pestka bo tyle bierze za szczeniaka.
Podasz adres wątku na miau?

Posted

może napisz do nich ?
na pewno do informują cię ,mnie przeraża ilośc psów i fakt że dużym psom nijak pomóc nie mogę :(
Jagna ,czy dobrze spojrzałaś na normę amoniaku ? kurcze ,ja mam inną normę a robione w tej samej lecznicy ,tylko parę lat wstecz....
u mnie norma to 40

Posted

[quote name='dorcia44']........
Jagna ,czy dobrze spojrzałaś na normę amoniaku ? kurcze ,ja mam inną normę a robione w tej samej lecznicy ,tylko parę lat wstecz....
u mnie norma to 40

napewno:)
oto wynik:

a tu twój ;) dowód wpłaty

Posted

bylismy dzis pierwszy raz na spacerku :)
Jogi ma niespozyte poklady energii.... co prawda nic nie zrobil ale bardzo interesowalo go drzewo :D.... latal jak wsciekly po posesji..... ganial Miska i Puske...troche nie nadazal ;)
siedzial dzis tez dosyc dlugo sam .... jak wrocilam po 3 godz do domu to troche musialam po nim pokoj ogarnac:D....poslanie jak zwykle wytrzepal i zostawil na srodku pokoju.... gazety na ktore siusia tez porozciagal a czesc podarl :) taki maly diabelek z niego wychodzi....
nie wspomne ze o 4 rano zrobil nam pobudke bo mu sie nie podobalo ze Misiek po mieszkaniu spaceruje i darl sie na niego az musialam wstac i zabrac go na troche do lozka....po czym spokojnie zasnal i moglam go polozyc do jego lozeczka :)