Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z "rana" :)
dobrze że moje dziecko szło do szkoły na 10.45 to se mogłam odespac harce Jogusia do 01.30:mad::razz: ..... ostatnie pare dni to już sam siebie przechodzi :D ..... dziś w nocy wstąpił w niego szatan:diabloti:.... latał po pokoju...szczekał na przemian piszczał...ukradł mi skarpetke i z nią wojował...darł gazety...przestawiał miski i Bóg wie co jeszcze robił...ale tłukł sie po mieszkaniu aż huczało....a teraz oczywiście smacznie śpi i jak ja czymś stuknę to patrzy na mnie jakbym nie wiem co mu zrobiła:crazyeye:

Posted

Takie zachowanie niestety też sugeruje podtrucie amoniakiem .dokładnie tak ja Maltusia ,nie do opanowania ,nie do zatrzymania , wszyscy śpią ona szaleje :( czy uda się nam zrobić tą operacje ?
Ludzie którzy adoptowali ode mnie 2 małych glutków próbuje pomóc Jogiemu ,mam nadzieje że im się to uda.
Więc sobie mocne kciuki potrzymam.

Posted

dorcia44 napisał(a):
a co tu tak cichutko ? co u malucha ?
czas chyba na kąpiel kawalera :)

u Jogusia wszystko ok :0 troche czasem jeszcze pokasłuje...

hahaha dziś go wykąpałam chyb czytam ci w myślach :D

Posted

ale mokry i włochaty :D cioteczki czy mogę wrzucić numer konta z danymi fundacji na wydarzenie Jogusia na FB i powysyłać także w wiadomości że zbieramy pieniądze na operację? Aha i może któraś mi streścić tak ładnie co mu jest bo ZWO to mi mało mówi, jak większości i na co potrzeba, taki tekścik który bym mogła wrzucić na FB i do wiadomości :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
ale mokry i włochaty :D cioteczki czy mogę wrzucić numer konta z danymi fundacji na wydarzenie Jogusia na FB i powysyłać także w wiadomości że zbieramy pieniądze na operację? Aha i może któraś mi streścić tak ładnie co mu jest bo ZWO to mi mało mówi, jak większości i na co potrzeba, taki tekścik który bym mogła wrzucić na FB i do wiadomości :)

o to to to :-) o to mi chodziło:-)

Posted

Pewnie, po to to subkonto jest udostępnione. Kasia jutro mi poda, czy coś wpłynęło, to napiszę.
Szukam domku dla zjawiskowo pięknego i przekochanego 8 miesięcznego cziłka długowłosego, zainteresowanym podeślę fotki :p

Posted

mshume napisał(a):
Pewnie, po to to subkonto jest udostępnione. Kasia jutro mi poda, czy coś wpłynęło, to napiszę.
Szukam domku dla zjawiskowo pięknego i przekochanego 8 miesięcznego cziłka długowłosego, zainteresowanym podeślę fotki :p

tak konto fundacyjne właśnie po to jest żeby je wszedzie gdzie sie da pokazywać:-)
a co do cziłka to jak młody, przekochany i zdrowy to będą się bić ludziska o niego :-)
szkoda ze ma siersc hihihi

Posted

ah ten Joguś Joguś:-)
sesja zdjęciowa z pomocnikami się odbyła?:-)
trzeba zrobić mu troche dobrych ogłoszeń...a nóż widelec trafi sie ktoś kto zamiast kupowac psiaka z rodowowem adoptuje Jogusia i zapłaci za operacje...