Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MyrkurDagur, proszę Cię, nie spamuj po wątkach:( Wchodzisz na wątek psa który rozpaczliwie szuka DT, bo za tydzień go traci, nie ma żadnych deklaracji, sunia uciekła ze schroniska, potem znalazcom i jest po aborcji w wysokiej ciąży...co uratowało jej życie bo miot był martwy

Jak mamy zabrać jeszcze 3 szkielety kiedy nie mamy DT dla jednej jamniorki?:(

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Stronę wcześniej Asencja oferuje pomoc - opłacenie miesiąca jednej z suń.

majqa - miesiąca i chwała jej za to, ale co dalej? Mamy zobowiązania na ponad 1000 zł miesięcznie w hotelikach :(

Posted

Fakt, nie jest to komfortowa sytuacja ale jeśli nie skorzysta się z tej oferty (ten medal ma dwie strony), a zacznie zbierać stałe deklaracje i nim się je uzbiera to biorąc pod uwagę kaliber ludzi, a jakim wspomniałaś może nie być na kogo zbierać.

Posted

majqa napisał(a):
Fakt, nie jest to komfortowa sytuacja ale jeśli nie skorzysta się z tej oferty (ten medal ma dwie strony), a zacznie zbierać stałe deklaracje i nim się je uzbiera to biorąc pod uwagę kaliber ludzi, a jakim wspomniałaś może nie być na kogo zbierać.

majqa nie wiem jak ci wytłumaczyć:

Kuba: 450 zł
Kropka 300 zł
Bolo 300 zł

Dziadeczek - koszty leczenia, jest bardzo schorowany

Karma itd. dla Aresa i Diany.

My nie mamy skąd brać pieniędzy bo na powyższe psy nie mamy ŻADNEJ stałej deklaracji.
Dziękuję bardzo więc za propozycje płatnych tymczasów, ale jest to wykluczone...

Posted

Asencja napisał(a):
zabierajcie te sunie jeśli tylko jest to możliwe i dajcie gdzieś do hoteliku a najlepiej do jakiejś lecznicy.Pierwszy miesiąc opłacę.Zresztą kurde ja nie wiem ale tych psów to raczej nie mozna tam zostawic

Popieram calkowicie, zabierajcie Bidule jak najszybciej! Ja tez dorzuce cos od siebie

Posted

Nie piszcie coś dorzucę, tylko konkretnie, jednorazowo tyle, stałe tyle, ew. przez jaki czas, inaczej nie wiadomo na czym się stoi! Pomoc w bazarkach też mile widziana, kto ma jakieś fanty niech sprzeda i da kasę na psiaki Iwop!

Zakupiłam, zapłaciłam i mam nadzieję, że szybko do Was dotrze karma w ilości 20 kilo! Ma iść na adres Joli!

Posted

iwop napisał(a):
majqa nie wiem jak ci wytłumaczyć: (...)

Ależ ja załapałam. Naprawdę. Przedstawiłam jedynie, w tym, co napisałam, swój punkt widzenia i Boże broń nie zamierzam na Was naciskać.

magiraf napisał(a):
Popieram calkowicie, zabierajcie Bidule jak najszybciej! Ja tez dorzuce cos od siebie

Magiraf, nie objawił się bezpłatny DT, płatny nie wchodzi w grę, czyli również umieszczenie suni w lecznicy, bo potem nie będzie, gdzie jej zabrać. Zerknij posty powyżej.

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie piszcie coś dorzucę, tylko konkretnie, jednorazowo tyle, stałe tyle, ew. przez jaki czas, inaczej nie wiadomo na czym się stoi! Pomoc w bazarkach też mile widziana, kto ma jakieś fanty niech sprzeda i da kasę na psiaki Iwop!

Zakupiłam, zapłaciłam i mam nadzieję, że szybko do Was dotrze karma w ilości 20 kilo! Ma iść na adres Joli!

Sorry, juz precyzuje, 50 zl/mc

Posted

majqa napisał(a):
Ależ ja załapałam. Naprawdę. Przedstawiłam jedynie, w tym, co napisałam, swój punkt widzenia i Boże broń nie zamierzam na Was naciskać.

Magiraf, nie objawił się bezpłatny DT, płatny nie wchodzi w grę, czyli również umieszczenie suni w lecznicy, bo potem nie będzie, gdzie jej zabrać. Zerknij posty powyżej.

Oki, rozumiem, wlasnie doczytuje wszystkie posty