iwop Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Czy ktos dorzuci się do transportu...? Każdy grosz się liczy...:oops: Quote
MyrkurDagur Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='agusiazet']Ja obiecałam 100 zł na transport! Suuuper! :) Rozmawiałyśmy z iwop i sunia najprawdopodobniej pojechałaby w poniedziałek. Czekam tylko na informację od Pati-C w sprawie kosztów transportu. [quote name='iwop']Czy ktos dorzuci się do transportu...? Każdy grosz się liczy...:oops: Zapewne niemała kwota będzie potrzebna, dlatego bardzo prosimy o każdy grosz na podróż Kropki do lepszego życia... ____________________________________ Dostałam wiadomość od Pati-C - koszt transportu to około 290 zł. Kto jeszcze dorzuci grosik do transportu Kropki...? :oops: Quote
iwop Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 agusiazet napisał(a):Ja obiecałam 100 zł na transport! Agusiazet :loveu: Czy ktoś coś dorzuci? Transport kosztuje 200 zł... Quote
Viris Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Iwop jakie 300zł, aż tyle mój samochód nie pali - pisałam że to trasa trochę ponad 300 KM ;) za 100 kilometrów teraz po podwyżkach wychodzi u mnie 45 zł. Ostrowiec - Warszawa to jakieś 350-360 km, zawsze spisuję sobie ilość przejechanych kilometrów z licznika po powrocie. 290 zł za taką trasę to bardzo dużo!!! Za tyle to ja kiedyś robiłam tysiąc km ;/ Ja mogę pojechać jutro, później dopiero w okolicach czwartku bo pracuję. Quote
iwop Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Viris ja tak zrozumiałam :( To możesz jechac jutro? Quote
omi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Viris-to ile mamy zebrać abyś mogła jutro zabrać Kropkę? Co byłoby wspaniałe! Quote
iwop Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kropcia jutro pojedzie do hoteliku!! :multi: Quote
dominikabankert Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 zapraszamy:http://www.dogomania.pl/threads/199327-Koszmarny-Karolek-i-motywy-literackie-dla-Wery-i-Gracji-do-15stycznia-godz.-20.00?p=16064934#post16064934 Quote
Wiedźma Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 iwop napisał(a):Kropcia jutro pojedzie do hoteliku!! :multi: Super, super! Quote
Viris Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zaleję jutro paliwo z moich oszczędności a jak wrócę po transporcie to podam kwotę do zapłaty - Serock jest za Warszawą, trasa około 400 km w obie strony - na szybko licząc 180 zł. Quote
omi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dokładam do transporty 30 zł.-proszę o nr konta. Viris zapraszam Cię na kawę (wirtualnie):smile: w trakcie trasy-dopisz do rachunku za benzynę-zwrócę. Tylko w ten sposób mogę Ci podziękować Quote
basia0607 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dobrze, że chociaż sunia będzie zabrana. Wróciłam przed chwila z interwencji, 3 psy do zabrania na już tylko gdzie ? Czy to się nigdy nie skończy ? Najgorsza jest świadomości, że dowiadujemy się tylko o nielicznych. Quote
MyrkurDagur Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='omi']Dokładam do transporty 30 zł.-proszę o nr konta. Dziękujęmy :) Ja zaglądam już tylko na chwilkę i zaraz muszę uciekać - nie będzie mnie do jutra, ale w niedzielę wieczorem powinnam być już na Dogo i wtedy porozsyłam - jako skarbnik Kropki - numer konta wszystkim osobom, które zadeklarowały chęć wpłaty - czy to na transport, czy na hotelik :) A następnie przeleję pieniążki Viris i Megii. Na wszelki wypadek zostawiam swój numer: 888 845 133. Trzymam kciuki i cieszę się całym sercem z podróży Kropki do lepszego świata! :) Do jutra! Quote
Viris Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 omi napisał(a):Dokładam do transporty 30 zł.-proszę o nr konta. Viris zapraszam Cię na kawę (wirtualnie):smile: w trakcie trasy-dopisz do rachunku za benzynę-zwrócę. Tylko w ten sposób mogę Ci podziękowaćTo bardzo miłe, dziękuję ;* Quote
agusiazet Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To poproszę konto, na które wpłacić pieniążki na transport! Quote
Viris Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Z tego co zrozumiałam MyrkurDagur będzie zbierać na swoje konto i mi potem całą kwotę przeleje. Quote
Viris Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dzisiaj wstępnie jestem z Iwop umówiona na 10-11 i pojedziemy zabrać psinkę. Quote
iwop Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kropka pojechała do hoteliku po godzinie 12, dostałam właśnie sms od Viris, że jest grzeczniutka. Są 60 km od Serocka. Te pare dni bez dominującej "goldenki" wystarczyły, że wygląda nieco lepiej... Nadal jest jednak bardzo chuda i wystraszona... Quote
magiraf Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 iwop napisał(a):Kropka pojechała do hoteliku po godzinie 12, dostałam właśnie sms od Viris, że jest grzeczniutka. Są 60 km od Serocka. Te pare dni bez dominującej "goldenki" wystarczyły, że wygląda nieco lepiej... Nadal jest jednak bardzo chuda i wystraszona... Cudownie! Dzieki wielkie za tak dobre wiesci! :) Quote
irenaka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A czy ja mogę prosić o numer konta do wpłat na Kropeczkę?;) Chciałam wpłacić 100,00 w imieniu Marylki:loveu: z przeznaczeniem na transport lub dowolne potrzeby Kropeczki. Quote
Recommended Posts