Jump to content
Dogomania

XXVII Krajową Wystawę Psów Rasowych w Zabrzu, w dniu 10.04.2011 r.

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wybiera się ktoś z Wrocławia? Mam małego psa, jest bezproblemowy, może jechać na kolanach.
Ewentualnie, czy ktoś zorientowany mógłby napisać jak wygląda dojazd komunikacją miejską? Dla mnie poruszanie się po Śląsku to czarna magia :wink: ...

Posted

Na wystawę komunikacją miejską można dojechać -tramwaj 7 jedzie z Katowic do Swiętochłowic.Do Świętochłowic możesz dojechać z Wrocławia pociągiem jest połączenie, z dworca można dojść też pieszo.

Posted

mineralna_ napisał(a):
wie ktoś jakim autobusem można dostać się na tą wystawę? z dworca w zabrzu?
A czemu z dworca w Zabrzu? Przecież wystawa na granicy Świętochłowic i Chorzowa, prościej chyba z Katowic dojechać(przy dworcu wsiadasz w tramwaj 11 i jedziesz do przystanku Chorzów Wodociągi + trochę trzeba podreptać, albo dojechać tramwajem do Chorzowa Centrum i przesiąść się w autobus 632, który ma ostatni przystanek na Beskidzkiej, tuż przy terenie wystawy).
Ja prawdopodobnie podjadę autem, więc jakbyś godzinowo jechała podobnie to z centrum Chorzowa mogę Cię zgarnąć żebyś nie błądziła :eviltong:

Posted

ja biore na oko, obliczając że sędziowanie danego sędziego zaczyna się od 10tej. to np przed nami mamy dwie rasy i ilość psów ok 6 , sądzę że my wejdziemy np o 10.15 na ring.. sredni przelicznik na psa można wiziąć ok 2-5min- w zależności jakie tempo pracy ma dany sędzia :D

takie moje spostrzezenia hehe

Posted

Pogoda bardzo zmienna, na przemian słońce i deszcz oraz silny wiatr.

Powodzenia jutro!

Kiss, mam nadzieję, że mogę liczyć na pełne wyniki oraz na fotki z waszego ringu. ;)

Posted

Wrrr :roll:

Katik, oczywiście :)
Co prawda Cairnów tłumy, aż 3, no ale powalczymy, chociaż się domyślam jak się poustawia :D Fotki będą, aparat się już ładuje :) Sama spróbuje,o ile dam radę, bo z tatą różnie bywa :evil_lol:

Posted

Wystawa rozpoczyna się o godzinie 10.00, a kiedy wchodzi dana rasa to trzeba na plan popatrzeć ;) O której to może być to tak na oko, po ilości psów przed danym psem.

Posted

O, my pierwsi?

Więc mój Cairn V1,CWC, uprawnienia reproduktorskie mamy

Handling:
Aussie, pies w pośredniej - bdb
Aussie, suka w młodzieży - V1/3, Zw.Młodzieży, dziewczynka otworzyła Mł.Ch.PL :)

Posted

Bernardyn Krótkowłosy:
MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - dosk I, CWC, Zwycięzca, BOB

Boston Terrier:
YODA-YAGODA Rojber FCI - dosk I, Zw. Mł., Najlepszy Junior

Boston Terrier:
IVO OF Dreams Become A Reality FCI - dosk I, CWC, Zwycięzca, BOB, BOG III