Monalisa4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zabrze 10.04.2011 termin zgłoszeń do [FONT=Tahoma]20.03.2011 http://www.zabrze.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2011&oddzial=zabrze [/FONT][FONT=Tahoma] Planowana obsada sędziowska - Judges[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 1[/FONT] [FONT=Tahoma]Joanna Domańska[/FONT][FONT=Tahoma] OWCZAREK NIEMIECKI [/FONT][FONT=Tahoma]Anna Kochan [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT][FONT=Tahoma] Anna Dzidt [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 2[/FONT] [FONT=Tahoma]Adam Ostrowski [/FONT] [FONT=Tahoma] pinczery, sznaucery[/FONT][FONT=Tahoma] Andrzej Szutkiewicz [/FONT] [FONT=Tahoma] boksery [/FONT] [FONT=Tahoma] Andrzej Kot [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT][FONT=Tahoma] Anna Chlebek [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT][FONT=Tahoma] Dorota Pawlikowska-Rosół [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 3[/FONT] [FONT=Tahoma]Janusz Opara [/FONT] [FONT=Tahoma] teriery typu bull[/FONT][FONT=Tahoma] Lucyna Juzwa [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 4[/FONT] [FONT=Tahoma]Paweł Osak[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 6[/FONT] [FONT=Tahoma]Grzegorz Weron[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 7[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 8[/FONT] [FONT=Tahoma]Renata Niklasiewicz [/FONT] [FONT=Tahoma] Labrador Retriever[/FONT][FONT=Tahoma] Jan Ryk [/FONT] [FONT=Tahoma] pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 9[/FONT] [FONT=Tahoma]Elżbieta Junikiewicz Krystyna Opara[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 10[/FONT] [FONT=Tahoma]Janina Staniszewska[/FONT] [FONT=Tahoma]Młody Prezenter (Junior Handling) [/FONT][FONT=Tahoma]Krystyna Opara[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
freda Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Monalisa4, strasznie się post rozpadł i nie wiadomo w sumie kto co sędziuje. Nie mogłam się zorientowac kto VII-kę, zajrzałam na stronę a tu A. Szutkiewicz - niespodzianka. Quote
katik Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Zobaczymy. Blisko, wiec nawet bez psa moge przyjechać, jak tylko nic innego mi nie wypadnie w tym terminie. Quote
Monalisa4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 katik napisał(a):Zobaczymy. Blisko, wiec nawet bez psa moge przyjechać, jak tylko nic innego mi nie wypadnie w tym terminie. tym bardziej ze wystawa będzie na skałce ;) ja już dziś zgłosiłam małą Quote
Incunabula Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Błyskotka napisał(a):Obsada pasuje ;). Pewnie będę ;). Warto zgłosić do Małgorzaty W-W? Nigdy nas nie oceniała. Quote
Błyskotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Incunabula napisał(a):Warto zgłosić do Małgorzaty W-W? Nigdy nas nie oceniała. Jeśli się nie mylę to będzie chyba jej debiut sędziowski. Jest to nowa sędzina na naszą grupę i chyba dlatego warto pojechać po ocenę :). Quote
Zuza i Noddy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 O to może i ja zgłoszę, trzeba wypróbować. Quote
Incunabula Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Błyskotka napisał(a):Jeśli się nie mylę to będzie chyba jej debiut sędziowski. Jest to nowa sędzina na naszą grupę i chyba dlatego warto pojechać po ocenę :). Aaa, no właśnie dlatego coś mi to nazwisko egzotycznie brzmiało. W takim razie może się przejadę :wink: . Quote
Kisses Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 My pewnie pojedziemy też. Pani na III również nie znam, chyba długo uprawnień nie ma. Pojedziemy i sprawdzimy :D MP też zaliczam, chociaż z sędzią szału nie ma :evil_lol: Quote
Tecia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kisses napisał(a): MP też zaliczam, chociaż z sędzią szału nie ma :evil_lol: Hihihi no to tym razem Dess chyba będzie mógł odpocząć:) Quote
Kisses Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tecia napisał(a):Hihihi no to tym razem Dess chyba będzie mógł odpocząć:) A co to, Dessi na MP nie idzie? Ja tam biorę swojego gnoma, musi się rozgrzać przed następnymi wystawami, wiec niech łazi :D Quote
Tecia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kisses napisał(a):A co to, Dessi na MP nie idzie? Ja tam biorę swojego gnoma, musi się rozgrzać przed następnymi wystawami, wiec niech łazi :D Tak myslalam ze do Pani O.. :) raczej nikt go nei wezmie ale sie pomylilam:) Quote
Merrick Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Mam nadzieję że się wybiorę z Tamlinem i przyszłym wilczakiem :) Quote
Kisses Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Tecia napisał(a):Tak myslalam ze do Pani O.. :) raczej nikt go nei wezmie ale sie pomylilam:) Ja do Pani O... ide tylko dlatego, że MP darmowe :D Quote
Naklejka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Chciałabym sie pokazać jako widz :D Mam nadzieję, że nie będzie znowu w Świętochłowicach, bo mogę mieć problemy z dojazdem:placz: Quote
musia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A jednak [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=6][FONT=Arial][SIZE=6]TEREN WYSTAWY - Kąpielisko OSiR “SKALKA” w Świętochłowicach, ul..Bytomska 40 [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Kisses Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja tam się ciesze, fajny teren :) Tylko ringi momentami 'góra-dół' :lol: Quote
Merrick Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Na skałce ??? To suuuuper :D Blisko mam, mogę zajść piechotą a ( moim zdaniem ) ten teren jest lepszy niż ten z tamtego roku :) Quote
angineuuka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Naklejka napisał(a):Chciałabym sie pokazać jako widz :D Mam nadzieję, że nie będzie znowu w Świętochłowicach, bo mogę mieć problemy z dojazdem:placz: Naklejka - jeżeli będzie mój tata , a ty będziesz miec problem z dojazdem to mogę cię wziąść ;) . / Ja to tam nie wystawiam ,ale tez mi się zdaje że te tereny są lepsze .. Quote
Jagoodka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 U nas już długo ocenia w VIII gr i ja zawsze z chęcią zgłaszam do tej sędziny. Bardzo rzeczowa i kompetentna, a poza tym bardzo miła i sympatyczna. Quote
Naklejka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Angi, dzięki, ale raczej nie będzie problemu, bo mama też chce jechać :D Quote
AbraCadabra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A nie orientuje się ktoś czy będą może konkurencje hodowlane? :cool3: Mianowicie chodzi mi o pary hodowlane :evil_lol: Nie widziałam nigdzie info. na ten temat :diabloti: Quote
Merrick Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 My już zgłoszeni :) Klasa baby - BALDUR Braterstwo Wilczaków Quote
Recommended Posts