Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
to już ósmy pies w twoim domu? stadko się powiększa. ciekawa jestem co się kryje pod tą górą kłaków :)

Fajny, kontaktowy ale uparty pies :D Podczas 40 min jazdy średnio co hmm3-4 min próbował na swoim :D ale pacyfikował, kładł sie i po chwili znowu chce na przód - fajny - poprostu nieokiełznany, bez granic co wolno a co nie.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa i cos kuleje bidok:shake:
Jutro zrobie lepsze fotki, wykapie, postaram sie powycinac te najwieksze filce a reszte jakos doprowadzic do ladu.
Dostal kolacje...lapczywie lapie, dziabie mocno po rekach...nie nauczony delikatnosci i pewnie glodny bo rano jadl:shake:
Matko...jaki on bedzie piekny za jakis czas...juz zazdroszcze przyszlemu wlascicielowi:loveu:

Posted

Sznupiasty dzisiaj juz tak sie nie drze, spokojnie dal sie wyprowadzic na spacerek, nie szarpal jakos wyjatkowo...zobaczyl pilke i juz nic go nie obchodzilo:evil_lol:
Latal, podrzucal, przynosil i czekal az mu rzuce. Kompletnie nie wychowany, nie bardzo wie o co czlowiekowi chodzi i jak zczlowiekiem sie porozumiec.
Nie moglam jajek wymacac! Albo wnetr albo kastrat...cos tam czuc ale takie melenstwa ze ciezko to jajkami nazwac:roll:
Nie bardzo chcial wracac po spacerku no ale sie udalo bez wiekszych protestow, myslalam ze bedzie gorzej....tyle co sie pcha miedzy nogami ale zadnego podszczypywania.
Dostal swoje wlasne smycze, swoja wlasna pileczke i kawalek terenu po ktorym zaden inny psowaty latac nie bedzie, spodnie buty, kurtke, rekawiczki zmieniam jak od niego wychodze...lekko paranoicznie no ale niema co ryzykowac ze cos sie na reszte zwierzakow przeniesie.Tylko cholernie zimno sie tam przebierac ale moze sie nie przeziebie:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Teraz tak pomyslalam...czy to co wymacalam to jajka czy koltuny? Moze to kurna jest suka?
Bede obcinac to sprawdze co on tam ma hmm

hahahaha a sisiorka nie widać????? pisałaś w sumie, że sika kucając, ale jednak jak samiec kuca to nie całkiem tak nisko jak suka :lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moj Hamster jak sika to kuca tak nisko ze siusiak leży na ziemi...
ja wiem, że mój pies nie jest normalny ale moze ten tez akurat nie jest hahaha

ale hamster to niepiesek :errrr: :scared:

Posted

malawaszka napisał(a):
wielki!!!!!! :loveu: nochal ogromny!

jaki tam wielki? to Fur mała :evil_lol:

fryz ma troche nie teges, ale piekny chlopaczek z niego będzie!

Posted

Matko jaka rzeznia...zabralam sie za wycinianie tych najwiekszych filcow, wyczesywanie tego co da sie wyczesac. Chce uratowac jak najwiecej zeby dotrwal do fryzjera bez wizji marzniecia...a to zero tluszczu, same kosci:shake:
Wycielam wiekszosc filcu z glowy, z piersi, przednich lap i troche z tylnych....niestety nozyczki tego nie wytrzymaly:evil_lol:
Rece, nogi bankowo cale w siniakach bo ile tak mozna stac bez ruchu...wiec chlopak podgryzal, podszczypywal, skakal, krecil sie...ale nie bylo strasznej tragdii.
Jest siusiak! Ale...taki szczeniecy typowo jeszcze ze tak powiem. Nie wiem ile ten pies ma ale musi byc naprawde psim podrostkiem, mlodziakiem...
Niestety bardzo mocno podgryza, zero wyczucia...glownie chwyta za rece, nogi ale zdazalo mu sie tez za brzuch, plecy ...raz mnie w doope ugryzl:lol:

Posted

Taj, jajeczka maciupkie:evil_lol:

Jutro bedziemy dalej walczyc z kudlami...on ma w tej siersci wszystko wlacznie z koopami:roll: Jak wyczesze te wszystkie swinstwa to bedziemy kapac...jakos tego nie widze:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no na kapiel to chyba ktoś musi przyjechać bo nie wiem czy sama dasz radę :mdleje:

Dobra, dobra wiem, że mam najbliżej;) ale tyłka mam w nadmiarze więc może szczypać.
Zgłaszam się na ochotnika:loveu::evil_lol: