JJD Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 M贸j przelew zrobiony - jest ju偶 u Was na koncie. Quote
kaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Wszystkim Wam za ka偶d膮 pomoc serdecznie dzi臋kuj臋my . No to jutro zorientuj臋 si臋 jak stoimy z transportem , b臋d臋 si臋 te偶 widzie膰 z Plamkiem u艣ciskam go od Was i zobacz臋 w jakim stanie jest ta 艂apka. Dopiero p贸藕nym wieczorem napisz臋 co i jak , ca艂y dzie艅 mnie nie b臋dzie . Quote
kaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Przypominam 偶e Plama jest zabezpieczony na start , ale wci膮偶 brakuje 135 z艂 sta艂ych deklaracji. :( Quote
jusstyna85 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='kaa']Przypominam 偶e Plama jest zabezpieczony na start , ale wci膮偶 brakuje 135 z艂 sta艂ych deklaracji. :([/QUOTE] .......................... Quote
BERKANO Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 wpad艂am tu z banerka. plamka jest niesamowicie fafnisty ;-) Kurcze szkoda by艂oby tak 偶ywio艂owego i m艂odego panicza- prze艣lijcie mi dane do przelewu to mo偶e jakie膰 15z艂 sta艂ych wysup艂am Quote
Pianka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='BERKANO']wpad艂am tu z banerka. plamka jest niesamowicie fafnisty ;-) Kurcze szkoda by艂oby tak 偶ywio艂owego i m艂odego panicza- prze艣lijcie mi dane do przelewu to mo偶e jakie膰 15z艂 sta艂ych wysup艂am[/QUOTE] dzi臋kuje :) mamy jeszcze 30 z艂 sta艂ej od majka12741[B] i brakuje nam 90 z艂 :) ju偶 coraz bli偶ej :D [/B] Quote
agusiazet Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Przela艂am moj膮 deklaracj臋 za stycze艅 i luty oraz 10 z艂 naddatku:) Powodzenia Plamko! Quote
BERKANO Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kurcze dziewczyny z tymi banerkami te偶 wymy艣lacie- s膮 A呕 NADDTO SKUTECZNE, tylko nie mo偶na na ka偶dy wchodzi膰, bo ka偶dej sierocie chcia艂oby si臋 pom贸c a to z kolei grozi艂oby rozwodem z moim chopem ;-) [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/12140-agusiazet"][B]agusiazet[/B][/URL] RUFI [/B]wydaje si臋 S艁ODKI, KOCHANY, CA艁U艢NY- NO JEST PRZECUDNISTY na tym Twoim banerku, ale a偶 boj臋 si臋 zerkn膮膰, bo mog臋 by膰 zmuszona spa膰 u mojej mamusi ;-) Quote
agusiazet Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Rufi, to wspania艂y, du偶y pies - dogo terapeuta w hotelu u Murki. Niestety nie jest m艂odzieniaszkiem i nie lubi kot贸w, st膮d raz adoptowany wr贸ci艂, bo traktowa艂 koty jak obiekt do zjedzenia:( Nikt, nigdy wi臋cej si臋 nim nie zainteresowa艂, mimo ci膮g艂ego og艂aszania psa. Wymaga leczenia i to te偶 ludzi odstrasza. St膮d hotelik u Murki to jego dom, jest tam kochany, leczony i wierz臋, 偶e szcz臋艣liwy! Quote
BERKANO Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/12140-agusiazet"][B]agusiazet[/B][/URL] nie tracie nadziei!!!! Ja wzi臋艂am ze schronu w Jastrz臋biu w kwietniu u.r. 11 letniego dobermana Igora (te偶 jest Jego w膮tek na dogo) dlatego, 偶e stary i wiedzia艂am, 偶e trudno b臋dzie Mu znale偶膰 dom i dlatego, 偶e si艂膮 rzeczy zbli偶a si臋 czas chorowania (jak zwykle w staro艣ci) a ja mam praktyk臋 w leczeniu i zajmowaniu si臋 chorym psiakiem, a naprawd臋 to dlatego, 偶e ka偶dy staruszek dobek przyp[omina mi o najwi臋kszej mi艂o艣ci mojego 偶ycia, kt贸ry tak wiele mnie nauczy艂 i do kt贸rego moje serce a偶 do mojego ko艅ca b臋dzie nale偶a艂o- do Teodorka. WI臉C DLA RUFIEGO TAK呕E JEST SZANSA!!!!!!!!! OG艁ASZAJCIE, OG艁ASZAJCIE I JESZCZE RAZ OG艁ASZAJCIE, ale je艣li nie znacie przypadku Ninki to prosz臋 przeczytajcie ten w膮tek i dalej przekazujcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/url]!!! P.S. wesz艂am na w膮tek i czytam ;-) [/B] Quote
kaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Plamcio wy艣ciskany i strasznie ucieszony z odwiedzin :) , ale wiecie co , on by艂 w poprzednim wcieleniu cz艂owiekiem , kim艣 na wz贸r MacGaywera chyba , tytu艂 og艂oszenia u niego powinien brzmie膰 ,, Niezwykle inteligentny pies szuka r贸wnie inteligentnego cz艂owieka,,:roll: - nic doda膰 nic uj膮膰 . S膮 w schronisku psy kt贸re 艂a偶膮 po p艂otach, s膮 takie kt贸re otwieraj膮 艂ap膮 klamki, s膮 takie kt贸re otwieraj膮 pyskiem i 艂ap膮 zasuwki, ba raz widzia艂am psa kt贸ry zamyka艂 za sob膮 drzwi ,ale to co robi Plama przebija wszystkie psy. No zabezpieczyli ludzie plamie boks i Plama siedzia艂 , dzie艅 , drugi a na trzeci ju偶 biega艂 sobie po wybiegu , jak? ano zabra艂 si臋 za wychodzenie od ca艂kiem innej strony ni偶 zabezpieczali ludzie , wykombinowa艂 jak si臋 otwiera ma艂膮 zasuwk臋 w klapie ( z臋bami) , a potem wystarczy klap臋 podnie艣膰 ( nosem ) i mo偶na sobie pobiega膰 po wybiegu z psami po co samemu siedzie膰 ? 2 dni kombinowa艂 , a偶 wymy艣li艂 , jak by chcia艂 powiedzie膰 na wszystko jest spos贸b :evil_lol: , przy czym nic nie zniszczy艂 . Trudno艣ci膮 by艂o to 偶e zasuwka w klapie nie by艂a w poziomie tylko w pionie . 艁apa nie wygl膮da dobrze , bo sobie zabrudzi艂 :roll: , szwy mia艂 prute bo troch臋 rop膮 podesz艂y. Teraz ma 艂ap臋 kilka razy dziennie moczon膮 w rywanolu + antybiotyk. Zasuwka zabezpieczona ( zobaczymy jutro czy na pewno) , nie wiem czy mam si臋 z tego psa 艣mia膰 , czy nad nim p艂aka膰 , m膮drala nieziemska. Po raz kolejny udowodni艂 偶e potrafi przechytrzy膰 cz艂owieka. Quote
jusstyna85 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 I jak tu znale藕膰 tak inteligentnego cz艂owieka dla psa :) Quote
marta9494 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Kurcze ci膮gle siedz臋 na w膮tku Kuby i nie bardzo mam czas tu zaglada膰,ale nadrobi臋. Quote
JJD Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='kaa']Plamcio wy艣ciskany i strasznie ucieszony z odwiedzin :) , ale wiecie co , on by艂 w poprzednim wcieleniu cz艂owiekiem , kim艣 na wz贸r MacGaywera chyba , tytu艂 og艂oszenia u niego powinien brzmie膰 ,, Niezwykle inteligentny pies szuka r贸wnie inteligentnego cz艂owieka,,:roll: - nic doda膰 nic uj膮膰 . S膮 w schronisku psy kt贸re 艂a偶膮 po p艂otach, s膮 takie kt贸re otwieraj膮 艂ap膮 klamki, s膮 takie kt贸re otwieraj膮 pyskiem i 艂ap膮 zasuwki, ba raz widzia艂am psa kt贸ry zamyka艂 za sob膮 drzwi ,ale to co robi Plama przebija wszystkie psy. No zabezpieczyli ludzie plamie boks i Plama siedzia艂 , dzie艅 , drugi a na trzeci ju偶 biega艂 sobie po wybiegu , jak? ano zabra艂 si臋 za wychodzenie od ca艂kiem innej strony ni偶 zabezpieczali ludzie , wykombinowa艂 jak si臋 otwiera ma艂膮 zasuwk臋 w klapie ( z臋bami) , a potem wystarczy klap臋 podnie艣膰 ( nosem ) i mo偶na sobie pobiega膰 po wybiegu z psami po co samemu siedzie膰 ? 2 dni kombinowa艂 , a偶 wymy艣li艂 , jak by chcia艂 powiedzie膰 na wszystko jest spos贸b :evil_lol: , przy czym nic nie zniszczy艂 . Trudno艣ci膮 by艂o to 偶e zasuwka w klapie nie by艂a w poziomie tylko w pionie . 艁apa nie wygl膮da dobrze , bo sobie zabrudzi艂 :roll: , szwy mia艂 prute bo troch臋 rop膮 podesz艂y. Teraz ma 艂ap臋 kilka razy dziennie moczon膮 w rywanolu + antybiotyk. Zasuwka zabezpieczona ( zobaczymy jutro czy na pewno) , nie wiem czy mam si臋 z tego psa 艣mia膰 , czy nad nim p艂aka膰 , m膮drala nieziemska. Po raz kolejny udowodni艂 偶e potrafi przechytrzy膰 cz艂owieka.[/QUOTE] Spryciarz Plamka:) Potrzebuje w艂a艣ciciela amatora swobody, te偶 z wiatrem we w艂osach;) Quote
Cleo2008 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='JJD']Spryciarz Plamka:) Potrzebuje w艂a艣ciciela amatora swobody, te偶 z wiatrem we w艂osach;)[/QUOTE] ladnie sformulowane dorzucmy to do ogloszen... ps. jak sie robi baneki, chetnie bym wstawila... Quote
Pianka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Cleo2008'] ps. jak sie robi baneki, chetnie bym wstawila...[/QUOTE] zaznacz bannerek kt贸ry chcesz (tak jak zaznacza si臋 tekst) potem "kopiuj" wchodzisz w sw贸j panel- "edytuj sygnature" - "wklej" i zapisujesz dosz艂o 60 z艂- memory 300 z艂- JJD 20 z艂- Poker 10 z艂- magenka1 50 z艂- agusiazet dzi臋kujemy:loveu: i prosimy o deklaracje jeszcze Quote
agusiazet Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To kiedy Plamka szykuje si臋 na wyjazd? Quote
Pianka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 narazie czekamy na odpowiedz Niemc贸w kiedy maja by膰 u nas i wtedy b臋dziemy szykowac transport. Zabieramy od Murki dwa nasze psy, kt贸re jada do Niemiec a w zamian przywozimy Plame :) Quote
Mani2000 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ohh Plamko gdzie jest tw贸j cz艂owiek wchodz臋 z nadziej膮 a tu nic..... Ale nadzieja nigdy nie gasnie dotyczy to wszystkich psiak贸w Quote
agusiazet Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Pianka']narazie czekamy na odpowiedz Niemc贸w kiedy maja by膰 u nas i wtedy b臋dziemy szykowac transport. Zabieramy od Murki dwa nasze psy, kt贸re jada do Niemiec a w zamian przywozimy Plame :)[/QUOTE] To, kt贸rzy szcz臋艣ciarze od Murki jad膮 do domu? Quote
Pianka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Czarny z Kitk膮 prosimy o deklaracje, ci膮gle brakuje 90 z艂 do kompletu. Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Pianka']Czarny z Kitk膮 prosimy o deklaracje, ci膮gle brakuje 90 z艂 do kompletu.[/QUOTE] .............................. Quote
ewu Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Moge zadeklarowac 40 zl miesiecznie :). Poprosze o nr konta. Pozdrawiam :). Quote
Mani2000 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Mani2000']Czarny i Kitka maj膮 dom??[/QUOTE] kto odpowie jestem ciekawa a nie umiem znale藕膰 ich w膮tku kto da linka? Quote
Recommended Posts