justynavege Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 coś zcuje ze chyba sie z Pikiem zaprzyjaznimy ale jeszcze dluga droga ...... Quote
yewcia1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Piko dobry chłopak tylko trzeba czasu i cierpliwości. Quote
justynavege Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Piko jak nie zmeini charakteru jego szanse na adopcje są rowne zeru :shake: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 eeeeetam nie zgadzam sie... wKrakowie niedawno adoptowali ze schronu pitbula czy amstafa (ja ich kurde nie rozróżniam) co we wcześniejszym domu odgryzł świni(ŻYWEJ!!!!) głowę i dwie nogi :crazyeye: A teraz poszedł normalnie do mieszkania :cool3: i jak na razie....zero zwrotu :) Quote
justynavege Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Asior napisał(a):eeeeetam nie zgadzam sie... wKrakowie niedawno adoptowali ze schronu pitbula czy amstafa (ja ich kurde nie rozróżniam) co we wcześniejszym domu odgryzł świni(ŻYWEJ!!!!) głowę i dwie nogi :crazyeye: A teraz poszedł normalnie do mieszkania :cool3: i jak na razie....zero zwrotu :) moze ich zjadł Asiorku :evil_lol: dlatego milczą ;) a serio to Pikus nie tylko wobec zwierzakow jest diabłowaty ale wobec ludzi tez........ Quote
yewcia1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pikuś bądz grzeczny maluszku. Pikolec wielkości kota a waleczny jak lew. Quote
Radek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Pikuś - szczekacz ponownie na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168321148 Quote
justynavege Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Radku dziekujemy za allegro nie tylko dla Pikusia :) Quote
yewcia1 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Radek']Pikuś - szczekacz ponownie na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168321148 Radku dziękujemy:loveu: Widać, ze Saruśka Radka już zdrowa, bo i Radek cześciej odwiedza uciechowskie psiaki. Quote
justynavege Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Radka Sarusia ma wielkie szczescie ze ma takiego Pana :) a Pikolo coraz bardziej do mnie pokojowo nastawiony....... Quote
Radek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 yewcia1 napisał(a): Widać, ze Saruśka Radka już zdrowa, bo i Radek cześciej odwiedza uciechowskie psiaki. To prawda, Saruśka ma się coraz lepiej. Dzięki temu będę mógł zaglądać częściej do uciechowskich psiaków :) Fajnie, że Piko robi postępy. Quote
justynavege Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 u niego postepem jest to ze zaczyna traktować mnie obojetnie :) to sukces ze agresja zamienia sie w obojetnosc :) Quote
yewcia1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Widziałam wczoraj gdzieś ogłoszenie Pikusia wystawiła Tamiczek - Tamiczek wielka prośba zmień nr bo tamten nieaktualny. Aktualny to 510433322 Quote
justynavege Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 sluchajcie sama nie wiem jak to mozliwe....... przyjechal dzis starszy pan i wybral Pikusia Pan mial juz tzw trudne psiaki , jeden przyblakal sie do neigo kiedys i przez dwa lata nie dawał sie poglaskać dopiero po dwoch latach przekonal sie ze reka czowieka to nie tylko zlo pogawedzilam z panem troszke o psach spisalismy umowe adopcyjna Pikuś w kagancu wyruszyl do nowego domu na razie nie ciesze sie jeszcze zobaczymy jak przebiegnie aklimatyzacja Quote
justynavege Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Radku prosba ogromna o zmiane tytulu ze do domku pojechal na probe..... czy cos podobnego :) Quote
Toska Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 o rany , ale nowina !!!! teraz kciukasy trzymamy , żeby Pikuś się zaaklimatyzowal w nowym domku :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Radek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Już zmieniam tytuł :multi: Powodzenia Pikolcu. Quote
Aga_Mazury Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 no wiecie co..........to już jest szczyt :angryy: co Wy tak psiaki AFN-u wydajecie do adopcji?...po złości czy jak:mad: ale się cieszę :kciuki: Quote
Asior Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [SIZE="4"][SIZE="5"]Aga NATYCHMIAST PROSZĘ ZAADOPTOWAĆ RESZTE PSIAKÓW JUSTYNKI !!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: skoro te adoptowane przez Was tak idą....... Justynko, już niedługo bez psiaków zostaniecie :loveu: i co my wtedy będziemy podbijać???? A co do Pana od PIKUSIA??? gdzie mieszka?? znaczy czy daleko od Was???? Quote
yewcia1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Asior'][SIZE=5]Aga NATYCHMIAST PROSZĘ ZAADOPTOWAĆ RESZTE PSIAKÓW JUSTYNKI !!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: skoro te adoptowane przez Was tak idą....... Justynko, już niedługo bez psiaków zostaniecie :loveu: i co my wtedy będziemy podbijać???? A co do Pana od PIKUSIA??? gdzie mieszka?? znaczy czy daleko od Was???? Asior Pikuś mieszka w Pieszycach to tak z tego co pamiętam ok 10 km od Uciechowa moze troche więcej , justyna najwyżej poprawi kiometry. Trzymamy kciuki i AFN nie ma wyjścia musi adoptować jakiegoś psiaka aby szybko znalazł dom;) Czekamy na wieści od Pikolca;) Quote
GreenEvil Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i znowu zabrali mi psa :cool1: i co ja bidna zrobie? :cool1: Chyba musze poszukac nastepnego :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
justynavege Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kochani Pieszyce jakies 4 km od Uciechowa ups tzn od dzierzoniowa czyli od Uciechowa moze z 7,5-8 km Green ja jeszcze sie nei ciesze pelną mordką :) bo jakos sie obawiam ze wzgledu na charakter Pika ale jak tylko beda wiesci ze sie zaaklimatyzowal i nie zeżarł swego pana :) to poprosze o kolejną adopcje :) AFN pzrynosi domki :multi: Quote
Recommended Posts