Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yewcia1 napisał(a):
Za róże decoupage?
Bo ja jakaś wczorajsza?

A dokładnie:lol:
Jak Justyna napisała,w wątku bazarkowym,że róże zarezerwowane, to zastanawiałam się, która to szczęśliwa dostanie taki prezent:crazyeye: Okazało się że ja:evil_lol:
Wniosek:faceci czasami słuchają co się do nich mówi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Udał sie i to jak:lol:
A ja mam pytanko:czy dałoby się dorobić do kompletu takie małe jak pod szklanki?To pytanko na przyszłość bo po świętach w sakiewce jest tylko dno:roll:

No Pikus chyba mi wybaczysz tego offa:cool3:

Posted

Kara. napisał(a):
A ja mam pytanko:czy dałoby się dorobić do kompletu takie małe jak pod szklanki?To pytanko na przyszłość bo po świętach w sakiewce jest tylko dno:roll:

Pewnie i tak?
Muszę poprosić kumpla o nacięcie takich plastrów potem to wysłać z Nowej Soli do siostry do Dzierżoniowa - ona włozy duzo serca i pracy i już gotowe, więc będziemy pamiętać.
Czyli szansa jest;)

Posted

Kara. napisał(a):

Kara udałoby sie jak yewcia załatwi małe plastry brzozy i jak ktoś zakupi taki wzór serwetek , to mj ulubiony takie staroswieckie babcine roze wiec mi sie skonczyły :(

Posted

justynavege napisał(a):
Kara udałoby sie jak yewcia załatwi małe plastry brzozy i jak ktoś zakupi taki wzór serwetek , to mj ulubiony takie staroswieckie babcine roze wiec mi sie skonczyły :(

Ale fajnie:multi:Dziękuję:Rose: Mam nadzieję, że już w przyszłym miesiacu denko w portfelu sie zakryje to się zgłoszę.
Tylko gdzie mam kupić takie serwetki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Kara. napisał(a):
Ale fajnie:multi:Dziękuję:Rose: Mam nadzieję, że już w przyszłym miesiacu denko w portfelu sie zakryje to się zgłoszę.
Tylko gdzie mam kupić takie serwetki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Kara. na allegro to akie serwetki stołowe ozdobne 1 szt ok złotówki wpisz w allegro serwetki decoupage i Ci wyskoczy - mozna szukać tez w sklepie ale tam to odrazu trzeba paczkę kupować
;)

Posted

Kurcze wątek serwetkowy sie zrobił:niedowia: Ale Pikuś chyba wybaczy bo w ten sposób cały czas jest u góry:evil_lol:
A gdzie kupowaliście te poprzednie? Ja poszukam ale mam obawy że takich samych nie znajdę.I co wtedy? :placz:

Edit:Znalazłam:multi:
http://www.allegro.pl/item157608869__n1_serwetki_decoupage_roze_na_seledynie.html
Tylko jeszcze mnie oświećcie ile tego trzeba na 6 małych podkładek?Ja zielona jestem:oops:

Posted

[quote name='Kara.']Kurcze wątek serwetkowy sie zrobił:niedowia: Ale Pikuś chyba wybaczy bo w ten sposób cały czas jest u góry:evil_lol:
A gdzie kupowaliście te poprzednie? Ja poszukam ale mam obawy że takich samych nie znajdę.I co wtedy? :placz:

Edit:Znalazłam:multi:
http://www.allegro.pl/item157608869__n1_serwetki_decoupage_roze_na_seledynie.html
Tylko jeszcze mnie oświećcie ile tego trzeba na 6 małych podkładek?Ja zielona jestem:oops:
Kara pzry tym wzorze jedna serwetka= cztery podkładki :)