Radek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 justynavege napisał(a): przez swoj paskudny charakter sam pozbawia sie szansy na miłość gląskanie na dom :shake: To fakt, raczej nikt nie zadzwoni i nie spyta czy macie wrednego rozszczekańca na zbyciu :shake: Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Chyba ze wpadnie komuś w oko :) Był taki przypadek opowiadał mi Robert jak Pani pewna chciala koniecznie pewną suczke agresorka bo jej sie spodobała , zanim dojechay do domu sunia ja zdazyla ugryźc a teraz sa nierozłaczne :) Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A więc szansa jest zawsze. Robert Pikolca poskromił, więc jest szansa, że ktoś się w nim zakocha i wszystko się ułoży:loveu: Quote
Radek Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Wysłałem Pika na poszukiwania Allegrowe ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162547683 Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Radku Pikuś dziękuje :loveu: oby wreszcie Pikus trafil do domku taki młody psiak ....... Quote
yewcia1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 justynavege napisał(a):Radku Pikuś dziękuje :loveu: oby wreszcie Pikus trafil do domku taki młody psiak ....... Radku dołączam się do Pikusiowych podziękowań:lol: Quote
Radek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Wczoraj odesłałem do Was osobę pytającą o Pikusia. Czy dzwoniła lub mailowała? Podałem tylko podstawowe informacje. Quote
justynavege Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wlasnie sprawdziląm poczte . pusta nikt tez nie dzwonil........ moze jutro ........ Quote
Radek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 justynavege napisał(a):wlasnie sprawdziląm poczte . pusta nikt tez nie dzwonil........ moze jutro ........ Pytają o psiaka, a później cisza :shake: Dziwni ci ludzie :roll: Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bardzo dziwni , nawet nie zadzwonią ....................:-( Quote
Kara. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Justyna Nie wiem gdzie to pisać:cool3: W poniedziałek będę kupować serwetki.Zerknij może jeszcze jakieś Ci się podobają? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4211437 Pikuś mnie w końcu pogryzie za zaśmiecanie jego wątku:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kara.']Justyna Nie wiem gdzie to pisać:cool3: W poniedziałek będę kupować serwetki.Zerknij może jeszcze jakieś Ci się podobają? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4211437 Pikuś mnie w końcu pogryzie za zaśmiecanie jego wątku:evil_lol: Pikuś nie gryź Kara ona dobra dziewczynka:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O justyna wczoraj nie odwidziła Pikola wirtualnie:shake: Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Justynie wczoraj net dzialal jak chcial.......... Kara mnie wpadły w oko muzyczne są takie z nutką nostalgii....... ale trzebaby zapytać dziewczyn ktore sa chetne n pozniejsze wyroby bo to Im ma sie podobać :) Moze zalozyc watek na bazarku ?:razz: Quote
Kara. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Też tak myślałam Tzn o wątku.Załóż jak możesz. Bo dobra dziewczynka czy nie:oops: Pikuś jest facet i babskie serwetki mogą mu zdecydowanie nie odpowiadać:evil_lol: A on nieobliczalny jak każdy facet;) Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kara.']Też tak myślałam Tzn o wątku.Załóż jak możesz. Bo dobra dziewczynka czy nie:oops: Pikuś jest facet i babskie serwetki mogą mu zdecydowanie nie odpowiadać:evil_lol: A on nieobliczalny jak każdy facet;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3117587#post3117587 założony :) Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pikolec zamiast o kiełbasce i spacerach to ciotki ci o serwetkach:evil_lol: Quote
Radek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Serwetki lubią nie tylko ciotki ;) Mam bardzo ładną na komodzie. (teraz ja też zaśmiecam wątek Pika:) ) Quote
justynavege Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Piko nie ma nic przeciwko zasmiecaniu :) wraca w ten sposob na poczatek kolejki po domek:) Quote
yewcia1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='tamiczek'] No to Pikolec pije kole i hop po domek:eviltong: Quote
Radek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 No to hoop. Przez reklamę przejdę się zaraz do lodówki :) Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ooooo a cola zdrowa dla psow ? :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts