Ania102 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Czemu nie chciałaś wczesniej wziąśc jej na dt?!! I tak kłamiesz teraz. Proszę zajrzyjcie na starachowicki. Co do kontaktu to raczej z tobą nikt nie ma i nikt już nie chce mieć p.s. do kogo będziesz teraz dzwonić jak samotność dopadnie?
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 mrs.ka napisał(a):wiesz co ,ja już nie będę z tobą dyskutować bo pojmujesz świat w sposób tylko dla ciebie zrozumiały i nikt łącznie z najbliższymi nie ma z tobą kontaktu ,ja też nie ... Nie no, to już niefajnie tak pisać i jechać sobie po rodzinie :(
mrs.ka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 jak wam się nudzi to zajmijcie się szukaniem suni lub tymczsu dla BONY ja nie mam czasu na głupie dyskusje ,baw sie w swoje gierki sama Ania102 bo i tak nikt nie rozumie o co nich chodzi , a kłamstwa mi nie insynuuj bo już nie raz się źle zrozumiałyśmy i nie zwalałam tego na twoje problemy z kocentracją ale prawda jest taka ,że to do ciebie nie dociera co sie mówi. A już tak spokojnie było na wątku zanim znów sie nie zjawiłaś...
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 mrs.ka napisał(a):jak wam się nudzi... JAKIM WAM? Ja też po łbie dostałam teraz...?
megi345 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Paulina78 napisał(a):JAKIM WAM? Ja też po łbie dostałam teraz...? chyba nie.. chyba tyczyło się to tylko do Starachowiczan:P bo szukaniem suni tylko miejscowi mogą sie zająć. chyba ze pani mrs.ce chodzilo o tymczas dla Bony
lilith27 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a może pomyśleć warto, co do nagrody dla znalazcy (przede wszystkim w domyśle hycla) ile hycel dostaje za wyłapanie zwierzaka w gminie starachowickiej?
Ewa osterlin Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 PROSZE !!!!!!!!!!!!! DLA DOBRA TEJ SUNI... TU SZUKAJMY MOZLIWOSCI ZNALEZIENIA JEJ I ZLAPANIA ! Bo zacznie sie tak jak wczesniej i pomoc dla suki odejdzie na drugi plan. Juz tak bylo zamiast zajmowac sie suka bylo wzajemne przerzucanie na siebie winy,kto,co ,i dlaczego.......a suczka nam uciekla I SZUKAMY JEJ TERAZ WSROD TYCH CO POD KOLAMI ZGINELY...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MOGLA BYC JUZ W CIEPLYM,BEZPIECZNYM MIEJSCU!!!! Lepiej pomyslec jak powiadomic jak najwiecej ludzi w miescie,zeby np.Ci co dokarmiaja piesy,zwracali uwage czy jej gdzies nie ma Super ze ogloszenia wyjda-to jest szansa WIERZE.....ZE NIC JEJ SIE NIE STALO.........NIGDY BYM SOBIE NIE DAROWALA....ZE NIE SZUKALAM POMOCY GDZIE INDZIEJ JAK WIDZIALAM CO TU SIE DZIEJE :-((((
P78 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 megi345 napisał(a):chyba nie.. chyba tyczyło się to tylko do Starachowiczan:P bo szukaniem suni tylko miejscowi mogą sie zająć. chyba ze pani mrs.ce chodzilo o tymczas dla Bony Przecież ja polecałam megi i czekamy czy będzie miała możliwość przyjęcia BONY :) Poza tym BONA od wczoraj "lata" po FB :) i już szukam jej domu:)
agni Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 przepraszam że znowu wtrące się Wy naprawdę myślicie że ona się jeszcze znajdzie ???????? bo mam wrażenie że ten wątek jest teraz tylko do przepychanek........
megi345 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 znajdzie się!!!! jak sie rozwiesi ogłoszenia to myślę że szanse są
agni Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 megi345 napisał(a):znajdzie się!!!! jak sie rozwiesi ogłoszenia to myślę że szanse są ech.... powodzenia.....
Ewa osterlin Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 JA WIERZE CALY CZAS I NIE TRACE NADZIEI,ZE SIE ZNAJDZIE..............ale jest mi strasznie smutno ze tak sie to potoczylo,ze tak nieumiejetnie to szlo,ze zaprzepaszczono tak szanse na inne zycie dla tej suni ! Bo wiadomo ze jak jej nie znajdziemy...to zginie kiedys pod kolami,albo zameczona.....napewno nie przy kochajacej pani skonczy swoj zywot :-(
aagataa8 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ewa osterlin napisał(a):JA WIERZE CALY CZAS I NIE TRACE NADZIEI,ZE SIE ZNAJDZIE..............ale jest mi strasznie smutno ze tak sie to potoczylo,ze tak nieumiejetnie to szlo,ze zaprzepaszczono tak szanse na inne zycie dla tej suni ! Ewo, ale my przecież próbowałyśmy ją złapać, potem jak zniknęła szukałyśmy jej prawie po całym mieście. Ona naprawdę może kojarzyć samochód Ani102 i po prostu się gdzieś przeniosła. A ja byłam tam pół godziny temu i jej nie ma w tej budce:( Cały czas myślę gdzie ona może być...
Ewa osterlin Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ja pisze ogolnie aagataa8...tak od poczatku ze to nie byla udana akcja :-( Ach...juz bez szczegolow :-( SA JESZCZE SZANSE....CZEKAMY NA OGLOSZENIA...ROZGLADAJCIE SIE DZIEWCZYNY ,MIEJCIE OCZY SZEROKO OTWARTE...MOZE JESZCZE NIE WSZYSTKO STRACONE !!!
Ania102 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Może jest w parku, bo kiedyś też tam bywała ale niestety ja nie jestem w stanie sprawdzić dziś, jutro chyba też nie. W czwartek kiedy pojechałyśmy na ,, akcję ,, nie było pewne gdzie ma trafić a zresztą zwiała jak tylko podjechałyśmy do parku.
blanka85 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Rozwiesiłam dziś część ogłoszeń , jutro rozwieszę resztę.
kaja555 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja myślę, że wyczuła zamieszanie i gdzieś się przeniosła, nie traćcie nadziei
agni Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 przepraszam za off-a[FONT=calibri] czy możecie wspomóc choć jedną cegiełką na tym bazarku :roll: - TYLKO 2 zł [/FONT][SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/1993...-16.01-godz.24[FONT=calibri] [/FONT]
Ewa osterlin Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Moze jutro jak wyjdzie ogloszenie...ktos zwroci uwage na sunie..moze gdzies jest !!! :-(
Ania102 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='kaja555'] ja myślę, że wyczuła zamieszanie i gdzieś się przeniosła, nie traćcie nadziei Ja jestem tego pewna, mój samochód był bodźcem do przeprowadzki.
Ewa osterlin Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ale wstyd przed Ta Ewa :-( WIEKI SZUM NA FB ,LUDZIE UDOSTEPNIALI MALA DALEJ,CHCIELI ZBIERAC PIENIADZE,CHCIELI POMOC BO SUCZKA PILNIE POTRZEBUJE DOMU!!!!!! biedna pani ewa sie odezwala i zaczelo sie....telefony do niej od roznych osob ! wywiad przedadopcyjny ! mase maili napisanych ... Kobieta szybko wypelniala papiery,ksero dokumentow,zobowiazania platnosci i............................................dooooooopa Bo biedna suczyna biegala,i biega nadal po ulicach ( o ile biega jeszcze ) :-( JAK MYSLICIE CO ONA O TYM MYSLI ????? CZY PANI EWA JESZCZE KIEDYS ZAINTERESUJE SIE POMOCA DLA JAKIEGOKOLWIEK PSA !
monika083 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ewa osterlin napisał(a):Ale wstyd przed Ta Ewa :-( WIEKI SZUM NA FB ,LUDZIE UDOSTEPNIALI MALA DALEJ,CHCIELI ZBIERAC PIENIADZE,CHCIELI POMOC BO SUCZKA PILNIE POTRZEBUJE DOMU!!!!!! biedna pani ewa sie odezwala i zaczelo sie....telefony do niej od roznych osob ! wywiad przedadopcyjny ! mase maili napisanych ... Kobieta szybko wypelniala papiery,ksero dokumentow,zobowiazania platnosci i............................................dooooooopa Bo biedna suczyna biegala,i biega nadal po ulicach ( o ile biega jeszcze ) :-( JAK MYSLICIE CO ONA O TYM MYSLI ????? CZY PANI EWA JESZCZE KIEDYS ZAINTERESUJE SIE POMOCA DLA JAKIEGOKOLWIEK PSA ! Ewo a komu teraz chcesz dopiec?? Co da takie pisanie? Suni to nie pomoze... Dziewczyny robia co moga ,rozwieszaja plakaty, Ania102 dzisiaj suczki szukala ,byla i w parku i na rondzie-nie bylo jej. Co proponujesz ?? Sprowadzic ja modlami?? Nie da sie jej zlapac! To nie jest jedyny watek na dogo ,gdzie pies potrzebuje pomocy,czasami sie udaje ,czasami nie! Nie rozumiem do kogo teraz masz pretensje ,myslalam ,ze wszystko tu na watku zostalo juz wyjasnione? Nie wiem czego oczekujesz?
Ewa osterlin Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 monika083 napisał(a):Ewo a komu teraz chcesz dopiec?? Co da takie pisanie? Suni to nie pomoze... Dziewczyny robia co moga ,rozwieszaja plakaty, Ania102 dzisiaj suczki szukala ,byla i w parku i na rondzie-nie bylo jej. Co proponujesz ?? Sprowadzic ja modlami?? Nie da sie jej zlapac! To nie jest jedyny watek na dogo ,gdzie pies potrzebuje pomocy,czasami sie udaje ,czasami nie! Nie rozumiem do kogo teraz masz pretensje ,myslalam ,ze wszystko tu na watku zostalo juz wyjasnione? Nie wiem czego oczekujesz? Dopiec ? NIE !NIE MIALAM TAKIEGO ZAMIARU !! ZASTANAWIAM SIE TYLKO CO ODPISAC EWIE JAK PYTA, I SAMA ROZUMIEM ZE JEJ WYDAJE SIE DZIWNE ZE TAK POSPIESZALISMY Z PAPIERAMI,ZE SPRAWDZANIEM JEJ....:-D ZE TAK POWIEM CHYBA TO BYLO DZIELENIE SKORY NA NIEDZWIEDZIU... CZY JAKOS TAK TO POLSKIE PRZYSLOWIE BRZMI... CHOCIAZ !!!!!! TAKIE PISANIE MOZE WLASNIE POMOZE NA PRZYSZLOSC,ZEBY BARDZIEJ SKUTECZNIE DZIALAC W TAKICH PODOBNYCH JAK TEJ SUNI PRZYPADKACH !
Ewa osterlin Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ALE JESZCZE CIAGLE MAM NADZIEJE...ZE SIE JEDNAK ZNAJDZIE ! nIE TRACE NADZIEI,ZE JEST ZDROWA I CALA I WROCI TAM GDZIE BYLA KARMOIONA !!
aagataa8 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzisiaj moja mama była u fryzjerki tam naprzeciwko tej budki, gdzie Sunia siedziała i fryzjerka jej powiedziała, że tej suni nie ma już jakiś czas. Dodatkowo jej opowiadała, że jakiś czas temu (jeszcze w tamtym roku) jakaś baba robiła tam awanturę tym kobietom co dokarmiały sunię, żeby jej nie dokarmiać, bo to jest jej pies i on z domu ucieka i tam lata jeść. Ja już nic z tego nie rozumiem:( Nie wiem, może baba jest jakaś psychiczna i sobie ubzdurała że to jej pies? Przecież sunia nie dawała się zbliżyć do siebie żadnemu człowiekowi...
Recommended Posts