Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

jak uporam się do wieczora ze zdjęciami dobermanki Sabinki to założe jej wątek.
Tak jak pisałam byłyśmy wczoraj u weta, Sabcia jest okrutnie wycieńczona ,waży 16 kg :-(
jest kłębkiem nerwów, ze strachu pokazuje zęby ale tylko ostrzegawczo. Wyniki badań powinny być jutro , narazie została odpchlona i odrobaczona oraz dostała antybiotyk przeciwzapalny. Miała na sobie chyba miliony pcheł (na zdjęciach będzie widać) i zapalenie skóry ,być może stąd te rany na grzbiecie.
.

[FONT=Arial Black]wątek SABINKI[/FONT]

[FONT=Arial Black]http://www.dogomania.pl/threads/203988-16-kg-dobermanka-SABINA-ze-slamsów-w-Starachowicach?p=16479687#post16479687[/FONT]

Posted

Patrzcie i cicho o tej naszej suni ! nikt nie widzial,nikt nic nie wie...tyle lat tam mieszkala i nagle zniknela ??? nie wrac a tam gdzie ja karmili,nie wraca w miejsca ktore zna! ............................dziwne i straszne ze nie pomoglismy...boje sie ze ja ktos skrzywdzil,taka malenka biede co przeszla sterylke,stracila male,dochodzila do siebie w mrozie na ulicy.......tyle sie nameczyla i ?????????????????????????nie ma jej

Posted

wracać to już nie ma gdzie bo kartonu pod sosną już nie ma :shake:
ale za to znów miałam telefon w sprawie ogłoszenia o jej zaginięciu ,pani twierdzi ,że przybłąkała się identyczna suczka jakieś trzy ,cztery tygodnie temu , podała adres i kontakt do siebie.
P. Cisek/ Siekierno 7a / tel. 511 278 254
ja to nie rozpoznam na pewno tej suczki (tak jak ostatnio byłam pewna ,że to Sunia a to była zupełnie inna) więc może ktoś kto ją znał sprawdzi czy to nie ona?

• 1 month later...
Posted

A może ktoś stąd pomoże?

Tinka i Sońka, malutkie dziewczyny...
dostały na chwilę nadzieję, znów wylądują na dworze....tylko na zimę dostały PRAWDZIWY dom, a teraz z powrotem wrócą tam skąd przyszły. Tylko one tak bardzo już się przyzwyczaiły do domu....
Aż się ryczeć chce :(

Proszę o pomoc. Zajrzyjcie na wątek
http://www.dogomania.pl/threads/205808-Szczeniak-i-jego-mama-uratowane-z-ogródków-działkowych-szukają-domu-RADOM/page4

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...