Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarna a tu jest taki zwyczaj że potem trzeba pisać sprawozdania i wklejać zdjecia przynajnmiej przez kilka tygodni a jak się komu chce to i jak najdłuzej, bo każdy z tych psiaków zostawił swoja historie i trzeba coby szczęsliwy koniec dopisać. Mam nadzieję ze podtrzymasz tradycję dogo :lol: ;)

Posted

oczywiście, że relacje będę składała oraz zdjęcia dołączała jak tylko pomożecie w ich wklejaniu i znalezieniu później tego wątku bo może gdzieś być przeniesiony

Posted

No niestety :((

Lisia została w schronisku
Przyjechala Pani po nia ale Lisia bardzo przerazona , zreszta z watku mogliscie sie juz dowiedziec ze to baaaaaaaardzo wystraszona SUNIA
nie chcialą isc na spacer na smyczy...........
Pani nie mogla wziać Lisi
Pokazalismy jeszcze Punie tez malutka mordusia . Punia wesoly przyjazny psiaczek jak nigdy podkulila ogon pod siebie , nie chciala isc na spacer................
Czyzby psiaki mialy dzis zly dzien ?:shake:

:-( :-( :-( [B]Załamka :-( [/B]

Posted

Przecież od początku było wiadomo, że Lisia jest bardzo wystraszona :( Ona musi dostać szansę... Takie psiaki kochają najbardziej, wiem to po mojej Kajusi :roll:

Dobrze, że Chojrak znalazł domek :)

Posted

pani byla , przyjechala autobusem z Wrocławia.......
ech............
tylko niepotrzebny stres Lisi , czas Ulv stracony no i tej Pani czas tez...........
ale przeciez mowiłam, tytul wątku tez o tym mowi ze Lisia to przerazona sunia ktora potrzebuje milosci ciepla i czasu......:-(

Posted

A mnie coś w tej Pani nie grało od początku Dlatego intensywnie prosiłam o kontrolę Jeszcze wtedy nie miała to być Lisiczka, tylko starachowicka Maggy. Później padł wybór jednak na Lisiczkę i pośredniczyłam między Ulv a Justyną, bo kontrola przedadopcyjna wydawała mi się niezbędna ! Nie umiem tego nazwać ani określić co było nie tak Ale coś było ! I dalej jest !
Może to tylko mój nos, ale dzisiaj czytam że nie tylko mój ... psi też ....

Posted

Nie jednego psa nos..........
Lisia moglka sie dziwnie zachowac z powodu swej przerazonej natury................ znam ja juz dlugo i wiem ze trzeba czasu czasu i jeszcze raz czasuuuuuuu i cierpliwosci i ciepla glaskania
[B]ale Punia????? suczka ufna do wszystkich przyjazna , ba nawet za ufna................[/B]
[B]a przy probie zeby poszla z Pania na spacer Punia jakby sie szaleju najadla........ wyrywala sie......... jak Lisia obie o malo sobie glow nie poobrywal;y obrozami :([/B]
[B]Punia zawsze szla z kazdym na spacer chcetnie , czesto z osobami ktore widziala pierwszy raz.......[/B]
[B]nie wiem co to mze znaczyc?[/B]

[B]Ulv chcialam podziekowac za wizyte wczorajsza :))[/B]
[B]Przemierzyla wrocek posrod korkow swiatecznych [/B]
[B]poswiecila wolny czas[/B]

[B]a Pani ja podsumowala: jak macie takich wolontariuszy to wspolczuje :([/B]

[B]Ulv a jaCie lubie i juz :))
i cmokasy dla Aksy [/B]

:loveu:

Posted

O kurczę, a ludzie nie wiedzą, że pies ze schroniska nie będzie od razu "tralalala"...?

:-( :shake:

Na litość boską, czy wyjęty z boksu zestresowany pies ma od razu chodzić na smyczy ze śpiewem na ustach, robić sztuczki, ratować dzieci z płonącego domu i na dodatek parzyć kawę?

:angryy:

Posted

Jesli ktos odpada juz w "przedbiegach"- tym lepiej dla psa.
Taka osoba nie sprawdza sie w naprawde trudnych chwilach.
Lisiczka jest mloda sunia, i choc to teraz smutne rozczarowanie-
ten wlasciwy czlowiek przyjdzie, trzeba niestety jeszcze troche poczekac.

Posted

Kurna, a tłumaczyłam tej pani, ze Lisia to piesek specjalny, wystraszony i nieufny:shake: -no w sumie lepiej, że od razu się zdecydowała na niezabieranie małej, niż gdyby miała ją oddac po kilku dniach... Justyna:oops: wiem, że nawaliłam...:oops:

Czarna60- dziekuje za miłe podsumowanie:diabloti: