Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Cos się fundacja sypie zdrowotnie - trzeba sie komisyjnie spotkac i coś z tym zrobić.

odkazić :diabloti: :chlup:

Posted

A gapie na allegro się gapią.
Gdyby były biszkoptowe lub beżowe - a one takie ot, czarne podpalane.
Na pocieszenie - po nasza kotke też nikt nie dzwoni, bo zwykła łaciata krówka z niej.

Posted

Przepraszam ale zaprotestuje ja lubie wszystko ŁACIATE (kota teraz nowego mam też "krowkę") bo każde łaciate piekne jest =oryginalne= inne łaty :) . Moze mi zostało bo1 pies w moim zyciorysie to był foksterier gładkowłosy :)

Posted

Ajula napisał(a):
ok, dzięki :)

I co Ajula, ludzie się odezwali na mail?

Słuchajcie mam jeszcze ważną sprawę i z góry sorry że nie w temacie, ale nie znacie kogoś kto się zajmuje adopcją wyżłów? Mam piękną i łagodną sukę wyżła u mnie w schronisku i nie wiem gdzie to mogę rozgłosić.

Posted

tanitka z dogo :)

kuna66 napisał(a):
I co Ajula, ludzie się odezwali na mail?

Słuchajcie mam jeszcze ważną sprawę i z góry sorry że nie w temacie, ale nie znacie kogoś kto się zajmuje adopcją wyżłów? Mam piękną i łagodną sukę wyżła u mnie w schronisku i nie wiem gdzie to mogę rozgłosić.

Posted

Ajula napisał(a):
Tak, ale teraz już nie chcą szczeniaków, tylko Labi albo Ziutę

kurcze, w tym wypadku fajniej by było gdyby szczeniaka chcięli!!
Labi w każdym razie narazie nie nadaje się do adopcji, nie ma sterylki, jest jeszcze w nie za dobrym stanie fizycznym i psychicznym.. no i ona szuka domu bez innych stworów raczej!

Posted

kuna66 napisał(a):
yyyyyyyy czyli? Bo ja nie w temacie....

pan zobaczył na stronie fundacji zdjęcia psów do adopcji i spodobała mu się Labi i Ziuta, no i napisał mi, że chciałby którąś z nich, szczeniaka już nie
wysłałam mu wczoraj ankietę adopcyjną, na razie nie odpowiedział

Posted

Ajula napisał(a):
pan zobaczył na stronie fundacji zdjęcia psów do adopcji i spodobała mu się Labi i Ziuta, no i napisał mi, że chciałby którąś z nich, szczeniaka już nie
wysłałam mu wczoraj ankietę adopcyjną, na razie nie odpowiedział

Aha... teraz kumam :)

Posted

Szczeniaki mają się dobrze - brykają po całej posesji.
Łezka (ich mamusia) ma ich już serdecznie dość - wyprowadziła się do starej budy, a szczeniory urzędują w fundacyjnej.
Jutro robimy przeprowadzkę na pokoje :)

Posted

dziś szczeniaki zostały zabrane z budy do DT
teraz mają ciepło i będą miały kontakt z człowiekiem
ale nie mają DS!
nikt nie dzwoni :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...