supergoga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cos się fundacja sypie zdrowotnie - trzeba sie komisyjnie spotkac i coś z tym zrobić.
Ajula Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 supergoga napisał(a):Cos się fundacja sypie zdrowotnie - trzeba sie komisyjnie spotkac i coś z tym zrobić. odkazić :diabloti: :chlup:
What May NN Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 supergoga napisał(a):Cos się fundacja sypie zdrowotnie - trzeba sie komisyjnie spotkac i coś z tym zrobić. tylko szybko!! bo wychodzi na to, że po Ajuli teraz kolej na mnie ;-)
snuszak Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ja jestem jak najbardziej za masową dezynfekcją :)
kuna66 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Ajula']prześlij do mnie :) najlepiej przekieruj tego maila na mój mail [email protected] Ajula masz adres na mailu. Odbierz :D
Ajula Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 no i nikt po nasze dzieciaki nie dzwoni :(
supergoga Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A gapie na allegro się gapią. Gdyby były biszkoptowe lub beżowe - a one takie ot, czarne podpalane. Na pocieszenie - po nasza kotke też nikt nie dzwoni, bo zwykła łaciata krówka z niej.
Ajula Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 na kotach się nie znam w kotach też są jakieś bardziej lub mniej adopcyjne ze względu na kolor?
supergoga Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jasne, idą dłigowłose, błękitne, niebieskie, srebrzyste - a Milka - taka krowiasta i kanaliza.
jkp Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Przepraszam ale zaprotestuje ja lubie wszystko ŁACIATE (kota teraz nowego mam też "krowkę") bo każde łaciate piekne jest =oryginalne= inne łaty :) . Moze mi zostało bo1 pies w moim zyciorysie to był foksterier gładkowłosy :)
kuna66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ajula napisał(a):ok, dzięki :) I co Ajula, ludzie się odezwali na mail? Słuchajcie mam jeszcze ważną sprawę i z góry sorry że nie w temacie, ale nie znacie kogoś kto się zajmuje adopcją wyżłów? Mam piękną i łagodną sukę wyżła u mnie w schronisku i nie wiem gdzie to mogę rozgłosić.
Ajula Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 kuna66 napisał(a):I co Ajula, ludzie się odezwali na mail? Tak, ale teraz już nie chcą szczeniaków, tylko Labi albo Ziutę
snuszak Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 tanitka z dogo :) kuna66 napisał(a):I co Ajula, ludzie się odezwali na mail? Słuchajcie mam jeszcze ważną sprawę i z góry sorry że nie w temacie, ale nie znacie kogoś kto się zajmuje adopcją wyżłów? Mam piękną i łagodną sukę wyżła u mnie w schronisku i nie wiem gdzie to mogę rozgłosić.
kuna66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ajula napisał(a):Tak, ale teraz już nie chcą szczeniaków, tylko Labi albo Ziutę yyyyyyyy czyli? Bo ja nie w temacie....
What May NN Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ajula napisał(a):Tak, ale teraz już nie chcą szczeniaków, tylko Labi albo Ziutę kurcze, w tym wypadku fajniej by było gdyby szczeniaka chcięli!! Labi w każdym razie narazie nie nadaje się do adopcji, nie ma sterylki, jest jeszcze w nie za dobrym stanie fizycznym i psychicznym.. no i ona szuka domu bez innych stworów raczej!
Ajula Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 kuna66 napisał(a):yyyyyyyy czyli? Bo ja nie w temacie.... pan zobaczył na stronie fundacji zdjęcia psów do adopcji i spodobała mu się Labi i Ziuta, no i napisał mi, że chciałby którąś z nich, szczeniaka już nie wysłałam mu wczoraj ankietę adopcyjną, na razie nie odpowiedział
kuna66 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ajula napisał(a):pan zobaczył na stronie fundacji zdjęcia psów do adopcji i spodobała mu się Labi i Ziuta, no i napisał mi, że chciałby którąś z nich, szczeniaka już nie wysłałam mu wczoraj ankietę adopcyjną, na razie nie odpowiedział Aha... teraz kumam :)
kmk Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Szczeniaki mają się dobrze - brykają po całej posesji. Łezka (ich mamusia) ma ich już serdecznie dość - wyprowadziła się do starej budy, a szczeniory urzędują w fundacyjnej. Jutro robimy przeprowadzkę na pokoje :)
stonka1125 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='jkp']Przepraszam ale zaprotestuje ja lubie wszystko ŁACIATE A ja Asiu w całej rozciągłości popieram :)
Ajula Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 dziś szczeniaki zostały zabrane z budy do DT teraz mają ciepło i będą miały kontakt z człowiekiem ale nie mają DS! nikt nie dzwoni :(
What May NN Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 cudne są, śliczne, kochane i wspaniałe :-) a mój ulubieniec to Tytus - największy z gromady !!;-)
supergoga Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Martwi mnie ta cisza wokół nich. Szkoda, że nikt nie dzwoni
Recommended Posts