Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jkp napisał(a):
Zabrałem Sunię do kabiny i tak jeździ ze mną TIREM.

a z tą co zrobić.... przecież nie może mieszkać w Tirze :(

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula DT tej Rudki nie jest zły ale nigdy zwierza nie mieli, mała jeździ z panem bo w domu byłaby wiele godzin sama. NAJGORZEJ,że czekają na DS bardzo niecierpliwie ; bardzo bym nie chciała ,zeby stracili cierpliwość i pożałowali swojego dobrego uczynku(miałam juz tak kiedyś z małymi kotkami uratowanymi przez dzieci sąsiadów, kotki prawie nie skończyły z powrotem na ulicy ) Na razie walczę o max ogłoszeń.

Posted

Mała ma ogłoszenia na allegro i na naszej stronie. Znajdzie dom.
A nasza 6 - bo mam nadzieję, że Strzałka pójdzie - hmmm.
Na allegro 3 psiaki mają obserwatorów.
Może spytac p. Andrzeja - jak będzie nóż na gardle - to chyba pozostanie hotel.

Posted

Strzałka już w nowym domku :-)
reszta ekipy została zaszczepiona..

takie słodziaki, małe kochane psiaki w takich warunkach!! dobrze, że choć budę mają wypasioną, trzeba je szybko zabrać stamtąd - marnują się biedactwa, no i człowieka mało co znają.. a są przecudne - jak to wszystkie szczylki zresztą ;-)

Posted

Strzałka w nowym domu

na początku była spłoszona, ale szybko zaczęła machać ogonkiem i zwiedzać wszystkie pomieszczenia :)

Szczęśliwego nowego życia Maleńka!

Posted

tak, zostało aż 6 szczeniaków
jak Krzysiek podniósł dach budy i zobaczyłam te małe kluski z oczami jak koraliki, to płakać mi się chciało, że takie maluszki w budzie, zamiast na rączkach u człowieka :(

Posted

Dostałam telefon od pani, która poszukuje szczeniaka. Ma podobno już jednego starego psiaka i koty, dlatego szuka szczeniaka. Dobrze żeby wyrósł na średniego psa. Nie znam tej osoby ale mam jej mail. Jakby co podam na PW

Posted

kuna66 napisał(a):
Dostałam telefon od pani, która poszukuje szczeniaka. Ma podobno już jednego starego psiaka i koty, dlatego szuka szczeniaka. Dobrze żeby wyrósł na średniego psa. Nie znam tej osoby ale mam jej mail. Jakby co podam na PW

poprosimy tego maila.. :-)

Posted

dostałam maila od Strzałki :)

"Strzałka zaczęła poznawanie domu z samego rana wchodziła wszędzie ciekawa wszystkiego :-)
Ma 2 zabawki piszczące którymi się bawi. Jak chce siku to piszczy.
Jak się wsypuje karmę to wie że czas na jedzenie."

Pan Szymon prosi o dostarczenie plakatów Animalii, chce je rozwiesić z zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym i innych w okolicy :)

Posted

supergoga napisał(a):
To może mu wysłać te z 1% które Krzysiek projektował.

Krzysiek powiedział, że zrobi takie formatu A4 - o 1% i ogólnie o fundacji, wydrukuje i zawiezie
jak to miło, że wujek Krzysiu już ożył :diabloti:

teraz dla odmiany ja mam zapalenie zatok i zapalenie oskrzeli :flaming:

Posted

snuszkak napisał(a):
:roll: Ajula współczucia zatok, ja w grudniu miałam, wzloty i upadki z zatokami na nowy rok odżyłam, powrotu do zdrowia!

dzięki Kasia, ale znowu odwleka mi się wizyta u Piko :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...