Ajula Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 jkp napisał(a): Zabrałem Sunię do kabiny i tak jeździ ze mną TIREM. a z tą co zrobić.... przecież nie może mieszkać w Tirze :(
jkp Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ajula DT tej Rudki nie jest zły ale nigdy zwierza nie mieli, mała jeździ z panem bo w domu byłaby wiele godzin sama. NAJGORZEJ,że czekają na DS bardzo niecierpliwie ; bardzo bym nie chciała ,zeby stracili cierpliwość i pożałowali swojego dobrego uczynku(miałam juz tak kiedyś z małymi kotkami uratowanymi przez dzieci sąsiadów, kotki prawie nie skończyły z powrotem na ulicy ) Na razie walczę o max ogłoszeń.
Ajula Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ręce mi opadają, co zrobić z tyloma szczeniakami
supergoga Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Mała ma ogłoszenia na allegro i na naszej stronie. Znajdzie dom. A nasza 6 - bo mam nadzieję, że Strzałka pójdzie - hmmm. Na allegro 3 psiaki mają obserwatorów. Może spytac p. Andrzeja - jak będzie nóż na gardle - to chyba pozostanie hotel.
Ajula Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 mam pewien pomysł, zobaczę, czy się uda zrealizować
supergoga Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199767-Rudka-maleńkie-znalezione-na-mrozie-szczenie-prosi-o-dom?p=16069511#post16069511 To wątek suni o której pisała Jkp - nazwałam ją Rudka. Zapraszam. Asiu - Ziutka też ma wątek.
supergoga Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199766-Przywiązana-do-drzewa-roczna-Ziuta-szukamy-domu?p=16069470#post16069470
What May NN Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Strzałka już w nowym domku :-) reszta ekipy została zaszczepiona.. takie słodziaki, małe kochane psiaki w takich warunkach!! dobrze, że choć budę mają wypasioną, trzeba je szybko zabrać stamtąd - marnują się biedactwa, no i człowieka mało co znają.. a są przecudne - jak to wszystkie szczylki zresztą ;-)
Ajula Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Strzałka w nowym domu na początku była spłoszona, ale szybko zaczęła machać ogonkiem i zwiedzać wszystkie pomieszczenia :) Szczęśliwego nowego życia Maleńka!
Ajula Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 tak, zostało aż 6 szczeniaków jak Krzysiek podniósł dach budy i zobaczyłam te małe kluski z oczami jak koraliki, to płakać mi się chciało, że takie maluszki w budzie, zamiast na rączkach u człowieka :(
supergoga Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Przed chwila napisał do nas facet zainteresowany Bajką - tyle że super bosko...że ją odbierze w ...Rzeszowie, bo nie ma samochodu. Normalnie rewelacja.
supergoga Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Można i kurierem, ale chyba masz rację, faks tańszy. A może się mailem da wysłać.
kuna66 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dostałam telefon od pani, która poszukuje szczeniaka. Ma podobno już jednego starego psiaka i koty, dlatego szuka szczeniaka. Dobrze żeby wyrósł na średniego psa. Nie znam tej osoby ale mam jej mail. Jakby co podam na PW
What May NN Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 kuna66 napisał(a):Dostałam telefon od pani, która poszukuje szczeniaka. Ma podobno już jednego starego psiaka i koty, dlatego szuka szczeniaka. Dobrze żeby wyrósł na średniego psa. Nie znam tej osoby ale mam jej mail. Jakby co podam na PW poprosimy tego maila.. :-)
kuna66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 What May NN napisał(a):poprosimy tego maila.. :-) Komu przesłać na PW?
Ajula Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 prześlij do mnie :) najlepiej przekieruj tego maila na mój mail [email protected]
Ajula Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 dostałam maila od Strzałki :) "Strzałka zaczęła poznawanie domu z samego rana wchodziła wszędzie ciekawa wszystkiego :-) Ma 2 zabawki piszczące którymi się bawi. Jak chce siku to piszczy. Jak się wsypuje karmę to wie że czas na jedzenie." Pan Szymon prosi o dostarczenie plakatów Animalii, chce je rozwiesić z zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym i innych w okolicy :)
supergoga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To może mu wysłać te z 1% które Krzysiek projektował.
Ajula Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 supergoga napisał(a):To może mu wysłać te z 1% które Krzysiek projektował. Krzysiek powiedział, że zrobi takie formatu A4 - o 1% i ogólnie o fundacji, wydrukuje i zawiezie jak to miło, że wujek Krzysiu już ożył :diabloti: teraz dla odmiany ja mam zapalenie zatok i zapalenie oskrzeli :flaming:
Ajula Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 snuszkak napisał(a)::roll: Ajula współczucia zatok, ja w grudniu miałam, wzloty i upadki z zatokami na nowy rok odżyłam, powrotu do zdrowia! dzięki Kasia, ale znowu odwleka mi się wizyta u Piko :(
snuszak Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 :roll: Ajula współczucia zatok, ja w grudniu miałam, wzloty i upadki z zatokami na nowy rok odżyłam, powrotu do zdrowia!
Recommended Posts