Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co kolejne szczeniaczki? Chyba w poprzednich latach nie było aż takich wysypów, jak ludzie mogą w taką pogodę, ja by ich na Sybir wysłała bez majtek nawet niech sobie biegają po śniegu

Goga jak zrobisz wątek to wyślij go do mnie

Posted

w ostatnim czasie:
- 7 molosowatych
- 7 od suni przywiązanej w lesie
- 7 namierzonych przez Krzyśka
- 1 od tej suni dzisiaj
razem 22 szczeniaki! w krótkim czasie 22 szczeniaki trafiły do Animalii, dla 22 szczeniaków trzeba znaleźć 22 domy! odrobaczyć, zaszczepić
szok :(

Posted

Ajula mogłaś nie podliczać bo ta suma jest przerażająca :-(
wiedziałam, że szczeniaków już dużo ale jakoś tak tych siódemek nie chciałam dodawać

oby to był już koniec, musimy dorosłe super psy wydawać do adopcji a nie tylko szczeniaki, ale co zrobić jak ludzie chcą tylko szczeniaki

Posted

Szczeniaczki już zważone i odrobaczone. Średnio ważą ok. 2 kg (największy psiak 2,4 kg, najmniejsza sunia 1,7 kg).
Pani w wejściu do nowej budy zawiesiła zasłonkę + psiaki dostaną dodatkowo pod posłanie gąbkę, więc od mrozów w miarę są zabezpieczone.

W wolnej chwili wstawię dzisiejsze zdjęcia - każde ze szczeniąt ma już swoje port folio :)

Posted

Dzięki Krzysiu - czyli malce będa oznakowane. Mamy książeczki zdrowia dla nich i wpisane odrobaczenie będzie. Może wyudrukujemy zdjęcia i wkleimy do książeczek, żeby się gałgany nie myliły.
No i zaczynamy ogłaszanie.

Posted

3 szczenięta: Strzałka, Kajko i Gapa zaraz będą na allegro. Postanowiłam zrobić każdemu osobno, wtedy jakos łatwiej i więcej zdjęć można wstawić.
Wstawie je też na stronę naszą i na cafeanimal oraz alegratkę.

Posted

Pozostała czwórka właśnie ma robione allegrowe ogłoszenia i na strionce naszej będzą.
Jeszcze jakieś postaram się zrobić.
Przydaloby się więcej. Tylko z zaznaczeniem, że maluszki w Poznaniu!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...