Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ciociu wiielkie mizianko od wszystkich krakusek przekaż proszę:loveu:

Posted

GreenEvil napisał(a):
Rita, ciotka Green jutro do Ciebie przyjedzie :loveu:

pzdr
GreenEvil

ciotko Green, szczególne mizianki ode mnie; powiedz jej, że bardzo za nią tęsknię

Posted

GreenEvil napisał(a):

Ciotka wymizia Ritunie i na uszko jej przekabluje, ze musi sie nie zajmowac, bo inaczej ciotka Tweety urwie jej leb przy nogach ;)

pzdr
GreenEvil

słusznie ciotko prawisz i dobrze, ze jesteś świadoma zagrożenia. A przy okazji, bardzo się cieszę z naszego spotkania :loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Też to zauważyłam....chudzina z niej...straszna ...:shake:

ona ma straszny zanik mięśni, zamiast tyłeczka ma kości obleczone skórą:shake: . Ale w Psim Losie doprowadzą ją do odpowiedniego stanu. Może byc już tylko lepiej

Posted

Tweety napisał(a):
słusznie ciotko prawisz i dobrze, ze jesteś świadoma zagrożenia. A przy okazji, bardzo się cieszę z naszego spotkania :loveu:

Nunu :) Ciotka, nie macie jeszcze jakiego psa do przywiezienia Cetkownia ->DC ? :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Nunu :) Ciotka, nie macie jeszcze jakiego psa do przywiezienia Cetkownia ->DC ? :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

weźmiesz do siebie czy uszczęśliwimy Pana Janusza?:evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
weźmiesz do siebie czy uszczęśliwimy Pana Janusza?:evil_lol:

Oczywiscie, ze p. Janusza :evil_lol: ja jak Wam opowiadalam nawet gdybym chciala to nie moge miec drugiego piesa, bo mojemu kundlu sie na starosc klepki w glowie poprzestawialy i usiluje zjesc kazdego innego piesa :cool1: ( a ja go musze poznac jeszcze jakos z AST-em mojej siostry, ktory ma tak samo, ino wbudowane :flaming:kwadratura kola :lol:)

pzdr
GreenEvil

Posted

a gdzie to słodka mysieńka tak daleko? Mam nadzieję, że wypoczywa po kolejnym dniu pełnym wrażeń. Spij dobrze Rituniu i nie gadajcie po nocach z Czarusiem i Puszkiem, bo któreś będzie stało na korytarzu, jak na kolonii

Posted

Czy któraś z cioteczek dzisiaj odwiedza Ritę? Prosimy o przekazanie miziania i całusów w mokry nochal o Misia Nieśmiałka z nowym stadem, ciotki Neris i nowych jamniczych klusek.

Posted

To dobry pomysł.. Cioteczko black_sheep dopisz w tytuliku, że pieniążki dla Rity potrzebne i żeby wpłacać na AFN z dopiskiem " Dla Rity " - tak chyba będzie najkorzystniej.. jak myślicie ???

Posted

Coś o naszej maleńkiej bialutkiej Królewnie :loveu:

"
Maleństwo jest już troszeczkę "żywsze", ale jeszcze dłuuuuugaaaaa praca przed nami, aby w pełni odzyskała radość życia.
Serdecznie pozdrawiam,
Janusz Orzechowski"