black sheep Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 A to foty które mam od AgiG, Rita w schronisku jakiś czas temu, i w szpitalu w schronisku:( Taka była biedna:( Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2030641#post2030641 Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Rita, ciotka Green jutro do Ciebie przyjedzie :loveu: pzdr GreenEvil Quote
AgaG Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 No to ciociu wiielkie mizianko od wszystkich krakusek przekaż proszę:loveu: Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 GreenEvil napisał(a):Rita, ciotka Green jutro do Ciebie przyjedzie :loveu: pzdr GreenEvil ciotko Green, szczególne mizianki ode mnie; powiedz jej, że bardzo za nią tęsknię Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Też to zauważyłam....chudzina z niej...straszna ...:shake: Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Stan srodkow rity na dzien dzisiejszy rita - 100,00 Ciotka wymizia Ritunie i na uszko jej przekabluje, ze musi sie nie zajmowac, bo inaczej ciotka Tweety urwie jej leb przy nogach ;) pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 GreenEvil napisał(a): Ciotka wymizia Ritunie i na uszko jej przekabluje, ze musi sie nie zajmowac, bo inaczej ciotka Tweety urwie jej leb przy nogach ;) pzdr GreenEvil słusznie ciotko prawisz i dobrze, ze jesteś świadoma zagrożenia. A przy okazji, bardzo się cieszę z naszego spotkania :loveu: Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Też to zauważyłam....chudzina z niej...straszna ...:shake: ona ma straszny zanik mięśni, zamiast tyłeczka ma kości obleczone skórą:shake: . Ale w Psim Losie doprowadzą ją do odpowiedniego stanu. Może byc już tylko lepiej Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Tweety napisał(a):słusznie ciotko prawisz i dobrze, ze jesteś świadoma zagrożenia. A przy okazji, bardzo się cieszę z naszego spotkania :loveu: Nunu :) Ciotka, nie macie jeszcze jakiego psa do przywiezienia Cetkownia ->DC ? :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 GreenEvil napisał(a):Nunu :) Ciotka, nie macie jeszcze jakiego psa do przywiezienia Cetkownia ->DC ? :evil_lol: pzdr GreenEvil weźmiesz do siebie czy uszczęśliwimy Pana Janusza?:evil_lol: Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Tweety napisał(a):weźmiesz do siebie czy uszczęśliwimy Pana Janusza?:evil_lol: Oczywiscie, ze p. Janusza :evil_lol: ja jak Wam opowiadalam nawet gdybym chciala to nie moge miec drugiego piesa, bo mojemu kundlu sie na starosc klepki w glowie poprzestawialy i usiluje zjesc kazdego innego piesa :cool1: ( a ja go musze poznac jeszcze jakos z AST-em mojej siostry, ktory ma tak samo, ino wbudowane :flaming:kwadratura kola :lol:) pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a gdzie to słodka mysieńka tak daleko? Mam nadzieję, że wypoczywa po kolejnym dniu pełnym wrażeń. Spij dobrze Rituniu i nie gadajcie po nocach z Czarusiem i Puszkiem, bo któreś będzie stało na korytarzu, jak na kolonii Quote
Tweety Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 no dzień dobry myszeńko, jak się spało? Pewnie śnił ci się domek. Na pewno się znajdzie! Może już przygotowuje się na przyjęcie słodkiej suńci? Quote
black sheep Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Czy tytuł może być? Ritka jak się dziś czujesz?:) Quote
Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tytuł bardzo dobrze brzmi.... tak optymistycznie ;-) Quote
Neris Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czy któraś z cioteczek dzisiaj odwiedza Ritę? Prosimy o przekazanie miziania i całusów w mokry nochal o Misia Nieśmiałka z nowym stadem, ciotki Neris i nowych jamniczych klusek. Quote
Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ode mnie też prosze przekazać bo ja mam daleko do Rituli :(, a nic nie może być pominiętę :evil_lol: P.S. Chyba widać, że mam już sprawną klawiaturę, no nie :diabloti: Quote
Neris Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Nie, no klawiatura pierwsza klasa! Wszystkie samogłoski działają... Quote
Kar0la Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Dziewczyny, a może trzeba zaznaczyć w tytule, że potrzebne pieniądze na leczenie? Quote
Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 To dobry pomysł.. Cioteczko black_sheep dopisz w tytuliku, że pieniążki dla Rity potrzebne i żeby wpłacać na AFN z dopiskiem " Dla Rity " - tak chyba będzie najkorzystniej.. jak myślicie ??? Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Coś o naszej maleńkiej bialutkiej Królewnie :loveu: " Maleństwo jest już troszeczkę "żywsze", ale jeszcze dłuuuuugaaaaa praca przed nami, aby w pełni odzyskała radość życia. Serdecznie pozdrawiam, Janusz Orzechowski" Quote
Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No już wygląda duużo lepiej.. tylko zabrać ze schroniska i każdemu pieskowi się poprawi :cool3: Ritusiu odwdzięcz się i zacznij się cieszyć życiem Bielutka :loveu: Quote
Recommended Posts