Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, rozjaśnijcie mi w glowie, bo strasznie zakręcona jestem: czy wpływające deklaracje są za pobyt Kaji w hoteliku na czerwiec? Bo maj zapłaciła cioteczka Świat? Ja chyba źle to sobie pozapisywałam, muszę zmienić ten maj na czerwiec :ices_bla:

Posted

[quote name='Isiak']Cioteczki, rozjaśnijcie mi w glowie, bo strasznie zakręcona jestem: czy wpływające deklaracje są za pobyt Kaji w hoteliku na czerwiec? Bo maj zapłaciła cioteczka Świat? Ja chyba źle to sobie pozapisywałam, muszę zmienić ten maj na czerwiec :ices_bla:[/QUOTE]

zbieramy na czerwiec :)

Posted

[quote name='AlfaLS']Na razie jestem i zapisuję, jak będzie chwilka luzu poczytam całość i może uda nam się jakoś pomóc Kajuni.....;)[/QUOTE]

To i ja sobie Kajunię zaznaczę i u niej się zamelduję!:lol: A co!:lol:

Posted

[quote name='Isiak']:oops: Upss... Przepraszam wujaszka :)[/QUOTE]

Nie szkodzi!!!:loveu: Do takich pomyłek na dogo już się przyzwyczaiłem!:evil_lol:

Posted

[quote name='Isiak']Deklaracje stałe:
otita - 10 zł
Tofikowa - 20 zł
joanna.dymek - 50 zł
paulinken - 10 zł
Budrysek 10 zl
atena21 - 15 zł
grzenka - 10 zł
Isiak - 20 zł
Razem 145 zł/m-c
Dodatkowo na 3 m-ce zobowiązała się Melka 10 zł, czyli mielibyśmy 155 zł za maj, czerwiec i lipiec? zamiast kwietnia, na który się deklarowałaś, a za który nie zbieramy?
Pomoc w opłaceniu drugiego miesiąca deklarowała też paulinken.
Jaki jest koszt miesięczny hoteliku? Mało mamy... :( Acha, yoko100 też wpłaciła pieniądze z bazarku, mogłyby iść na hotelik? Czy już się rozeszły?[/QUOTE]

Tak, oczywiście, daję po dyszce w odstępach miesięcznych, więc maj, czerwiec i lipiec. Pierwsza dyszka poszła na konto.