Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Trzeba cierpliwie trochę poczekać może przywyknie i się uspokoi :( Quote
LILUtosi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Puściliśmy ją na razie z innymi psami na wybiegu - zobaczymy. W kojcu jest nie do wytrzymania. Może się nauczy. Biadoli przy człowieku a wyje jak wilk jak traci człowieka z oczu. Quote
magenka1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja też jestem ciekawa czy już panienka się uspokoiła? Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='magenka1']ja też jestem ciekawa czy już panienka się uspokoiła?[/QUOTE] uspokoila sie Quote
Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Mam nadzieję że Stasiu z nią pogadał i wytłumaczył jej wszystko, więc moze jest już spokojniejsza ;-) ???? Quote
LILUtosi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Klapa dostała bo nie szło wytrzymać. Ale jeden klaps i dziewczyna zrozumiała. I cicho jest. Niektórym to jednak przemoc w rodzinie na dobre wychodzi. Dałam jej dzisiaj tabletki na robaki - 4. A wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie wielkie jest to dziewcze. Ja myślałam że jak Stasiu gdzieś, a ona dwa razy większa. Quote
Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 To najlepiej zrobić zdjęcie jak stoją obok siebie wtedy będzie to widoczne ;-) Quote
ŚWIAT Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dostałam konto od Budryska.Jak zadeklarowałam, przelałam właśnie pieniążki za hotel Kaji (1szy miesiąc) - 410 zł.Powinny być pojutrze na koncie (jutro banki nie pracują). Kaja bądź grzeczna. Quote
Melka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 O rany, przestałam być na bieżąco :) Numer konta bym prosiła, za kwiecień mi trza płacić ;) Quote
Isiak Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja też jeszcze nie wpłaciłam, nie wiem, gdzie. Czy na konto Budryska? Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Isiak']Ja też jeszcze nie wpłaciłam, nie wiem, gdzie. Czy na konto Budryska?[/QUOTE] moze zostalabys ksiegowa? ja mam za duzo wplat na psiaki, koty...nie ogarne tego Quote
Isiak Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A co miałabym robić? Domyślam się, że zbierać kasę na swoje konto, prowadzić post rozliczeniowy (najlepiej na pierwszej stronie wątku, ale jak to zrobić?), przelewać pieniądze miesięcznie na konto hoteliku, przypominać o wpłatach zapominalskim ;) A co jeszcze? No i gdy nie zbierze się pełna suma należna za miesiąc, to co wtedy? Nie mamy przecież pełnych deklaracji, a nie stać mnie na finansowanie różnicy. Czasem jestem w stanie coś dorzucić, ale to zależy od miesiąca i od wydatków na leczenie mamy, raz jest lepiej a raz gorzej, a wypłata jest jaka jest, niestety nie zarabiamy tak jak Urząd Miasta, jak wszyscy myślą (a po otrzymaniu angażu przecierają oczy z niedowierzaniem i szczękę z płaczem z podłogi zbierają :diabloti: - to tak odnośnie nowo zatrudnionych naiwnych :evil_lol:) Quote
LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Generalnie skarbnik jest odpowiedzialny za rozliczanie kasy a nie za jej brak. Oczywiście może pomóc ją zdobyć (zapraszać, bazarki) ale nie jest to obowiązek tylko dobra wola. Quote
BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Isiak']A co miałabym robić? Domyślam się, że zbierać kasę na swoje konto, prowadzić post rozliczeniowy (najlepiej na pierwszej stronie wątku, ale jak to zrobić?), przelewać pieniądze miesięcznie na konto hoteliku, przypominać o wpłatach zapominalskim ;) A co jeszcze? No i gdy nie zbierze się pełna suma należna za miesiąc, to co wtedy? Nie mamy przecież pełnych deklaracji, a nie stać mnie na finansowanie różnicy. Czasem jestem w stanie coś dorzucić, ale to zależy od miesiąca i od wydatków na leczenie mamy, raz jest lepiej a raz gorzej, a wypłata jest jaka jest, niestety nie zarabiamy tak jak Urząd Miasta, jak wszyscy myślą (a po otrzymaniu angażu przecierają oczy z niedowierzaniem i szczękę z płaczem z podłogi zbierają :diabloti: - to tak odnośnie nowo zatrudnionych naiwnych :evil_lol:)[/QUOTE] to co decydujesz sie? :) Quote
monika083 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 mi z rozliczen Bilonek odpadnie, to tez moge poprowadzic jakiegos psiaka jeszcze. Quote
BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='monika083']mi z rozliczen Bilonek odpadnie, to tez moge poprowadzic jakiegos psiaka jeszcze.[/QUOTE] to onka z chora lapka jeszcze potrzebuje i Rysio z Romusiem Quote
monika083 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']to onka z chora lapka jeszcze potrzebuje i Rysio z Romusiem[/QUOTE] to przeslij watki, Quote
BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='monika083']to przeslij watki, http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romuś-w-hoteliku.Brak-deklaracji-brak-ogłoszeń-brak-domu-(-POMOCY! http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zbieramy-na-hotel-i-diagnostykę!Dołóż-choć-5zł Quote
LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Weż monia Onkę bo to moja, i konto się nie zmieni. A może i Bilon coś jej zostawi jak ciotki pozwolą. Quote
Recommended Posts