Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Puściliśmy ją na razie z innymi psami na wybiegu - zobaczymy. W kojcu jest nie do wytrzymania. Może się nauczy. Biadoli przy człowieku a wyje jak wilk jak traci człowieka z oczu.

Posted

Klapa dostała bo nie szło wytrzymać. Ale jeden klaps i dziewczyna zrozumiała. I cicho jest. Niektórym to jednak przemoc w rodzinie na dobre wychodzi.
Dałam jej dzisiaj tabletki na robaki - 4.
A wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie wielkie jest to dziewcze. Ja myślałam że jak Stasiu gdzieś, a ona dwa razy większa.

Posted

Dostałam konto od Budryska.Jak zadeklarowałam, przelałam właśnie pieniążki za hotel Kaji (1szy miesiąc) - 410 zł.Powinny być pojutrze na koncie (jutro banki nie pracują).
Kaja bądź grzeczna.

Posted

[quote name='Isiak']Ja też jeszcze nie wpłaciłam, nie wiem, gdzie. Czy na konto Budryska?[/QUOTE]

moze zostalabys ksiegowa?
ja mam za duzo wplat na psiaki, koty...nie ogarne tego

Posted

A co miałabym robić? Domyślam się, że zbierać kasę na swoje konto, prowadzić post rozliczeniowy (najlepiej na pierwszej stronie wątku, ale jak to zrobić?), przelewać pieniądze miesięcznie na konto hoteliku, przypominać o wpłatach zapominalskim ;)
A co jeszcze? No i gdy nie zbierze się pełna suma należna za miesiąc, to co wtedy? Nie mamy przecież pełnych deklaracji, a nie stać mnie na finansowanie różnicy. Czasem jestem w stanie coś dorzucić, ale to zależy od miesiąca i od wydatków na leczenie mamy, raz jest lepiej a raz gorzej, a wypłata jest jaka jest, niestety nie zarabiamy tak jak Urząd Miasta, jak wszyscy myślą (a po otrzymaniu angażu przecierają oczy z niedowierzaniem i szczękę z płaczem z podłogi zbierają :diabloti: - to tak odnośnie nowo zatrudnionych naiwnych :evil_lol:)

Posted

Generalnie skarbnik jest odpowiedzialny za rozliczanie kasy a nie za jej brak. Oczywiście może pomóc ją zdobyć (zapraszać, bazarki) ale nie jest to obowiązek tylko dobra wola.

Posted

[quote name='Isiak']A co miałabym robić? Domyślam się, że zbierać kasę na swoje konto, prowadzić post rozliczeniowy (najlepiej na pierwszej stronie wątku, ale jak to zrobić?), przelewać pieniądze miesięcznie na konto hoteliku, przypominać o wpłatach zapominalskim ;)
A co jeszcze? No i gdy nie zbierze się pełna suma należna za miesiąc, to co wtedy? Nie mamy przecież pełnych deklaracji, a nie stać mnie na finansowanie różnicy. Czasem jestem w stanie coś dorzucić, ale to zależy od miesiąca i od wydatków na leczenie mamy, raz jest lepiej a raz gorzej, a wypłata jest jaka jest, niestety nie zarabiamy tak jak Urząd Miasta, jak wszyscy myślą (a po otrzymaniu angażu przecierają oczy z niedowierzaniem i szczękę z płaczem z podłogi zbierają :diabloti: - to tak odnośnie nowo zatrudnionych naiwnych :evil_lol:)[/QUOTE]

to co decydujesz sie? :)

Posted

[quote name='monika083']mi z rozliczen Bilonek odpadnie, to tez moge poprowadzic jakiegos psiaka jeszcze.[/QUOTE]

to onka z chora lapka jeszcze potrzebuje i Rysio z Romusiem