Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czyli maj jest zaplacony, dzieki ŚWIAT :) ...chyba jeszcze za ostatniego kwietnia trzeba zaplacic?przyjechala w sobote 30.4

Isiak te 50 zl, ktore mam na koncie sa na Kaje tak?

Posted

[quote name='LILUtosi']Ale trzeba zbierać na sterylkę a to jakieś 250zł i na odrobaczywienie, i na szczepienia.[/QUOTE]

na sterylke chyba juz mamy...SWIAT obiecala zasponsorowac ja tez :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']na sterylke chyba juz mamy...SWIAT obiecala zasponsorowac ja tez :)[/QUOTE]

To cudownie. Bardzo, bardzo dziękujemy.
Co prawda akurat Kaja za to by pewnie nie podziękowała ;-)

Posted

Budrysku, te 50 zł było na rentgen łapy onki, ale w sumie to sama decyduj, na co trzeba bardziej. Sama wiesz najlepiej. Swoją drogą, to podziwiam, jak Ty to wszystko ogarniasz, ja bym już dawno łepetynę straciła.
Zgadzam się być księgową Kaji, chyba sobie poradzę i nic nie namieszam - roztrzepaną osobą jestem strasznie :evil_lol:
Zaraz przejrzę cały wątek i pozbieram osoby oferujące pomoc w jedną listę.

Posted

Deklaracje stałe:
otita - 10 zł
Tofikowa - 20 zł
joanna.dymek - 50 zł
paulinken - 10 zł
Budrysek 10 zl
atena21 - 15 zł
grzenka - 10 zł
Isiak - 20 zł
Razem 145 zł/m-c
Dodatkowo na 3 m-ce zobowiązała się Melka 10 zł, czyli mielibyśmy 155 zł za maj, czerwiec i lipiec? zamiast kwietnia, na który się deklarowałaś, a za który nie zbieramy?
Pomoc w opłaceniu drugiego miesiąca deklarowała też paulinken.
Jaki jest koszt miesięczny hoteliku? Mało mamy... :( Acha, yoko100 też wpłaciła pieniądze z bazarku, mogłyby iść na hotelik? Czy już się rozeszły?

Posted

Jestem dopiero, wybaczcie, ale w domu nie mam netu.

Ja mogę być księgową, oczywiście, ale widzę, że Isiak też jest chętna :) Także zdecydujcie dziewczynki i dajcie mi konto ewentualne, żebym i ja wpłaciła.

edit: grzenko, dziś wróciłam do pracy, a w domu nie mam internetu, ale oczywiście bazarek zrobię.

Posted

[quote name='paulinken']Jestem dopiero, wybaczcie, ale w domu nie mam netu.

Ja mogę być księgową, oczywiście, ale widzę, że Isiak też jest chętna :) Także zdecydujcie dziewczynki i dajcie mi konto ewentualne, żebym i ja wpłaciła.

edit: grzenko, dziś wróciłam do pracy, a w domu nie mam internetu, ale oczywiście bazarek zrobię.

to moze zostaniesz ksiegowa Onki z chora lapka?
byloby super :)

Posted

Powysyłałam numer konta, oczywiście proszę w treści przelewu napisać, że to dla Kaji i nick z dogomanii. Post rozliczeniowy byłoby dobrze mieć na pierwszej stronie wątku, ale to chyba niewykonalne? I konto hoteliku poproszę :)