Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diunka chyba już nie odczuwa bólu, bardzo chce biegać, bawić się . Dzis nawet doszło do drobnego nieporozumienia z Gaja, bo Diuna zbyt brutalnie zachęcała ja do zabawy... i Gajka się wkurzyła.

Posted

golf napisał(a):
no wlasnie.jak sie czuje nasza dziewczynka?

Kiepsko, jak to pierwszy dzień po zabiegu... praktycznie cały czas sobie drzemie. Noc minęła spokojnie, rano krótki spacerek na siusiu i dalej spanko... na razie brak zainteresowania jedzeniem... pewnie dopiero wieczorem wróci apetyt.

Posted

Zrobiłam jej dzisiaj allegro i gdy juz wypociłam sensowny tekst i zaczełam kopiowac zdjecia to ...skasowałam sobie tekst. Zrobie jutro rano, zdjęcia piekne..."Diunka po tuningu" ...aż serce sie cieszy...

Posted

Diuna z apetytem zjadła kolację, a teraz na ostatnim dziś spacerku poszła na ogródek i nie mogłam sie panny dowołać - widać wyraźnie, że lepiej sie czuje .
Teresz10 dzięki za jutrzejsze Allegro...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Diuna z apetytem zjadła kolację, a teraz na ostatnim dziś spacerku poszła na ogródek i nie mogłam sie panny dowołać - widać wyraźnie, że lepiej sie czuje .
Teresz10 dzięki za jutrzejsze Allegro...

Śliczna sunia aż szok że szuka domu

Posted

teresz10 napisał(a):
Zrobiłam jej dzisiaj allegro i gdy juz wypociłam sensowny tekst i zaczełam kopiowac zdjecia to ...skasowałam sobie tekst. Zrobie jutro rano, zdjęcia piekne..."Diunka po tuningu" ...aż serce sie cieszy...

Beka szykuj sie na telefony.

Posted

Teresz10 dzięki. Tekst bardzo dobry wspomniałabym jednak, że Diunka nie widzi na jedno oczko.
Wiem, że ciotki dodają na zakończenie formułkę, która pozwala sprawdzić domek przed adopcją i chroni przed wydaniem osobie, która zalicytuje.