Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam tel z Wrocka i z pomorza i wszyscy powołuja się na darmowy transport..

Diuczku kochany, kiedy dla ciebie zaswieci słonko..

Posted

beka napisał(a):
Mialam tel z Wrocka i z pomorza i wszyscy powołuja się na darmowy transport..

Diuczku kochany, kiedy dla ciebie zaswieci słonko..

Mam nadzieję, że wkrótce :lol:.
Diunka juz mnie molestuje o specery i chyba jutro już pójdziemy do lasu...

Posted

Diunka ma ponad 500 wejsc na allegro, druga moja suczka...14. Z transportem jezeli domek będzie super hiper to sam zaproponuje pokrycie czesci kosztów, a reszte sie dozbiera - na pomorze jeszcze nie jechałam...

Posted

Może weść duze ale telefonów 3 szt.
Pomorze sie wiecej nie odezwało (a tel zastrzeżony wiec nie mam kontaktu).
Dizś jeden tel z Legnicy

Posted

owczarki niemieckie mają dużo wejść , kiedyś wystawiałam aukcję dla czterech starszych onków , było blisko 3000 wejść i nic z tego nie wynikło , nieraz jest mało i zajrzy akurat TEN człowiek więc nie ma reguły ;)

Posted

beka napisał(a):
szukam kogoś do wizyty w okolicy Oleśnicy dolnosląskie i do Wałcza

Ja jestem z Oleśnicy :)Mogę zrobić dla suni wizytę p/a (dokładniej to mieszkam w Sokołowicach ) ;)

Posted

Ja szukałam po wątkach schroniskowych , z okolic piły - ale nikt sie nie odezwał. Może ktos z owczarków jest z tamtej okolicy - albo zna kogos owczarkowatego z okolicy Wałcza albo z Wałacza...

Posted

ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO ODMOWY WYDANIA PSA MIMO WYGRANIA AUKCJI JEZELI DOM NIE SPEŁNI WYMOGÓW PRZEZ NAS USTALONYCH - taką klauzulę umiesciłam w aukcji, tak podpowiedział mi ktos jak robiłam pierwsze allegro.

Posted

moze warto dodac takie sformułowanie

[FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=3]Aukcja ma charakter charytatywny i ma na celu znalezienie nowego domu dla psa. Zwierzę nie jest rzeczą, decyzja o jego przygarnięciu musi być odpowiedzialna i przemyślana. ZANIM ZALICYTUJESZ - zadzwoń lub napisz maila. Każdy potencjalny opiekun będzie weryfikowany. Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem psa. [/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=5]
[/FONT]

Posted

a jednak chodzi o ten wałcz moge spr prosze o namiary!!!
ale szczerze jestem zaskoczona jeszcze nikt nigdy z Wałcza nie kontaktował sie ze mna w srawie adopcji myslałam ze tam nie ma juz ludzi o dobrym sercu....mam nadzieje ze dobrym......

beka napisał(a):
Dalej szukamy kogos z Wałcza, trzeba sprawdzic obydwa domy i wybrac co najlepsze dla diuny

Posted

martaipieski napisał(a):

ale szczerze jestem zaskoczona jeszcze nikt nigdy z Wałcza nie kontaktował sie ze mna w srawie adopcji myslałam ze tam nie ma juz ludzi o dobrym sercu...

No pewnie, że są w Wałczu dobre serducha - a u mnie np. jest Antoś na bdt :) i ma się bardzo dobrze! http://www.dogomania.pl/threads/197570-Antek-z-autostrady-%28%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Pozna%C5%84%29-ZAMARZ%C5%81BY-na-%C5%9Bmier%C4%87.-PILNIE-DT!!!

Posted

myslałam ze w wałczu nie ma dogomaniaków, rozumiem ze mowimy o wałczu koło piły??:Djest ktos jeszcze z Wałcza?? lub okolic?? ja mieszkam w Tucznie ale niestety u nas dogomaniaków nie ma jedyne mi znane z okolicy to wapiszon i farmerka:) sa tez dziewczyny z czarnkowa-trzcianki ale ostatnio sie obijaja :D:evil_lol: