*Gajowa* Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 To chyba niezły wynik... czekamy i trzymamy kciuki. Diunka już chce się bawić, zaczepia Gaję i inne psiaki przez ogrodzenie. Quote
beka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ja adwiedzam Majeczke i pamietam o niej Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Lara napisał(a):Fajnie :-D i dziękuję. To wstawic Diunke na Owczarki w Potrzebie? alo alo? Tak, tam warto Diunkę wstawić - dziękujemy. Quote
beka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Mialam tel z Wrocka i z pomorza i wszyscy powołuja się na darmowy transport.. Diuczku kochany, kiedy dla ciebie zaswieci słonko.. Quote
*Gajowa* Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 beka napisał(a):Mialam tel z Wrocka i z pomorza i wszyscy powołuja się na darmowy transport.. Diuczku kochany, kiedy dla ciebie zaswieci słonko.. Mam nadzieję, że wkrótce :lol:. Diunka juz mnie molestuje o specery i chyba jutro już pójdziemy do lasu... Quote
teresz10 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Diunka ma ponad 500 wejsc na allegro, druga moja suczka...14. Z transportem jezeli domek będzie super hiper to sam zaproponuje pokrycie czesci kosztów, a reszte sie dozbiera - na pomorze jeszcze nie jechałam... Quote
beka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Może weść duze ale telefonów 3 szt. Pomorze sie wiecej nie odezwało (a tel zastrzeżony wiec nie mam kontaktu). Dizś jeden tel z Legnicy Quote
lilk_a Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 owczarki niemieckie mają dużo wejść , kiedyś wystawiałam aukcję dla czterech starszych onków , było blisko 3000 wejść i nic z tego nie wynikło , nieraz jest mało i zajrzy akurat TEN człowiek więc nie ma reguły ;) Quote
teresz10 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jest spore zainteresowanie, trzymajcie kciuki.... Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Oby ten jeden najlepszy zadzwonił... Od wczoraj wznowiliśmy spacery, Diunka jest coraz bardziej rozbrykana ;). Quote
beka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 szukam kogoś do wizyty w okolicy Oleśnicy dolnosląskie i do Wałcza Quote
olivetshka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 beka napisał(a):szukam kogoś do wizyty w okolicy Oleśnicy dolnosląskie i do Wałcza Ja jestem z Oleśnicy :)Mogę zrobić dla suni wizytę p/a (dokładniej to mieszkam w Sokołowicach ) ;) Quote
teresz10 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Diuna ma 1500 wejsc na allegro i 8 obserwatorów. Beka wszystkie e- maile jakie dotrę na allegro wysle ci na priv, moze oprócz Diunki inne psiaki znajdą tez domek. Quote
beka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 O super, bedziesz miec blisko bo dom tez w Sokołowicach :) daj nr tel zadzwonie. Quote
beka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dalej szukamy kogos z Wałcza, trzeba sprawdzic obydwa domy i wybrac co najlepsze dla diuny Quote
teresz10 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja szukałam po wątkach schroniskowych , z okolic piły - ale nikt sie nie odezwał. Może ktos z owczarków jest z tamtej okolicy - albo zna kogos owczarkowatego z okolicy Wałcza albo z Wałacza... Quote
teresz10 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO ODMOWY WYDANIA PSA MIMO WYGRANIA AUKCJI JEZELI DOM NIE SPEŁNI WYMOGÓW PRZEZ NAS USTALONYCH - taką klauzulę umiesciłam w aukcji, tak podpowiedział mi ktos jak robiłam pierwsze allegro. Quote
beka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 moze warto dodac takie sformułowanie [FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=3]Aukcja ma charakter charytatywny i ma na celu znalezienie nowego domu dla psa. Zwierzę nie jest rzeczą, decyzja o jego przygarnięciu musi być odpowiedzialna i przemyślana. ZANIM ZALICYTUJESZ - zadzwoń lub napisz maila. Każdy potencjalny opiekun będzie weryfikowany. Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem psa. [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5] [/FONT] Quote
DarkWater Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 dogociocia niby z Wałcza: http://www.dogomania.pl/members/85469-Maevel ale nie wiem ile Wałczów mamy w Polsce? PS. dziewczyny, a czemu na Allegro po prostu nie usuniecie ofert od licytujących? powód - brak kontaktu i koniec Quote
idusiek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a jak teraz wyglada Diuna? gdzie nowe fotki ?:) Quote
martaipieski Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ja mam 25km do wałcza moge sprawdzic tylko czy o ten sam wałcz chodzi???? Quote
martaipieski Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a jednak chodzi o ten wałcz moge spr prosze o namiary!!! ale szczerze jestem zaskoczona jeszcze nikt nigdy z Wałcza nie kontaktował sie ze mna w srawie adopcji myslałam ze tam nie ma juz ludzi o dobrym sercu....mam nadzieje ze dobrym...... beka napisał(a):Dalej szukamy kogos z Wałcza, trzeba sprawdzic obydwa domy i wybrac co najlepsze dla diuny Quote
Maevel Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 martaipieski napisał(a): ale szczerze jestem zaskoczona jeszcze nikt nigdy z Wałcza nie kontaktował sie ze mna w srawie adopcji myslałam ze tam nie ma juz ludzi o dobrym sercu... No pewnie, że są w Wałczu dobre serducha - a u mnie np. jest Antoś na bdt :) i ma się bardzo dobrze! http://www.dogomania.pl/threads/197570-Antek-z-autostrady-%28%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Pozna%C5%84%29-ZAMARZ%C5%81BY-na-%C5%9Bmier%C4%87.-PILNIE-DT!!! Quote
martaipieski Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 myslałam ze w wałczu nie ma dogomaniaków, rozumiem ze mowimy o wałczu koło piły??:Djest ktos jeszcze z Wałcza?? lub okolic?? ja mieszkam w Tucznie ale niestety u nas dogomaniaków nie ma jedyne mi znane z okolicy to wapiszon i farmerka:) sa tez dziewczyny z czarnkowa-trzcianki ale ostatnio sie obijaja :D:evil_lol: Quote
Recommended Posts