Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

upss...:oops: wątki mi się pomyliły (chyba za wcześnie wstałam:eviltong:) oczywiście tutaj podnosimy Diunkę cudną

Negrita8 napisał(a):
co to - wszyscy śpią? już prawie południe
podnosimy śliczną Mikunię :lol:

Posted

U Diunki wszystko w porządku, codziennie zalicza po dwa spacery , są one coraz dłuższe. Od trzech dni nie dostaje środków przeciwbólowych i wydaje mi się, że po domu chodzi trochę mniej chętnie...

Posted

poproszę o numer konta, chciałabym w końcu rozliczyc się z bazarku na Diunkę. Do tej pory nie dostałam wpłaty od dwóch osób, dlatego nic nie pisałam, ale chyba bez sensu jest dalej czekac na nie.

Posted

plastelina napisał(a):
poproszę o numer konta, chciałabym w końcu rozliczyc się z bazarku na Diunkę. Do tej pory nie dostałam wpłaty od dwóch osób, dlatego nic nie pisałam, ale chyba bez sensu jest dalej czekac na nie.

Dawno Cię nie było;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Powiedzcie mi Kochane jak z DS?
Po rehabilitacji? Czy już mogłaby iść ( o ile oczywiście DS) okazałby się odpowiedzialny i kontynuował.

W tej sprawie ciotka beka powinna sie wypowiedzieć - nie wiem czy zdąży bo jutro rano wyjeżdża na tydzień.
Moim zdaniem można już szukać odpowiedzialnego DS. Diunka i tak już bardzo się do mnie przywiązała...

Posted

Jeśli DS zobowiąże się do jej rehabilitacji to myślę że można wydać. Tylko jest mały problem - sterylka, a ta może byc dopiero w marcu (żeby niunia odpoczeła po narkozie).
Matko ja nie wiem czy znajdzie sie dośc dobry dom dla niej. Jest taka cudowna. Rewelacyjny charakter.

Ja jestem z Diunka umówiona na wtorek 22 na masaż leczniczy i bieżnie i łózko magnetyczne.

Posted

zrobiłam rozliczenie wpłat aukcji Diunki na "płacę z allegro" w sumie jest 485 zł od tego odliczę prowizję allegro 33 zł i druk 11 dyplomów które muszę wysłać czyli 23 zł
zostaje 429 zł

Mysza napisz mi czy ktoś z wpłacających na konto fundacji chce też dyplomik przez pocztę...

podajcie nr konta :)

Posted

lilk_a napisał(a):
zrobiłam rozliczenie wpłat aukcji Diunki na "płacę z allegro" w sumie jest 485 zł od tego odliczę prowizję allegro 33 zł i druk 11 dyplomów które muszę wysłać czyli 23 zł
zostaje 429 zł

Mysza napisz mi czy ktoś z wpłacających na konto fundacji chce też dyplomik przez pocztę...

podajcie nr konta :)

A skąd to wiedzieć?
Ja do nikogo nie pisałam. Masz na myśli wpłaty? gorączke mam i nie czaję ;)