Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Cieszę się, że Diunka ma już swój domek :multi: :multi::multi: ale bardzo tęsknię...

To jest nas dwie...

Belu mam nadzieje że ja poznasz :)

Posted

Powodzenia ślicznotko,serce boli że nie mogłaś być z nami ale życzę Ci wspaniałego domku pełnego dobroci i miłości.Pozostaniesz w naszym sercu już na zawsze mimo tego że nie było nam dane się poznać.Powodzenia gwiazdko!!!

Posted

Nie martwcie sie cioteczki w Nowodworze znowu długowłosa dziewczynka w typie - młoda . Paulinka zrobiła zdjęcia...chyba jeszce nie wklejone... szukamy tymczasu bo bardzo wesoła i łagodna. Wyprowadzałymy z boksu...lizawka i przytulak, inne psy ja nie interesują...tylko głaskanko...

Posted

Przepraszam za milczenie, zmogła mnie choroba :(.
Z Diunka wszystko dobrze, zaaklimatyzowała się szybko i jeszcze szybiej podbiła wszystkich w rodzinie.
Zeby nie było jej smutno, wszedzie jeżdzi z panem :).
Chodzi na spacerki, poznała psa z sąsiedztwa.

Dziękuje wszystkim którzy wspierali nas w wysiłkach by Diunka znalazła nowy dom: sponsoron, przyjaciołom i tym co trzymali kciuki i wysyłali dobre myśli.
Bez Was by sie nie udalo :).

Posted

beka napisał(a):

Wiec Diuna pojedzie do trzeciego domku który się zgłosił i w którym nie ma kotecków.

Trochę nie zrozumiałam ...:oops: Diuna nie pojechała do Wałcza ... nie pojechała w okolice Oleśnicy ... To dokąd pojechała ? Gdzie jest ten trzeci domek ? :lol:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Trochę nie zrozumiałam ...:oops: Diuna nie pojechała do Wałcza ... nie pojechała w okolice Oleśnicy ... To dokąd pojechała ? Gdzie jest ten trzeci domek ? :lol:

Gdzieś na Śląsku bodajże - Bytom?

Posted

A, i chciałam jeszcze przekazać oficjalnie informację, którą już dziś bece nadałam, że domek pod Oleśnicą, gdzie robiłam wizytę p/a dla Diunki, zaadoptował dziś sunię z mojego banerka :) Sarunię, która miała umrzeć z głodu, a którą wychuchałysmy z mamą przez ten tydzień na amen.
Dziękuję tymsamym za namiar na super ludzi i super dom, gdzie bez obawy oddałam "moją" sunię.

Posted

Tak się cieszę, że Diunce i Saruni się poukładało. To jest uwieńczenie pracy nad psiakiem i w końcu cel, choć czasem się łza w oku kręci.... :) Diunka, wesołego dyngusa :)

Posted

olivetshka napisał(a):
Czy nowe Donki z Nowodworu mają może swoje wątki? Bardzom ciekawa jest...

Wszystkie ostatnie zdjęcia psiaków sa do obejrzenia po kliknięciu w banerek ...jezeli chcesz pomóc w ogłoszeniach i wątkach...bede bardzo wdzięczna...pomogę w opisach, byle bym wiedziała które psiaki...- wiekszosc psów duzych "zalegających" w Nowodworze to psy łagodne...od owczarka tu na wsi wymaga sie aby zeżarł sąsiada i szczekał cały dzien... który tego nie robi czesto-gesto traci posadę...