Cantadorra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No to szczęśliwej drogi Diunka :) i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Ahoj :) Quote
*Gajowa* Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pojechało moje słoneczko najdroższe :placz:... Cieszę się, że Diunka ma już swój domek :multi: :multi::multi: ale bardzo tęsknię... Quote
bela51 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Mysle, ze bede miala okazje ją poznac...:lol: Quote
milka74 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Trochę mnie tu nie było, a tu takie super wieści :multi: Quote
beka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 *Gajowa* napisał(a):Cieszę się, że Diunka ma już swój domek :multi: :multi::multi: ale bardzo tęsknię... To jest nas dwie... Belu mam nadzieje że ja poznasz :) Quote
syla1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Powodzenia ślicznotko,serce boli że nie mogłaś być z nami ale życzę Ci wspaniałego domku pełnego dobroci i miłości.Pozostaniesz w naszym sercu już na zawsze mimo tego że nie było nam dane się poznać.Powodzenia gwiazdko!!! Quote
bela51 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czy sa jakies wiesci z pierwszego dnia w nowym domku ? Quote
*Gajowa* Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 bela51 napisał(a):Czy sa jakies wiesci z pierwszego dnia w nowym domku ? Też chciałabym wiedzieć... Quote
syla1 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 I ja też jestem bardzo ciekawa,oby jak najlepiej!!!:) Quote
teresz10 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nie martwcie sie cioteczki w Nowodworze znowu długowłosa dziewczynka w typie - młoda . Paulinka zrobiła zdjęcia...chyba jeszce nie wklejone... szukamy tymczasu bo bardzo wesoła i łagodna. Wyprowadzałymy z boksu...lizawka i przytulak, inne psy ja nie interesują...tylko głaskanko... Quote
olivetshka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Koniecznie zdjęcia pokażcie. A ja zaproszę przy okazji na bazarek dla młodej Oneczki, wyrwanej ze szpon śmierci głodowej: zapraszamy wszystkie mamy dla córeczek ciuszki mamy! http://www.dogomania.pl/threads/206170-Garstka-ubranek-dla-dziewczynki-na-2-3-lata-z-USA-dla-suni-ON-do-30.04. Quote
beka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Przepraszam za milczenie, zmogła mnie choroba :(. Z Diunka wszystko dobrze, zaaklimatyzowała się szybko i jeszcze szybiej podbiła wszystkich w rodzinie. Zeby nie było jej smutno, wszedzie jeżdzi z panem :). Chodzi na spacerki, poznała psa z sąsiedztwa. Dziękuje wszystkim którzy wspierali nas w wysiłkach by Diunka znalazła nowy dom: sponsoron, przyjaciołom i tym co trzymali kciuki i wysyłali dobre myśli. Bez Was by sie nie udalo :). Quote
matrioszka2 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 beka napisał(a): Wiec Diuna pojedzie do trzeciego domku który się zgłosił i w którym nie ma kotecków. Trochę nie zrozumiałam ...:oops: Diuna nie pojechała do Wałcza ... nie pojechała w okolice Oleśnicy ... To dokąd pojechała ? Gdzie jest ten trzeci domek ? :lol: Quote
olivetshka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Trochę nie zrozumiałam ...:oops: Diuna nie pojechała do Wałcza ... nie pojechała w okolice Oleśnicy ... To dokąd pojechała ? Gdzie jest ten trzeci domek ? :lol: Gdzieś na Śląsku bodajże - Bytom? Quote
olivetshka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A, i chciałam jeszcze przekazać oficjalnie informację, którą już dziś bece nadałam, że domek pod Oleśnicą, gdzie robiłam wizytę p/a dla Diunki, zaadoptował dziś sunię z mojego banerka :) Sarunię, która miała umrzeć z głodu, a którą wychuchałysmy z mamą przez ten tydzień na amen. Dziękuję tymsamym za namiar na super ludzi i super dom, gdzie bez obawy oddałam "moją" sunię. Quote
beka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 olivetshka napisał(a):Gdzieś na Śląsku bodajże - Bytom? Tak dokładnie, sunia mieszka w Bytomiu, Belcia robiła wizytę Quote
Cantadorra Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tak się cieszę, że Diunce i Saruni się poukładało. To jest uwieńczenie pracy nad psiakiem i w końcu cel, choć czasem się łza w oku kręci.... :) Diunka, wesołego dyngusa :) Quote
matrioszka2 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 No to się cieszę, a dociekałam, bo chcę umieścić to w poście informacyjnym wątku Nowodworu. Quote
teresz10 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 A tu młody nowodworski chłopaczek , około roku, bardzo przyjazny - widac ze wpatrzony w człowieka...poszukam jeszce po ogłoszeniach moze ktos zgubił... Quote
*Gajowa* Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Chyba juz czas na zmianę tytułu.... powodzenia malutka :lol:. Quote
olivetshka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Czy nowe Donki z Nowodworu mają może swoje wątki? Bardzom ciekawa jest... Quote
teresz10 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 olivetshka napisał(a):Czy nowe Donki z Nowodworu mają może swoje wątki? Bardzom ciekawa jest... Wszystkie ostatnie zdjęcia psiaków sa do obejrzenia po kliknięciu w banerek ...jezeli chcesz pomóc w ogłoszeniach i wątkach...bede bardzo wdzięczna...pomogę w opisach, byle bym wiedziała które psiaki...- wiekszosc psów duzych "zalegających" w Nowodworze to psy łagodne...od owczarka tu na wsi wymaga sie aby zeżarł sąsiada i szczekał cały dzien... który tego nie robi czesto-gesto traci posadę... Quote
Recommended Posts