Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty na konto fundacyjne:
Monika K Zapolice 5 Agnieszka P Wieliczka 15 Agnieszka S Gryfice 10 Klaudia W Sąpów 30 Monika K Gierałtowice 20 Magdalena K Bydgoszcz 10 Jacek D Warszawa 10 Sylwia J Kadzidło 10 Magdalena T Katowice 15 Urszula D Bydgoszcz 10 Barbara F Limanowa 10 Dominika G Ciechanów 30 Dariusz P Bielsko-Biała 200 Anna P Kraków 5 Danuta D Kęty 50 Edyta Z Warszawa 5 Marcin M Świdwin 10 Beata R Warszawa 20 Agnieszka Ś Warszawa 100 Anna Dz Gorzów Wlkp. 5 Mańka K Psary 10 Damian G Lipie 5 Anna W Warszawa 10 Marcin K
Szczekociny 10 Julita P Boguszow 5 Gabriela H Kraków 20 Monika M Wołów 5 Wiktoria F Kraków 30 Barbara G Gniezno 15 Dorota S Wyszków 5 Norbert O Warszawa 10 Magdalena S
10 Anna K Zielonki 10

Niestety skrzętne moje wypociny rozjechały się na dogo ale nie zamierzam tego porawiać ;)

Razem zebrało się 715 zł. Są jeszcze 2 wpłaty niejasne, bez dopisku a my w tym czasie miałyśmy inne allegra cegiełkowe więc musimy to sprawdzić.

Posted

[quote name='mysza 1']Wpłaty na konto fundacyjne:
Monika K Zapolice 5 Agnieszka P Wieliczka 15 Agnieszka S Gryfice 10 Klaudia W Sąpów 30 Monika K Gierałtowice 20 Magdalena K Bydgoszcz 10 Jacek D Warszawa 10 Sylwia J Kadzidło 10 Magdalena T Katowice 15 Urszula D Bydgoszcz 10 Barbara F Limanowa 10 Dominika G Ciechanów 30 Dariusz P Bielsko-Biała 200 Anna P Kraków 5 Danuta D Kęty 50 Edyta Z Warszawa 5 Marcin M Świdwin 10 Beata R Warszawa 20 Agnieszka Ś Warszawa 100 Anna Dz Gorzów Wlkp. 5 Mańka K Psary 10 Damian G Lipie 5 Anna W Warszawa 10 Marcin K
Szczekociny 10 Julita P Boguszow 5 Gabriela H Kraków 20 Monika M Wołów 5 Wiktoria F Kraków 30 Barbara G Gniezno 15 Dorota S Wyszków 5 Norbert O Warszawa 10 Magdalena S
10 Anna K Zielonki 10

Niestety skrzętne moje wypociny rozjechały się na dogo ale nie zamierzam tego porawiać ;)

Razem zebrało się 715 zł. Są jeszcze 2 wpłaty niejasne, bez dopisku a my w tym czasie miałyśmy inne allegra cegiełkowe więc musimy to sprawdzić.
Bardzo ładnie się zebrało

Posted

milka74 napisał(a):
Bardzo ładnie się zebrało

Też tak myślę, zwłaszcza, że były jeszcze wpłaty do Lilki. Bardzo dobry wynik, może też dlatego, że były 2 większe wpłaty- jedna na 100, druga na 200 zł.

Posted

Byłam w banku.
Diunka dostała wpłaty:
15 zł - Adrian K
100 zł Teresz i Maciek
108.75 - bazarek Palstelina
429 - Lilk_a

Bardzo dziekujemy za pomoc.

Miałam byc dziś z Diuna na rehabilitacji ale mój syn chory i kibuje w domu. Przekładam na czwartek.

Posted

Martwię się o Diunę... już ponad miesiąc minął od operacji, a nie widzę poprawy :-(.
W domu porusza sie niewiele i niechętnie , na spacerach ma przymusowy marsz 20-25
minut dwa razy dziennie. Na porannym spacerze idzie chętnie, dotrzymuje mi kroku.
Wieczorem już jest wolniejsza i często zostaje z tyłu i idzie za mną...

Posted

Ja wciąż mam zapytania o Kazana więc podsyłam Diunkę, Beka ktoś się odzywał?
Jak Diunka na rehabilitacji?

A czy Diunka dostaje jakieś środki p/bólowe? czy to możliwe, że jej zła kondycja wynika jeszcze z czegoś innego??