fiorsteinbock Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No to jak Ellensilla sie nie rozmysli 3 stycznia zabieramy chlopaka do stolicy Dolnego SLaska :) Quote
Edi100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='fiorsteinbock']No to jak Ellensilla sie nie rozmysli 3 stycznia zabieramy chlopaka do stolicy Dolnego SLaska :)[/QUOTE] Ej, jak kazała szeptac do uszka Sambusiowi że to już niedługo, to na pewno tak będzie!:):):) Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Edi100']Ej, jak kazała szeptac do uszka Sambusiowi że to już niedługo, to na pewno tak będzie!:):):)[/QUOTE] tez tak mysle;) Quote
giselle4 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Sambus ...to juz chwilka jak Ciebie wezmie ellensilka:) Quote
Nadziejka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :cool2::thumbs:czarujemy postokroc dla Sambunia! Quote
giselle4 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Wierze ze pokocha jego ktos,wierze jestem codziennie i widze jaki on jest grzeczny Jak wszystkie psy szczekaja kiedy wchodze on tez szczeka mimo ze stoi do mnie tyłem a kiedy rekę jemu podsune pod nos ,merda ogonkiem Jedzonko podaje pod nosek,miesko czuje tylko nie wie dokładnie gdzie ...to jego nakierowuje aby nie ukadla jemu ,jego porcji Sarenka:) Quote
holly101 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 trzymam kciuki żeby wszystko się udało :) Sambunio śliczny jest! Quote
Mysza2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='holly101']trzymam kciuki żeby wszystko się udało :) Sambunio śliczny jest![/QUOTE] I ja trzymam. Do poniedziałku. No i żeby domek stały się znalazł Quote
giselle4 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='Mysza2']I ja trzymam. Do poniedziałku. No i żeby domek stały się znalazł[/QUOTE] to ja tez trzymam;) Quote
fochu Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 w styczniu obiecuję zrobić ogłoszenia! może cioteczka Edytka nas odwiedzi jak psiaka będzie przywozić? ;) Quote
giselle4 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='fochu']w styczniu obiecuję zrobić ogłoszenia! może cioteczka Edytka nas odwiedzi jak psiaka będzie przywozić? ;)[/QUOTE] moze ,ale jeszcze nie znamy adresu ellensilli:( Quote
Edi100 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='giselle4']moze ,ale jeszcze nie znamy adresu ellensilli:([/QUOTE] Toż cioteczka na Mazurach odpoczywa;) i pewnie bez netu. Ja czekam na wieści, że już już jest w DT! Ach, z zapartym tchem! Quote
fiorsteinbock Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Gosiu, chetnie - jak zawsze, przeciez wiesz :P A adres i reszte ustalimy w poniedzialek, niech sobie ellensilla odpoczywa :) Dziewczyny, zaraz zakladam watek i zebram o pomoc dla suki przebywajacej u bydlaka, ktory skatowal juz jej corke, teraz w niebezpieczenswtie pozostaj matka. Nie mam zdjec suczki, nawet jej nie widzialam - schowala sie w budce i nie chciala wyjsc. Jest mala, podobna wzrostem do jamnika :( Quote
giselle4 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Gosiu, chetnie - jak zawsze, przeciez wiesz :P A adres i reszte ustalimy w poniedzialek, niech sobie ellensilla odpoczywa :) Dziewczyny, zaraz zakladam watek i zebram o pomoc dla suki przebywajacej u bydlaka, ktory skatowal juz jej corke, teraz w niebezpieczenswtie pozostaj matka. Nie mam zdjec suczki, nawet jej nie widzialam - schowala sie w budce i nie chciala wyjsc. Jest mala, podobna wzrostem do jamnika :([/QUOTE] Edytko,jakos pomozemy i jej:( czasem ciezko kogos takiego nazwac człowiek Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/4jCzbsptaPv"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/4jCzbsptaPv/21.12.2010_055[/IMG][/URL] niech Nowy Rok ma ludzka twarz:) Quote
fochu Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 najlepszego chłopaku na nowy rok :* Edytko kubraczek dam Ci dla psiaków jak będziesz we wro Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 zrobiło mi się żał chłopaczka po przeczytaniu tytułu...wchodzę ze ściśniętym sercem a tu takie dobre wieści...super! :) Quote
Edi100 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='BUDRYSEK']zrobiło mi się żał chłopaczka po przeczytaniu tytułu...wchodzę ze ściśniętym sercem a tu takie dobre wieści...super! :)[/QUOTE] Ja sie ucieszę, jak będzie w DT:) Quote
Nadziejka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 :thumbs::iloveyou::santagri:[COLOR=darkorchid]Niechaj sie uda :loveu:Niechaj Roczek Nowy zdziala cuda1[/COLOR] Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='ewa gonzales']:thumbs::iloveyou::santagri:[COLOR=darkorchid]Niechaj sie uda :loveu:Niechaj Roczek Nowy zdziala cuda1[/COLOR][/QUOTE] A niech zdziała, niech jak najwięcej dobrych domków dla tych bied się znajdzie, oby:) Quote
giselle4 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 SAMBO ODLICZA GODZINY ja juz jego spakowalam;) teraz czekam na wyznaczenie godziny-W jeszcze jutro troche wyczesze chłopaka:) i EDYTKA MOZE ZABIERAC Quote
Edi100 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='giselle4']SAMBO ODLICZA GODZINY ja juz jego spakowalam;) teraz czekam na wyznaczenie godziny-W jeszcze jutro troche wyczesze chłopaka:) i EDYTKA MOZE ZABIERAC[/QUOTE] I już samych szczęśliwych chwil :) Quote
justika Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wpłaciłam na Sambo 30 zł, 20 zł jest deklaracja stałą, resztę w razie możliwości będę dorzucała. Quote
giselle4 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='justika']Wpłaciłam na Sambo 30 zł, 20 zł jest deklaracja stałą, resztę w razie możliwości będę dorzucała.[/QUOTE] dziekuje zapisuje:) Quote
Recommended Posts