Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

Posted

[quote name='wieso'][URL]http://img.secretpicdump.com/original_5323_b46f8_sambo2.jpg[/URL][/QUOTE]
jaki oN PIEKNY
Wiesiu,wydrukuje pare ogłoszen...a moze cos z tego bedzie:)
dziekuje

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale piękny plakacik!
Cioteczki, powiedzcie, ktoś pozmieniał już zdjęcia w ogłoszeniach, oraz imię i numer telefonu kontaktowy? I kiedy miało się ukazać ogłoszenie w wyborczej? Oni mają to do siebie, że nie od razu drukują, dopiero jak dane ogłoszenie jest "upierdliwe" i napisze się do niech parę razy z rzędu. Za każdym razem tak miałam.

Włożyłam mojemu uroczemu sąsiadowi kartkę w skrzynkę, że pieskowi szukamy domu i prosimy o wyrozumiałość na ten czas. Napisałam o Koli sytuacji. Napisałam, że zostawiliśmy mu włączone radio i światło i prosimy o informację czy to pomaga, czy, kiedy i jak długo psiak szczekał. Napisałam że to dla nas bardzo ważne, po czym bezczelnie podpisałam się imionami moim i Błażeja, żeby gościowi wyraźnie dać znać, że anonimowe kartki do skrzynki to brak klasy :p

Posted

[quote name='ellensilla']Ale piękny plakacik!
Cioteczki, powiedzcie, ktoś pozmieniał już zdjęcia w ogłoszeniach, oraz imię i numer telefonu kontaktowy? I kiedy miało się ukazać ogłoszenie w wyborczej? Oni mają to do siebie, że nie od razu drukują, dopiero jak dane ogłoszenie jest "upierdliwe" i napisze się do niech parę razy z rzędu. Za każdym razem tak miałam.

Włożyłam mojemu uroczemu sąsiadowi kartkę w skrzynkę, że pieskowi szukamy domu i prosimy o wyrozumiałość na ten czas. Napisałam o Koli sytuacji. Napisałam, że zostawiliśmy mu włączone radio i światło i prosimy o informację czy to pomaga, czy, kiedy i jak długo psiak szczekał. Napisałam że to dla nas bardzo ważne, po czym bezczelnie podpisałam się imionami moim i Błażeja, żeby gościowi wyraźnie dać znać, że anonimowe kartki do skrzynki to brak klasy :p[/QUOTE]
Bardzo dobrze zrobiłaś:)

Posted

Plakacik śliczny a Sambuś jak marzenie. Nutusia napisała o nim w metamorfozach "onek na nibynóżkach" czy jakoś tak podobnie:):):)
Wieso, bardzo dziękujemy za wymianę zdjęć.
Ellensilla, bardzo dobrze zrobiłaś. Okaże się czy go coś ruszy, czy to totalny kamień.

Posted

troszkę mnie nie było i takie wieści czytam o sąsiedzie upierdliwym :/
oby karteczka pomogła!
a plakat cudny!
jutro postaram się zmienić zdjęcia w ogłoszeniach które dla Sambo robiłam

Posted

[quote name='ellensilla']Narazie mamy spokój, żadnych nowych kartek w skrzynce! :) Mieliśmy znowu mały problem z robieniem kupy, ale już jest ok.[/QUOTE]
CZytam watek cały czas...ostatnio wstrzymałam oddech...ale ciesze się, że juz jest ok...i trzymam kciuki za pięknisia:)

Posted

[quote name='ellensilla']Narazie mamy spokój, żadnych nowych kartek w skrzynce! :) Mieliśmy znowu mały problem z robieniem kupy, ale już jest ok.[/QUOTE]
No, wyglada na to ze sąsiad ma kawałek serca. Oby:)
Cos zaszkodziło przystojniaczkowi, czy to efekt leczenia gruczołu?

Posted

[quote name='Edi100']No, wyglada na to ze sąsiad ma kawałek serca. Oby:)
Cos zaszkodziło przystojniaczkowi, czy to efekt leczenia gruczołu?[/QUOTE]
ciiicho,moze zapomnial sąsiad kochany:)

Posted

[quote name='ewa gonzales']ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1:[/QUOTE]
Tego to akurat nie wiem hi hi i wolę nie wiedzieć hi hi
Sambo miał problemy z gruczołami około odbytowymi, ale z tego co wiem wyleczone:)

Posted

[quote name='ewa gonzales']:cool3::smhair2: to moze stad te zlosci .......[/QUOTE]
hahhaha usmialam sie! Ewa, brawo za dowcip :)
Moze niech ellensilla wrzuci kartke z nazwa antybiotyku, ktore przyjmowal Kola :)

Cioteczki, podziekowania wydrukuje w formie zdjecia - 21cmx30cm i przesle poczta wprost do salonowej skrzyneczki:

[URL="http://img138.imageshack.us/i/podziekowaniacocopsiane.jpg/"][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6093/podziekowaniacocopsiane.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ale czad te podziękowania! Dziewczyny się napewno ucieszą! :) Ja też dziękuję...
Kola coś zauważyłam nie chce wcinać ryżu z kurczakiem, poprzednim razem wymiotował po tym jak zjadł, a dzisiaj w ogóle go miska nie zainteresowała. Ciekawam dlaczego, normalnie psiaki uwielbiają ryż z mięskiem :)