giselle4 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='wieso'][URL]http://img.secretpicdump.com/original_5323_b46f8_sambo2.jpg[/URL][/QUOTE] jaki oN PIEKNY Wiesiu,wydrukuje pare ogłoszen...a moze cos z tego bedzie:) dziekuje Quote
Piromanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Plakat piekny!! A wątek czyta sie niczym thriller.... Quote
ellensilla Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ale piękny plakacik! Cioteczki, powiedzcie, ktoś pozmieniał już zdjęcia w ogłoszeniach, oraz imię i numer telefonu kontaktowy? I kiedy miało się ukazać ogłoszenie w wyborczej? Oni mają to do siebie, że nie od razu drukują, dopiero jak dane ogłoszenie jest "upierdliwe" i napisze się do niech parę razy z rzędu. Za każdym razem tak miałam. Włożyłam mojemu uroczemu sąsiadowi kartkę w skrzynkę, że pieskowi szukamy domu i prosimy o wyrozumiałość na ten czas. Napisałam o Koli sytuacji. Napisałam, że zostawiliśmy mu włączone radio i światło i prosimy o informację czy to pomaga, czy, kiedy i jak długo psiak szczekał. Napisałam że to dla nas bardzo ważne, po czym bezczelnie podpisałam się imionami moim i Błażeja, żeby gościowi wyraźnie dać znać, że anonimowe kartki do skrzynki to brak klasy :p Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='ellensilla']Ale piękny plakacik! Cioteczki, powiedzcie, ktoś pozmieniał już zdjęcia w ogłoszeniach, oraz imię i numer telefonu kontaktowy? I kiedy miało się ukazać ogłoszenie w wyborczej? Oni mają to do siebie, że nie od razu drukują, dopiero jak dane ogłoszenie jest "upierdliwe" i napisze się do niech parę razy z rzędu. Za każdym razem tak miałam. Włożyłam mojemu uroczemu sąsiadowi kartkę w skrzynkę, że pieskowi szukamy domu i prosimy o wyrozumiałość na ten czas. Napisałam o Koli sytuacji. Napisałam, że zostawiliśmy mu włączone radio i światło i prosimy o informację czy to pomaga, czy, kiedy i jak długo psiak szczekał. Napisałam że to dla nas bardzo ważne, po czym bezczelnie podpisałam się imionami moim i Błażeja, żeby gościowi wyraźnie dać znać, że anonimowe kartki do skrzynki to brak klasy :p[/QUOTE] Bardzo dobrze zrobiłaś:) Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Plakacik śliczny a Sambuś jak marzenie. Nutusia napisała o nim w metamorfozach "onek na nibynóżkach" czy jakoś tak podobnie:):):) Wieso, bardzo dziękujemy za wymianę zdjęć. Ellensilla, bardzo dobrze zrobiłaś. Okaże się czy go coś ruszy, czy to totalny kamień. Quote
fochu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 troszkę mnie nie było i takie wieści czytam o sąsiedzie upierdliwym :/ oby karteczka pomogła! a plakat cudny! jutro postaram się zmienić zdjęcia w ogłoszeniach które dla Sambo robiłam Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Co tu tak cicho! Jak się miewa przystojniak? Pisać ;) Quote
giselle4 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 pewnie dobrze:) ale niech napisze ellensilla Quote
Nadziejka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :thumbs::iloveyou:za spokojnosc i za cudnego niunia trzymamy! Quote
ellensilla Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Narazie mamy spokój, żadnych nowych kartek w skrzynce! :) Mieliśmy znowu mały problem z robieniem kupy, ale już jest ok. Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='ellensilla']Narazie mamy spokój, żadnych nowych kartek w skrzynce! :) Mieliśmy znowu mały problem z robieniem kupy, ale już jest ok.[/QUOTE] CZytam watek cały czas...ostatnio wstrzymałam oddech...ale ciesze się, że juz jest ok...i trzymam kciuki za pięknisia:) Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='ellensilla']Narazie mamy spokój, żadnych nowych kartek w skrzynce! :) Mieliśmy znowu mały problem z robieniem kupy, ale już jest ok.[/QUOTE] No, wyglada na to ze sąsiad ma kawałek serca. Oby:) Cos zaszkodziło przystojniaczkowi, czy to efekt leczenia gruczołu? Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Edi100']No, wyglada na to ze sąsiad ma kawałek serca. Oby:) Cos zaszkodziło przystojniaczkowi, czy to efekt leczenia gruczołu?[/QUOTE] ciiicho,moze zapomnial sąsiad kochany:) Quote
Nadziejka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1: Quote
Nadziejka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1:[/QUOTE] :cool3::smhair2: to moze stad te zlosci ....... Quote
Edi100 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1:[/QUOTE] Tego to akurat nie wiem hi hi i wolę nie wiedzieć hi hi Sambo miał problemy z gruczołami około odbytowymi, ale z tego co wiem wyleczone:) Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1:[/QUOTE] hihihihi zaplulam laptopa dobre ewa,bardzo dobre Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']:cool3::smhair2: to moze stad te zlosci .......[/QUOTE] hahhaha usmialam sie! Ewa, brawo za dowcip :) Moze niech ellensilla wrzuci kartke z nazwa antybiotyku, ktore przyjmowal Kola :) Cioteczki, podziekowania wydrukuje w formie zdjecia - 21cmx30cm i przesle poczta wprost do salonowej skrzyneczki: [URL="http://img138.imageshack.us/i/podziekowaniacocopsiane.jpg/"][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6093/podziekowaniacocopsiane.jpg[/IMG][/URL] Quote
Edi100 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']ten somsiad ma ...chore ...gruczoly?:crazyeye::cool1:[/QUOTE] No i będzie na mnie, ze plotki o sąsiedzie sieję, hi hi Quote
ellensilla Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale czad te podziękowania! Dziewczyny się napewno ucieszą! :) Ja też dziękuję... Kola coś zauważyłam nie chce wcinać ryżu z kurczakiem, poprzednim razem wymiotował po tym jak zjadł, a dzisiaj w ogóle go miska nie zainteresowała. Ciekawam dlaczego, normalnie psiaki uwielbiają ryż z mięskiem :) Quote
andegawenka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Wcale wszystkie nie uwielbiają, szybko dałam sobie spokój z tym frykasem i fizjologia wróciła do normy... Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 U mnie z ryzem teraz roznie, nie zawsze psy chcialy jesc :) Quote
Recommended Posts