giselle4 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 fochu napisał(a)::loveu: :loveu::loveu: :loveu:o kurczę ale przystojniak! nioooo:):) :) Quote
Edi100 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przystojniak i zapewne mu dużo lżej:):) :) Quote
Poker Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Fajowo wygląda i się tak czuje, no i w domku nie ma zapaszków.Super. Quote
fiorsteinbock Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja sie poryczalam, wyglad nowy, samopoczucie a do tego Wielkie Serce tych kobitek... Uklony dla Pan fryzjerek, najszczersze! Ellensilla, podaj prosze dokladny adres, albo nazwe abym znalazla w necie - wyslemy podziekowania bo doceniamy:loveu::loveu::loveu: Patrze na zdjecia i nie moge uwierzyc, ze to Sambo! I dziekuje Wam, Tobie Cioteczko i Tz :Rose: Quote
ellensilla Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Salon się nazywa Coco Psianel :) Jak wpiszesz nazwę w google to Ci wyskoczy ich stronka, jest adres, telefon i wszystko. Myślę, że się dziewczyny ucieszą jak dostaną jakąś miłą kartkę, młodziutkie są i super-fajne! Mi łeb urywało od szczekania, a one z taką świętą cierpliwością przy nim śmigały...:) Dziewczynki, a jak jest z ogłoszeniami? Może by zmienić zdjęcia na nowe, może będą miały większe wzięcie? No i tak się zastanawiam nad imieniem, bo psiak zaczyna powolutku reagować na Kolę, może lepiej zmienić w ogłoszeniach też? A ktoś wysyłał do wyborczej, czy mam wysłać? Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 fochu napisał(a)::loveu: :loveu::loveu: :loveu:o kurczę ale przystojniak! Dokładnie prawie ;) taki jak mój:loveu: Quote
blacky. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 giselle4 chce zacząć robić ogłoszenia dla Sambo (zamówione na bazarku) ale nie podałaś zdjęć w linkach podlinkuj mi 5 wybranych zdjęć Samba na PW :) Quote
ellensilla Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Że co, że jak? :) Myślałam, że z tych zdjęć co zamieściłam na forum się da? A tak w ogóle to jak Wy to to kurka robicie, że wasze wiadomości są z enterami, a moje jednym ciągiem, nawet jeśli daje enter po linijce? Quote
fochu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ellensilla napisał(a):Że co, że jak? :) Myślałam, że z tych zdjęć co zamieściłam na forum się da? A tak w ogóle to jak Wy to to kurka robicie, że wasze wiadomości są z enterami, a moje jednym ciągiem, nawet jeśli daje enter po linijce? Ellensilla jak mogę zrobić mu foteczki ładne ,sprzęt mam tylko jakoś byśmy się musiały umówić na tę sesję foto :D Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ellensilla napisał(a):Że co, że jak? :) Myślałam, że z tych zdjęć co zamieściłam na forum się da? A tak w ogóle to jak Wy to to kurka robicie, że wasze wiadomości są z enterami, a moje jednym ciągiem, nawet jeśli daje enter po linijce? trudno powiedzieć enter i schodzę na dół o to Ci chodzi ze nie możesz wierszem pisać ? Quote
ellensilla Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dokładnie, ja też po każdej myśli daję enter, a moje posty i tak ukazują się ciurkiem tak jak widzicie. Fochu, super, dzięki! Może jakoś w sobotę lub niedzielę? Tylko jak byś chciała? U ciebie, u mnie, na dworze? Quote
fiorsteinbock Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zdjecia schroniskowe odpadaja, niech posluza wspomnieniom wspanielej metamorfozy :cool3: Mialam prosic fochu, zeby zabrala sprzet i przemierzyla wrocek wzdluz i wszerz celem urzadzenia prof. sesji - jak sie dziewczyny dogadacie to Sambo bedzie mial najlepszy portret w okolicy. A jak sie czuje? spokojny jest, nierozrabia pod wplywem zmiany wizerunku? Quote
fochu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ellensilla napisał(a):Dokładnie, ja też po każdej myśli daję enter, a moje posty i tak ukazują się ciurkiem tak jak widzicie. Fochu, super, dzięki! Może jakoś w sobotę lub niedzielę? Tylko jak byś chciała? U ciebie, u mnie, na dworze? sobota to odpada ,siostra na fryzure przychodzi do mnie i nie wiem ile mi zejdzie ale niedziela jak najbardziej mi pasuje :) mi już obojętne gdzie ,jak coś to i do Ciebie jakoś dojadę ,nie ma problemu :) więc jak wolisz Quote
ellensilla Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Spokojny i zadowolony :) Mam parę obserwacji: wydaje mi się, że psiak nie słyszy lub bardzo słabo na jedno ucho, być może na oba, ale generalnie ze słuchem nie jest u niego za dobrze :( Miał pogryzione ucho i naderwane, ale na szczęście już zagojone, nochal trochę też :) Tyłu ewidentnie nie daje dotykać, do sprawdzenia u weta. Quote
fochu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 no tak z tym tyłem u malucha to już u mnie widać było że coś nie tak jest,jak tylko czuł dotyka w okolicach zadu to kłapał paszczęką ciekawe co wet powie i gdzie idziecie ? do dr Szczypki? no i jak się na te zdjęcia umawiamy? podjechać w nd do Was? Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Zdjecia schroniskowe odpadaja, niech posluza wspomnieniom wspanielej metamorfozy :cool3: Mialam prosic fochu, zeby zabrala sprzet i przemierzyla wrocek wzdluz i wszerz celem urzadzenia prof. sesji - jak sie dziewczyny dogadacie to Sambo bedzie mial najlepszy portret w okolicy. A jak sie czuje? spokojny jest, nierozrabia pod wplywem zmiany wizerunku? Mój przekrzywia głowę i nasłuchuje, ostre dźwięki odbijają się od scian i nie wie skąd nadchodzą...troszkę słyszy. Slepota i głuchota to prawdopodobnie nieleczone zapalenie ucha... Quote
Edi100 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ellensilla napisał(a):Spokojny i zadowolony :) Mam parę obserwacji: wydaje mi się, że psiak nie słyszy lub bardzo słabo na jedno ucho, być może na oba, ale generalnie ze słuchem nie jest u niego za dobrze :( Miał pogryzione ucho i naderwane, ale na szczęście już zagojone, nochal trochę też :) Tyłu ewidentnie nie daje dotykać, do sprawdzenia u weta. No to duzo złego spotkało w zyciu:( Ale już tak nigdy nie będzie! :) Mam rację ?:) Quote
wieso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sie przekrece. :)..ta kokardeczka powala :), miodzikowy elegancik.....slemy mizianko... Quote
Nadziejka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Cudny cudnyyyyyyyyyy[FONT=Arial Black] Sambu:iloveyou:lo:multi:dziewczyny na medal![/FONT] Quote
wieso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Edi100 napisał(a):Dzień doberek w te plusową temperaturę:) tez dzien dobry i tez mamy plus..... Quote
Mysza2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No i znowu psa ktoś podmienił :multi::multi::multi: Ale metamorfoza, podziękowania dla pań fryzjerek. Quote
shirrrapeira Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Widzę, że domek u ellnsili jednak na razie nie jest zagrożony, więc mogę się jedynie cieszyć, bo nie mogę znaleźć na mapie dogo dt z dolnośląskiego. Dostałam informację od Edi, więc napisałam pw do ZuziaM i do Szmaji. Wiem, że we Wrocławiu jest Poker, ale czy ona przyjmuje na DT. Finansowo nie mam jak pomóc, pieniążków niet. Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 ellensilla napisał(a):Spokojny i zadowolony :) Mam parę obserwacji: wydaje mi się, że psiak nie słyszy lub bardzo słabo na jedno ucho, być może na oba, ale generalnie ze słuchem nie jest u niego za dobrze :( Miał pogryzione ucho i naderwane, ale na szczęście już zagojone, nochal trochę też :) Tyłu ewidentnie nie daje dotykać, do sprawdzenia u weta. wiesz,zaraz po kwarantannie wolalam jego dac na Dt lib hotelik i dobrze jego nie ogladalam...prawda ale wiesz ,najlepiej widac podczas kapieli wtydy siersc mokra pozwala zobaczyc wiecej... całkiem gluchy nie jest bo szczeka i czuje i mnie i jak inne szczekaly na moj widok to on tez.... i jak był na spacerku to kiedy gadalam ...słuchał... ale ogolnie jest z nim zle i to pewne Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Edi100 napisał(a):No to duzo złego spotkało w zyciu:( Ale już tak nigdy nie będzie! :) Mam rację ?:) oj ,to pewne ze przeszedł duzo zła.... w schronie był sam an kwarantanjei ...jak wszystkie u nas wiec nic złego jemu sie nie stało nie wiem ile sie wałęsał ile spał pod golym niebiem.... zalchłopaka...bardzo zal Edi ,ale i tak trzeba szukac i domku i Dt.... ellensilla wyjezdza skoro wiosna wiec rzoumiecie Quote
Recommended Posts