Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sie poryczalam, wyglad nowy, samopoczucie a do tego Wielkie Serce tych kobitek...
Uklony dla Pan fryzjerek, najszczersze!
Ellensilla, podaj prosze dokladny adres, albo nazwe abym znalazla w necie - wyslemy podziekowania bo doceniamy:loveu::loveu::loveu:

Patrze na zdjecia i nie moge uwierzyc, ze to Sambo!
I dziekuje Wam, Tobie Cioteczko i Tz :Rose:

Posted

Salon się nazywa Coco Psianel :) Jak wpiszesz nazwę w google to Ci wyskoczy ich stronka, jest adres, telefon i wszystko. Myślę, że się dziewczyny ucieszą jak dostaną jakąś miłą kartkę, młodziutkie są i super-fajne! Mi łeb urywało od szczekania, a one z taką świętą cierpliwością przy nim śmigały...:) Dziewczynki, a jak jest z ogłoszeniami? Może by zmienić zdjęcia na nowe, może będą miały większe wzięcie? No i tak się zastanawiam nad imieniem, bo psiak zaczyna powolutku reagować na Kolę, może lepiej zmienić w ogłoszeniach też? A ktoś wysyłał do wyborczej, czy mam wysłać?

Posted

giselle4
chce zacząć robić ogłoszenia dla Sambo (zamówione na bazarku)
ale nie podałaś zdjęć w linkach
podlinkuj mi 5 wybranych zdjęć Samba na PW :)

Posted

Że co, że jak? :) Myślałam, że z tych zdjęć co zamieściłam na forum się da? A tak w ogóle to jak Wy to to kurka robicie, że wasze wiadomości są z enterami, a moje jednym ciągiem, nawet jeśli daje enter po linijce?

Posted

ellensilla napisał(a):
Że co, że jak? :) Myślałam, że z tych zdjęć co zamieściłam na forum się da? A tak w ogóle to jak Wy to to kurka robicie, że wasze wiadomości są z enterami, a moje jednym ciągiem, nawet jeśli daje enter po linijce?

Ellensilla jak mogę zrobić mu foteczki ładne ,sprzęt mam tylko jakoś byśmy się musiały umówić na tę sesję foto :D

Posted

ellensilla napisał(a):

trudno powiedzieć
enter i schodzę na dół
o to Ci chodzi
ze nie możesz wierszem pisać
?

Posted

Dokładnie, ja też po każdej myśli daję enter, a moje posty i tak ukazują się ciurkiem tak jak widzicie. Fochu, super, dzięki! Może jakoś w sobotę lub niedzielę? Tylko jak byś chciała? U ciebie, u mnie, na dworze?

Posted

Zdjecia schroniskowe odpadaja, niech posluza wspomnieniom wspanielej metamorfozy :cool3:
Mialam prosic fochu, zeby zabrala sprzet i przemierzyla wrocek wzdluz i wszerz celem urzadzenia prof. sesji - jak sie dziewczyny dogadacie to Sambo bedzie mial najlepszy portret w okolicy.
A jak sie czuje? spokojny jest, nierozrabia pod wplywem zmiany wizerunku?

Posted

ellensilla napisał(a):
Dokładnie, ja też po każdej myśli daję enter, a moje posty i tak ukazują się ciurkiem tak jak widzicie. Fochu, super, dzięki! Może jakoś w sobotę lub niedzielę? Tylko jak byś chciała? U ciebie, u mnie, na dworze?

sobota to odpada ,siostra na fryzure przychodzi do mnie i nie wiem ile mi zejdzie
ale niedziela jak najbardziej mi pasuje :)
mi już obojętne gdzie ,jak coś to i do Ciebie jakoś dojadę ,nie ma problemu :)
więc jak wolisz

Posted

Spokojny i zadowolony :)

Mam parę obserwacji: wydaje mi się, że psiak nie słyszy lub bardzo słabo na jedno ucho, być może na oba, ale generalnie ze słuchem nie jest u niego za dobrze :(
Miał pogryzione ucho i naderwane, ale na szczęście już zagojone, nochal trochę też :)
Tyłu ewidentnie nie daje dotykać, do sprawdzenia u weta.

Posted

no tak z tym tyłem u malucha to już u mnie widać było że coś nie tak jest,jak tylko czuł dotyka w okolicach zadu to kłapał paszczęką
ciekawe co wet powie
i gdzie idziecie ?
do dr Szczypki?
no i jak się na te zdjęcia umawiamy?
podjechać w nd do Was?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Zdjecia schroniskowe odpadaja, niech posluza wspomnieniom wspanielej metamorfozy :cool3:
Mialam prosic fochu, zeby zabrala sprzet i przemierzyla wrocek wzdluz i wszerz celem urzadzenia prof. sesji - jak sie dziewczyny dogadacie to Sambo bedzie mial najlepszy portret w okolicy.
A jak sie czuje? spokojny jest, nierozrabia pod wplywem zmiany wizerunku?

Mój przekrzywia głowę i nasłuchuje, ostre dźwięki odbijają się od scian i nie wie skąd nadchodzą...troszkę słyszy. Slepota i głuchota to prawdopodobnie nieleczone zapalenie ucha...

Posted

ellensilla napisał(a):

Mam parę obserwacji: wydaje mi się, że psiak nie słyszy lub bardzo słabo na jedno ucho, być może na oba, ale generalnie ze słuchem nie jest u niego za dobrze :(
Miał pogryzione ucho i naderwane, ale na szczęście już zagojone, nochal trochę też :)

No to duzo złego spotkało w zyciu:(
Ale już tak nigdy nie będzie! :) Mam rację ?:)

Posted

Widzę, że domek u ellnsili jednak na razie nie jest zagrożony, więc mogę się jedynie cieszyć, bo nie mogę znaleźć na mapie dogo dt z dolnośląskiego. Dostałam informację od Edi, więc napisałam pw do ZuziaM i do Szmaji. Wiem, że we Wrocławiu jest Poker, ale czy ona przyjmuje na DT. Finansowo nie mam jak pomóc, pieniążków niet.

Posted

ellensilla napisał(a):

wiesz,zaraz po kwarantannie wolalam jego dac na Dt lib hotelik
i dobrze jego nie ogladalam...prawda
ale wiesz ,najlepiej widac podczas kapieli
wtydy siersc mokra pozwala zobaczyc wiecej...
całkiem gluchy nie jest
bo szczeka i czuje i mnie i jak inne szczekaly na moj widok to on tez....
i jak był na spacerku
to kiedy gadalam ...słuchał...
ale ogolnie jest z nim zle i to pewne

Posted

Edi100 napisał(a):
No to duzo złego spotkało w zyciu:(
Ale już tak nigdy nie będzie! :) Mam rację ?:)

oj ,to pewne ze przeszedł duzo zła....
w schronie był sam an kwarantanjei ...jak wszystkie u nas
wiec nic złego jemu sie nie stało
nie wiem ile sie wałęsał ile spał pod golym niebiem....
zalchłopaka...bardzo zal
Edi ,ale i tak trzeba szukac i domku i Dt....
ellensilla wyjezdza skoro wiosna
wiec rzoumiecie