Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']nikt nie pomyśli, jak ja moją przywiozłam to najpierw mówiłam że poczekam tydzień z kąpielą żeby się odstresowała najpierw, ale już pierwszego dnia zapakowaliśmy do wanny bo się nie dało, dobrze że będziesz miała pomoc, założcie mu kaganiec, wszyscy będziecie spokojniejsi w ten sposób, to i Sambo też. Ale masz jazdę cioteczko. Mogę cię tylko pozytywnymi myślami wesprzeć. Gdyby skończyło się na fryzjerze to jakoś się zrzucimy:)[/QUOTE]
Ale jaki będzie miód na serce dla Cioteczki, a dla Sambusia ulga:):)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :)

Posted

[quote name='ellensilla']Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :)[/QUOTE]
Kola Sambuś :)
Miałam Kiedys na dt szczeniaka ( jednego z 13 stu) nazwałysmy go Simba, a że był maleńki został Simbusiem pychotką:) Nawet w nowym domu:):) Wiec jak dla Mnie może byc Kola Sambuś:):)

Posted

Pokerku, ale to tak trochę z rosyjska, ten Kola :) Nie jak Cola do picia. Ten Kola :) To chyba zdrobnienie od Mikołaja. Moi znajomi mają kota Kolę, też taki poczciwina, dlatego mi tak przyszło do głowy.

Posted

[quote name='ellensilla']Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :)[/QUOTE]
a czy nie lepiej te deklaracje zatrzymać? nie wiadomo na co mogą się jeszcze przydać
tak jak pisałam,mam urlop mam nożyczki ,mam maszynkę mogę pomóc go doprowadzić nieco do ładu...
ale jak wolisz

Posted

może faktycznie skorzystać z pomocy fochu, kasa może być potrzebna na sprawy zdrowotne.Przecież nie wiadomo do końca co pod kołtunami siedzi.

Posted

[quote name='giselle4']dziekuje cioteczkom:0 :) ;)
fochu-20zł
fiorsteinbock-20zł
bela51-10zł
Justika-30zł
Jusia&Sila-50zł
dobrze ze byly pieniazki to zapłaciłam za Dt od reki:)[/QUOTE]

i doliczyc transport 30zł

albo nawet jestesmy na minusie!

Posted

[quote name='fochu']a czy nie lepiej te deklaracje zatrzymać? nie wiadomo na co mogą się jeszcze przydać
tak jak pisałam,mam urlop mam nożyczki ,mam maszynkę mogę pomóc go doprowadzić nieco do ładu...
ale jak wolisz[/QUOTE]

...jestem za, kasę mniej czy więcej lepiej przeznaczyć na badanie...

Posted

Fochu,a dałabyś radę pomóc nam go pomogłabyś go nam też porządnie wykąpać? Bo to głównie ten problem. Szampon który mamy jest chyba za słaby na takie brudy :) No i siły mi brakuje, przyznaję bez bicia.

Posted

[quote name='ellensilla']Fochu,a dałabyś radę pomóc nam go pomogłabyś go nam też porządnie wykąpać? Bo to głównie ten problem. Szampon który mamy jest chyba za słaby na takie brudy :) No i siły mi brakuje, przyznaję bez bicia.[/QUOTE]
mówiłam że pomogę ,ja ze swoim dałam sobie radę sama ,do wanny zapakować itd może mój nie ma tyle sierści ale za to ciężki jest :)
damy radę tylko chęci trzeba !

Posted

Coś mi nieskładnie wyszedł ten poprzedni post. Chetnie skorzystam z pomocy Fochu, tylko potrzebny jest chyba jakiś mocniejszy szampon i zdecydowanie więcej sił w rękach i kręgosłupie niż ja mam. Obawiam się, że taka zwykła kąpiel w jego przypadku to za mało. Później ze strzyżeniem to chyba już nie będzie problemu. Fochu, a masz czas jutro wieczorkiem?

Posted

[URL="http://http://www.dogomania.pl/threads/198668-Sambo-slepy-i-bezradny-piesek-w-schronie-.czy-to-jego-ostatanie-dni-Dt-u-ellensilli"][IMG]http://img375.imageshack.us/img375/218/33181072.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='fochu']jasne podejdę :) nie ma problemu
do weta będę szła z pytaniem o Elika to i o szampon zapytam i kupię[/QUOTE]
Gosiu ,będe twoim dluznikiem.....
Jezeli ten co kupiłam u weta jest kiepski
to kup odpowiedni

Posted

[quote name='fiorsteinbock']i doliczyc transport 30zł

albo nawet jestesmy na minusie![/QUOTE]
dziekuje Edytko za tak niskie koszty transportu.....
moze jeszcze cos wyprosze....
wezmę sie za bazarek z darow od Twojjej przyjeciołki
ale daj mi dzien -dwa
cisnienie mnie powala dzisiaj.