Edi100 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Mysza2']nikt nie pomyśli, jak ja moją przywiozłam to najpierw mówiłam że poczekam tydzień z kąpielą żeby się odstresowała najpierw, ale już pierwszego dnia zapakowaliśmy do wanny bo się nie dało, dobrze że będziesz miała pomoc, założcie mu kaganiec, wszyscy będziecie spokojniejsi w ten sposób, to i Sambo też. Ale masz jazdę cioteczko. Mogę cię tylko pozytywnymi myślami wesprzeć. Gdyby skończyło się na fryzjerze to jakoś się zrzucimy:)[/QUOTE] Ale jaki będzie miód na serce dla Cioteczki, a dla Sambusia ulga:):) Quote
ellensilla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :) Quote
Edi100 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='ellensilla']Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :)[/QUOTE] Kola Sambuś :) Miałam Kiedys na dt szczeniaka ( jednego z 13 stu) nazwałysmy go Simba, a że był maleńki został Simbusiem pychotką:) Nawet w nowym domu:):) Wiec jak dla Mnie może byc Kola Sambuś:):) Quote
Poker Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ładne imię , ale trochę dziewczyńskie przez końcówkę A Quote
ellensilla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Pokerku, ale to tak trochę z rosyjska, ten Kola :) Nie jak Cola do picia. Ten Kola :) To chyba zdrobnienie od Mikołaja. Moi znajomi mają kota Kolę, też taki poczciwina, dlatego mi tak przyszło do głowy. Quote
Poker Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja wiem ,że to z rosyjska, ładne imię .Dla mnie może być i Kola, chociaż my nie nadajemy "ludzkich" imion. Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Edi100']Miło się czyta, że pomoc nadchodzi:):)[/QUOTE] ja zawsze chętnie pomogę :) Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='ellensilla']Dziewczynki, jutro zadzwonię w parę miejsc i zapytam jaka cena. Jak bedzie do wytrzymania to faktycznie skorzystam z pomocy z Sambusiowych deklaracji, wtedy może jutro już nawet udałoby się nam mieć to wszystko z głowy. Kochane jesteście, że oferujecie mi pomoc, dziękuję :) A tak w ogóle, to zauważyłam że psiak nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc kusi mnie żeby go przechrzcić, co Wy na to? Pasuje do niego Kola, jakoś tak kudłato brzmi :)[/QUOTE] a czy nie lepiej te deklaracje zatrzymać? nie wiadomo na co mogą się jeszcze przydać tak jak pisałam,mam urlop mam nożyczki ,mam maszynkę mogę pomóc go doprowadzić nieco do ładu... ale jak wolisz Quote
Poker Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 może faktycznie skorzystać z pomocy fochu, kasa może być potrzebna na sprawy zdrowotne.Przecież nie wiadomo do końca co pod kołtunami siedzi. Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Tylko, ze z tego co czytam jestesmy na 10zl na plusie, wiec nie bardzo jest z czego zaplacic na chwile obecna. Propozycja Fochu jest bezplatna wiec raczej bardziej do skorzystania. Tak mysle :) Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='giselle4']dziekuje cioteczkom:0 :) ;) fochu-20zł fiorsteinbock-20zł bela51-10zł Justika-30zł Jusia&Sila-50zł dobrze ze byly pieniazki to zapłaciłam za Dt od reki:)[/QUOTE] i doliczyc transport 30zł albo nawet jestesmy na minusie! Quote
andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='fochu']a czy nie lepiej te deklaracje zatrzymać? nie wiadomo na co mogą się jeszcze przydać tak jak pisałam,mam urlop mam nożyczki ,mam maszynkę mogę pomóc go doprowadzić nieco do ładu... ale jak wolisz[/QUOTE] ...jestem za, kasę mniej czy więcej lepiej przeznaczyć na badanie... Quote
ellensilla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Fochu,a dałabyś radę pomóc nam go pomogłabyś go nam też porządnie wykąpać? Bo to głównie ten problem. Szampon który mamy jest chyba za słaby na takie brudy :) No i siły mi brakuje, przyznaję bez bicia. Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 obetniemy to co niepotrzebne a potem wyszorujemy chłopaka i będzie jak nówka ;) Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='ellensilla']Fochu,a dałabyś radę pomóc nam go pomogłabyś go nam też porządnie wykąpać? Bo to głównie ten problem. Szampon który mamy jest chyba za słaby na takie brudy :) No i siły mi brakuje, przyznaję bez bicia.[/QUOTE] mówiłam że pomogę ,ja ze swoim dałam sobie radę sama ,do wanny zapakować itd może mój nie ma tyle sierści ale za to ciężki jest :) damy radę tylko chęci trzeba ! Quote
ellensilla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Coś mi nieskładnie wyszedł ten poprzedni post. Chetnie skorzystam z pomocy Fochu, tylko potrzebny jest chyba jakiś mocniejszy szampon i zdecydowanie więcej sił w rękach i kręgosłupie niż ja mam. Obawiam się, że taka zwykła kąpiel w jego przypadku to za mało. Później ze strzyżeniem to chyba już nie będzie problemu. Fochu, a masz czas jutro wieczorkiem? Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 czasu mam nadmiar :) na urlopie siedzę :) więc jestem do Waszej dyspozycji Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Gosiu, a mozesz podejsc do weta albo zoologicznego po jakis mocniejszy lub skuteczniejszy specyfik? Quote
ellensilla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Superancko! Napisz mi nr telefonu na priva, to jutro zadzwonie i sie zgadamy. Dobranocka wszystkim i dziękuję, że czuwacie nad nami ;) Quote
fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jasne podejdę :) nie ma problemu do weta będę szła z pytaniem o Elika to i o szampon zapytam i kupię Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Super. Napewno obciecie dredow tez wiele pomoze, bo czesc zapaszku one nosza... Quote
fochu Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [URL="http://http://www.dogomania.pl/threads/198668-Sambo-slepy-i-bezradny-piesek-w-schronie-.czy-to-jego-ostatanie-dni-Dt-u-ellensilli"][IMG]http://img375.imageshack.us/img375/218/33181072.jpg[/IMG][/URL] Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='fochu']jasne podejdę :) nie ma problemu do weta będę szła z pytaniem o Elika to i o szampon zapytam i kupię[/QUOTE] Gosiu ,będe twoim dluznikiem..... Jezeli ten co kupiłam u weta jest kiepski to kup odpowiedni Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='fiorsteinbock']i doliczyc transport 30zł albo nawet jestesmy na minusie![/QUOTE] dziekuje Edytko za tak niskie koszty transportu..... moze jeszcze cos wyprosze.... wezmę sie za bazarek z darow od Twojjej przyjeciołki ale daj mi dzien -dwa cisnienie mnie powala dzisiaj. Quote
Recommended Posts