Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wybiegaliśmy się trochę z Ramzesem:) i poszliśmy na krótki spacer do lasu z Viki i Piotrkiem:) Mógłbym powiedziec, że jestem z niego dumny bo nie rzucał się na Sznapsa gdyby nie fakt, że się dziś nie spotkali:P Poza tym nic ciekawego:) Oby go ktoś zauważył na dniach otwartych...:)
Pozdrawiamy:)

Posted

Było dziś widac, że Ramzesowi brakowało człowieka... brak soboty to dużo jednak... skakał koło mnie, bawic się chciał i biegac... niestety ja biegac na razie nie mogę więc tylko spacerki:) spokojne, po chodniku:P za to pobawiliśmy się trochę :D i pooddychaliśmy świeżym powietrzem:)
Pozdrawiamy!:)

Posted

Dziś mieliśmy kolejny krótki spacer... Ramzes jest ostatnio oszczędzany przeze mnie.. a raczej przez moją nogę ;/ mam tylko nadzieję, że w czw się to zmieni;] jak będę jakieś konkretniejsze spacery i (może) zdjęcia to będzie lepiej:) jedyne co dziś nowego się dowiedziałem to, że nie spodobał mu się Enzo... ale znam Ramzesa na tyle, że mnie to nie dziwi:P
Pozdrawiamy:)

Posted

No i po kolejnym spacerze z Ramzesem:D jak zwykle się cieszył skakał i chciał bawic:) ale tym razem nie o tym:) Znajomi jednej z wolontariuszek (na razie zostanie anonimowa:P) są zainteresowani Ramzesem!:D jedyny problem, że ludzie mają 2 koty w domu a Ramzes raczej za nimi nie przepada... ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie:) może jak przyjadą i się w nim zakochają to i ten brak tolerancji na koty im nie będzie przeszkadzał:P. także Ramzes śmigaj do domu!!:D:D:D

Posted

jak z dużym to tym lepiej:D ale Ramzesowi przydałoby się towarzystwo:) bo jak to kiedyś stwierdziła Marzena, niby już dorosły i chce isc swoimi ścieżkami a jednak potrzebuję opiekuna, czy jakoś tak :P to ja będę czekał na wiesci w sobote;) no i oczywiscie caly czas 3mam kciuki za Ramzesa :D

Posted

No ale w wypadku tego domu to córka z ojcem muszą przekonac matkę;] zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Co do wczorajszego spaceru Ramzes był szczęśliwy, że wyszedł:) ale znów nieznośny... czasem nawet na człowieka szczeka i to mnie trochę irytuję... wystarczy, że kogoś nie zna :( a o psach innych już nie wspomnę. Strachliwy jest... Żal mi go tylko było, że chciał się bawic z Rosą a ona wolała swoją opiekunkę od niego... no i jakiejś wysypki dostał... mam nadzieję, że to nic poważnego.. 3maj się Ramzes i zdrowiej:) bo może za niedługo pójdziesz ze schronu:)

Posted

Dobra wiadomosc - dziś dzwonił do mnie koleś w sprawie ogłoszenia Ramzesa:) dom z ogrodem i państwo chcą wziąsc psa bo córka na swoim a niedawno za TM poszedł ich ON ze starości, prawdopodobnie przyjedzie w sobotę do schronu zobaczyc Ramzesa gdy będziemy na spacerze:) jedyny minus, że ludzie z cieszyna, poza tym wydają się ok:)