leonarda Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ojej:), a w jakim? Do tego Cieszyna pojechał czy w inne miejsce? Czaku, wiesz coś? Quote
czaku Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Jakby to powiedziec... nie wiem gdzie pojechał :( wczoraj do mnie Piotrek zadzwonił z wiadomością, że Ramzes poszedł do domu. Domyślam się, że to mogli byc ci ludzie z Cieszyna bądź znajomi od Klaudii (jedyne 2 przypuszczenia:P) ale co do ludzi z Cieszyna mieli przyjechac w sobotę gdy będę w schronie żeby z nimi pogadac itd więc jeśli to oni to zachowali się trochę nie fair wg. mnie. Poza tym to cieszę się, że Ramzes już nie mieszka w klatce i ma swój domek:) oby było mu tam jak najlepiej:) jeśli tak to nie ważne gdzie pojechał:) Quote
soboz4 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zmień tytuł wątku, musisz wejść w edycję zaawansowaną pierwszego postu i zmienić na - ma dom! Quote
czaku Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Wiadomosc z ostatniej chwili:) Ramzes pojechał do domu do Głuchołazów więc moje przypuszczenia były mylne :P ale ważne, że nie siedzi w klatce schroniskowej i oby miał tam jak najlepiej!:) 3mamy kciuki żeby nie wrócił!! :) Quote
Recommended Posts