Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tattoi']Tattoi potwierdzi- Nordi nie opuszczała hotelu :-) Asia- jak będziesz w Legionowie na wystawie, to możesz mi wziąć to jedzenie dla Nordika. Spotkamy się, bo będziemy jednego dnia przecież.[/QUOTE] Niestety, w tym czasie będe podbijała ringi w Wieselburgu/Austria. Przelałam 20 zł na Nordi:) Pzdr. Quote
olivetshka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc dla przeraźliwie chudej młodej Onki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205883-Przera%C5%BAliwie-wychudzona-m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-ONeczka-pilnie-DT-DS-POMOCY!?p=16677525#post16677525[/url] Chociaż podnieście czasem, proszę... Quote
Asiulka901 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jednak dam odpowiedz pod koniec miesiąca bo jeszcze w domu nie byłam a to moi rodzice decydują a przez telefon trudno wszystko tłumaczyć a z kompem są na bakier wiec trudno nawet im zdjęcia wysłać :smile: Quote
nika28 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 [quote name='Asiulka901']Jednak dam odpowiedz pod koniec miesiąca bo jeszcze w domu nie byłam a to moi rodzice decydują a przez telefon trudno wszystko tłumaczyć a z kompem są na bakier wiec trudno nawet im zdjęcia wysłać :smile:[/QUOTE] Poczekamy :) Quote
Tattoi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nordik jakby trochę spokojniejsza. Trochę. Teraz się rozwala po fotelach. Złodziej z niej zawołany. "Złasuje wszystko, choćby w znacznej wysokości". Poza tym wszystko w porządku. Czy mogę liczyć na jakieś jedzenie dla niej, czy sama mam kupić? Quote
pola53 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ja też przelałam suni stałą 3 kwietnia. Trzymam kciuki za domek. Quote
Tattoi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A zwariowała ostatecznie :-) Uznała, że nie może w żadnym wypadku chodzic po schodach. Dzis była Jagna, widziała ją, powiedziała, że to efekt tabletek, teraz powinna byc poprawa. 6 tygodni trzeba czekac na zadziałanie tych leków, które Nordik bierze. Mniej szczeka, ale dostała potwornego apetytu. Pochłania tyle, co rottweiler. Powoli ryzykuje puszczanie z innymi psami- jest ok, ignoruje je, pod warunkiem, że patrzę w inną stronę. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 A kiedy będa jakies fotki Nordi? Bo jak złapała taki apetyt, to pewnie zupenie inaczej wygląda na fotkach... [INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] [/INDENT] Pzdr. Quote
Tattoi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Asiaczek']A kiedy będa jakies fotki Nordi? Bo jak złapała taki apetyt, to pewnie zupenie inaczej wygląda na fotkach... [/QUOTE] A gdzie tam, ona się tak telepie, że wszystko spala. Nadal jest chuda. Quote
nika28 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Życzę wszystkim Wesołych Świąt :) [B][I][SIZE="3"][COLOR="purple"]By marzenia się spełniły, kury jaja poświęciły, tata nam dyngusa sprawił ksiądz nam święta błogosławił. Byśmy w święta byli razem jak nam na Wielkanoc każe.[/COLOR][/SIZE][/I][/B] I oby po Świętach Nordelka pojechała do domku :) Quote
olivetshka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='nika28']Życzę wszystkim Wesołych Świąt :) [B][I][SIZE="3"][COLOR="purple"]By marzenia się spełniły, kury jaja poświęciły, tata nam dyngusa sprawił ksiądz nam święta błogosławił. Byśmy w święta byli razem jak nam na Wielkanoc każe.[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B]I oby po Świętach Nordelka pojechała do domku[/B] :)[/QUOTE] Amen ;) Wesołych Swiąt! Quote
olivetshka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jakieś nowe wieści? A przy okazji... Cioteczki, proszę zaglądnijcie na wątek szczeniorki ON z kojca, u której zieje pustkami, i która pomimo swej urody nie ma ani jednego zapytania z ogłoszeń. Przewinęła się nawet myśl o uśpieniu... ;( Może znacie kogos, kto chciałby sliczną sunieczkę w typie ON?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205376-Szczeniak-w-typie-ON-z-kojca-szuka-domu[/url] Quote
Rumi. Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ciotki kochane dzięki kasumi i darczyńcom którzy dali na Nutkę która pojechała do dożywotniego BDT dla Nordi poleci 100zł z pieniążków Nutki :) Dziękuję jeszcze raz kasumi! :Rose: (pewnie ciotka kasumi jeszcze napisze tu) Quote
kasumi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nordi dostanie [B]100zł[/B] od starej spanielki, która pojechała na dożywotni BDT :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-spanielka-z-pochw%C4%85-na-wierzchu-ZNALAZ%C5%81A-do%C5%BCywotni-AZYL-szcz%C4%99%C5%9Bcia-NUTKO-!!?p=16674423#post16674423[/url] Quote
nika28 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Super, Nordi jest cały czas na minusie, więc to bardzo duża pomoc :) Bardzo dziękuję :loveu: Czy podać Ci nr. konta, czy będziesz wpłacała bezpośrednie do Tattoi ? Asiulka901, i wiadomo coś ? Czy rodzicom spodobała się nasza Nordi ? :) Quote
kasumi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='nika28']Super, Nordi jest cały czas na minusie, więc to bardzo duża pomoc :) Bardzo dziękuję :loveu: Czy podać Ci nr. konta, czy będziesz wpłacała bezpośrednie do Tattoi ? Asiulka901, i wiadomo coś ? Czy rodzicom spodobała się nasza Nordi ? :)[/QUOTE] mi jest obojętnie, który numer konta (tzn. tak, żeby kasa trafiła do Nordi :diabloti: ) ....nie wiem u kogo siedzą pieniądze :) Quote
Recommended Posts