Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tattoi']Tattoi potwierdzi- Nordi nie opuszczała hotelu :-)
Asia- jak będziesz w Legionowie na wystawie, to możesz mi wziąć to jedzenie dla Nordika. Spotkamy się, bo będziemy jednego dnia przecież.[/QUOTE]
Niestety, w tym czasie będe podbijała ringi w Wieselburgu/Austria.

Przelałam 20 zł na Nordi:)

Pzdr.

Posted

Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc dla przeraźliwie chudej młodej Onki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205883-Przera%C5%BAliwie-wychudzona-m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-ONeczka-pilnie-DT-DS-POMOCY!?p=16677525#post16677525[/url]

Chociaż podnieście czasem, proszę...

Posted

Jednak dam odpowiedz pod koniec miesiąca bo jeszcze w domu nie byłam a to moi rodzice decydują a przez telefon trudno wszystko tłumaczyć a z kompem są na bakier wiec trudno nawet im zdjęcia wysłać :smile:

Posted

[quote name='Asiulka901']Jednak dam odpowiedz pod koniec miesiąca bo jeszcze w domu nie byłam a to moi rodzice decydują a przez telefon trudno wszystko tłumaczyć a z kompem są na bakier wiec trudno nawet im zdjęcia wysłać :smile:[/QUOTE]

Poczekamy :)

Posted

Nordik jakby trochę spokojniejsza. Trochę. Teraz się rozwala po fotelach. Złodziej z niej zawołany. "Złasuje wszystko, choćby w znacznej wysokości".
Poza tym wszystko w porządku.
Czy mogę liczyć na jakieś jedzenie dla niej, czy sama mam kupić?

Posted

A zwariowała ostatecznie :-)
Uznała, że nie może w żadnym wypadku chodzic po schodach.
Dzis była Jagna, widziała ją, powiedziała, że to efekt tabletek, teraz powinna byc poprawa. 6 tygodni trzeba czekac na zadziałanie tych leków, które Nordik bierze.
Mniej szczeka, ale dostała potwornego apetytu. Pochłania tyle, co rottweiler.
Powoli ryzykuje puszczanie z innymi psami- jest ok, ignoruje je, pod warunkiem, że patrzę w inną stronę.

Posted

A kiedy będa jakies fotki Nordi? Bo jak złapała taki apetyt, to pewnie zupenie inaczej wygląda na fotkach...
[INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]
[/INDENT]

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A kiedy będa jakies fotki Nordi? Bo jak złapała taki apetyt, to pewnie zupenie inaczej wygląda na fotkach...
[/QUOTE]

A gdzie tam, ona się tak telepie, że wszystko spala. Nadal jest chuda.

Posted

Życzę wszystkim Wesołych Świąt :)

[B][I][SIZE="3"][COLOR="purple"]By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

I oby po Świętach Nordelka pojechała do domku :)

Posted

[quote name='nika28']Życzę wszystkim Wesołych Świąt :)

[B][I][SIZE="3"][COLOR="purple"]By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B]I oby po Świętach Nordelka pojechała do domku[/B] :)[/QUOTE]
Amen ;)

Wesołych Swiąt!

Posted

Jakieś nowe wieści?
A przy okazji...

Cioteczki, proszę zaglądnijcie na wątek szczeniorki ON z kojca, u której zieje pustkami, i która pomimo swej urody nie ma ani jednego zapytania z ogłoszeń.
Przewinęła się nawet myśl o uśpieniu... ;(
Może znacie kogos, kto chciałby sliczną sunieczkę w typie ON?:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205376-Szczeniak-w-typie-ON-z-kojca-szuka-domu[/url]

Posted

Ciotki kochane dzięki kasumi i darczyńcom którzy dali na Nutkę która pojechała do dożywotniego BDT dla Nordi poleci 100zł z pieniążków Nutki :) Dziękuję jeszcze raz kasumi! :Rose:
(pewnie ciotka kasumi jeszcze napisze tu)

Posted

Nordi dostanie [B]100zł[/B] od starej spanielki, która pojechała na dożywotni BDT :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-spanielka-z-pochw%C4%85-na-wierzchu-ZNALAZ%C5%81A-do%C5%BCywotni-AZYL-szcz%C4%99%C5%9Bcia-NUTKO-!!?p=16674423#post16674423[/url]

Posted

Super, Nordi jest cały czas na minusie, więc to bardzo duża pomoc :)
Bardzo dziękuję :loveu:

Czy podać Ci nr. konta, czy będziesz wpłacała bezpośrednie do Tattoi ?

Asiulka901, i wiadomo coś ? Czy rodzicom spodobała się nasza Nordi ? :)

Posted

[quote name='nika28']Super, Nordi jest cały czas na minusie, więc to bardzo duża pomoc :)
Bardzo dziękuję :loveu:

Czy podać Ci nr. konta, czy będziesz wpłacała bezpośrednie do Tattoi ?

Asiulka901, i wiadomo coś ? Czy rodzicom spodobała się nasza Nordi ? :)[/QUOTE]

mi jest obojętnie, który numer konta (tzn. tak, żeby kasa trafiła do Nordi :diabloti: ) ....nie wiem u kogo siedzą pieniądze :)