Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nauki i nowej, potrzebnej wiedzy nigdy nie jest za dużo;). Żebym, mogła o sobie kiedyś powiedziec, ze jestem dobrym lekarzem muszę się uczyc, śledzic nowinki weterynaryjne i porzerzac horyzonty;) Weterynaria nie stoi w miejscu ( Dzięki Bogu, że tak jest - lepiej isc do przodu niż się cofac lub stac w miejscu;)) - a poza tym, lubię się uczyc, zwłaszcza czegoś co mnie interesuje i jest moją życiową pasją a weterynaria z pewnością nią jest :) Tak, w środę ostatnie badania Brunusia i mnóstwo, mnóstwo zdjęc ale domku ciągle brak:( a bez niego nawet i leki w 100 % nie pomogą:(

Posted

Zdrowiej Bruneczku, zdrowiej, trzymam kciuki za znalezienie domku i za ostatnie egzaminy Niuni co by bez nerw się obyło. :)
Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :)

Posted

[quote name='Magolek'](...) Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :)[/QUOTE]
Zgadzam się w całej rozciągłości!
i przy okazji podnoszę Brunusia :)

Posted

Już są, właśnie wkleiłam do rozliczenia w poście 24. i na Twoim bazarku. Serdecznie dziękujemy!

[LIST]
[*]alice midnight [COLOR=red][COLOR=black](z bazarku Myszy2 i zebryzebry)[/COLOR][/COLOR]- [B][COLOR=red]1[/COLOR][COLOR=red]5 zł :loveu:
[/COLOR][/B]
[*]moca35 [COLOR=red][COLOR=black](z bazarku[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]Myszy2 i zebryzebry[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black])[/COLOR][/COLOR]- [B][COLOR=red]31 zł :loveu:
[/COLOR][/B]
[/LIST]

Posted

Przytyty o 5 kg Brunciol to coraz piękniejszy Bruncio...!:)
Jeszcze tylko trochę sierściuchy na grzbiet i naprawdę będzie na czym oko zawiesić!:)
Że też my wszyscy tutaj tacy zapsieni jesteśmy...!!! A psiutkowi tak potrzebny jest ten jego własny kawałek podłogi ...

Posted

[quote name='ŚWIAT']A moja wpłata wpłynęła? przelałam 22.01[/QUOTE]
Tak, przepraszam, już wpisuję:

[LIST]
[*][COLOR=red][COLOR=black]Magolek[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] - 20 zł:Rose:[/COLOR][/B]
[*][COLOR=black]ŚWIAT[/COLOR][B][COLOR=red]- [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black](z bazarku)[/COLOR][B]-[/B][/COLOR][B][COLOR=red]30 zł[/COLOR][/B][B][COLOR=red]:Rose:[/COLOR][/B]
[/LIST]

Posted

[quote name='Wiedźma']Z przyczyn niezależnych od niuni Brunuś jedzie na badania w piątek.
[SIZE=3][COLOR=red][B]GDZIE JEST DOM???[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Niunia się zaczytała w jakichś encyklopediach ;) I dobrze :)
Czekamy do piątku

Posted

To też, ale jest problem z transportem - do tej pory Bruno korzystał z uprzejmości schroniska; niestety, ma ono ograniczone środki. Dr ma czas dla Bruna w piątek i na jutro umówiłam transport z pewnym bardzo dobrym człowiekiem, który zawiezie niunię z psiną do kliniki, a potem odwiezie ich z powrotem.

Posted

off nie off ważna sprawa..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201122-Potrzeba-pomocy-dla-tych-ps%C3%B3w!-Inaczej-p%C3%B3jd%C4%85-na-odstrza%C5%82!?p=16200773#post16200773[/url] może macie jakieś pomysły, co i jak zrobić.. Potrzebna szybka pomoc..
przekazujcie dalej, trzeba sprawę rozgłosić..