marta0731 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Niunia Ty przesadzasz chyba z ta nauką... ileż można... ;););) Czekamy na wieści z "pierwszej ręki" Quote
niunia448 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nauki i nowej, potrzebnej wiedzy nigdy nie jest za dużo;). Żebym, mogła o sobie kiedyś powiedziec, ze jestem dobrym lekarzem muszę się uczyc, śledzic nowinki weterynaryjne i porzerzac horyzonty;) Weterynaria nie stoi w miejscu ( Dzięki Bogu, że tak jest - lepiej isc do przodu niż się cofac lub stac w miejscu;)) - a poza tym, lubię się uczyc, zwłaszcza czegoś co mnie interesuje i jest moją życiową pasją a weterynaria z pewnością nią jest :) Tak, w środę ostatnie badania Brunusia i mnóstwo, mnóstwo zdjęc ale domku ciągle brak:( a bez niego nawet i leki w 100 % nie pomogą:( Quote
niunia448 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Czytanie specjalistycznych książek weterynaryjnych traktuje jako przyjemnośc:) nie traktuje tego, jako przykry obowiązek studenta weterynarii:) Quote
Funky Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zaglądam i przesyłam trochę dobrej energii <3<3<3 Quote
Mysza2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 czy doszły jakieś wpłaty z bazarku? Bo na razie tylko od Andegawenki Quote
Magolek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zdrowiej Bruneczku, zdrowiej, trzymam kciuki za znalezienie domku i za ostatnie egzaminy Niuni co by bez nerw się obyło. :) Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :) Quote
brzośka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Magolek'](...) Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :)[/QUOTE] Zgadzam się w całej rozciągłości! i przy okazji podnoszę Brunusia :) Quote
jaanka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czy Bruno jest gdzieś ogłaszany? Bo była propozycja pomocy , trochę się pogubiłam ... Quote
ewu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Wiedźma'] Wpłynęło[COLOR=red][B] 60 zł[/B][/COLOR] od ewu.:loveu:[/QUOTE] No to super :). Pozdrowionka :) Quote
Mysza2 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 powinny już wpłynąć wpłaty od Świat, Moca35 i Alice Midnight (to będą z bazarku) Świat wpłacała 21-go, powinno już być. Quote
Wiedźma Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Już są, właśnie wkleiłam do rozliczenia w poście 24. i na Twoim bazarku. Serdecznie dziękujemy! [LIST] [*]alice midnight [COLOR=red][COLOR=black](z bazarku Myszy2 i zebryzebry)[/COLOR][/COLOR]- [B][COLOR=red]1[/COLOR][COLOR=red]5 zł :loveu: [/COLOR][/B] [*]moca35 [COLOR=red][COLOR=black](z bazarku[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]Myszy2 i zebryzebry[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black])[/COLOR][/COLOR]- [B][COLOR=red]31 zł :loveu: [/COLOR][/B] [/LIST] Quote
tomcug Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dziewczyny, mam prośbę, jak już będą foty to dajcie znać na pw i zaraz ogłoszę Brunciola. Ostatnio na dogo bywam sporadycznie, stąd moja prośba. Quote
Cleo2008 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='andegawenka']Ma sympatyczny pysio, ludzie to lubią[/QUOTE] wlasnie wlasnie, sympatyczny pysio, czekam bardzo na zdjecia slodziaka Quote
jostel5 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przytyty o 5 kg Brunciol to coraz piękniejszy Bruncio...!:) Jeszcze tylko trochę sierściuchy na grzbiet i naprawdę będzie na czym oko zawiesić!:) Że też my wszyscy tutaj tacy zapsieni jesteśmy...!!! A psiutkowi tak potrzebny jest ten jego własny kawałek podłogi ... Quote
Wiedźma Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='ŚWIAT']A moja wpłata wpłynęła? przelałam 22.01[/QUOTE] Tak, przepraszam, już wpisuję: [LIST] [*][COLOR=red][COLOR=black]Magolek[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] - 20 zł:Rose:[/COLOR][/B] [*][COLOR=black]ŚWIAT[/COLOR][B][COLOR=red]- [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black](z bazarku)[/COLOR][B]-[/B][/COLOR][B][COLOR=red]30 zł[/COLOR][/B][B][COLOR=red]:Rose:[/COLOR][/B] [/LIST] Quote
Wiedźma Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Z przyczyn niezależnych od niuni Brunuś jedzie na badania w piątek. [SIZE=3][COLOR=red][B]GDZIE JEST DOM???[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
marta0731 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='Wiedźma']Z przyczyn niezależnych od niuni Brunuś jedzie na badania w piątek. [SIZE=3][COLOR=red][B]GDZIE JEST DOM???[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Niunia się zaczytała w jakichś encyklopediach ;) I dobrze :) Czekamy do piątku Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 To też, ale jest problem z transportem - do tej pory Bruno korzystał z uprzejmości schroniska; niestety, ma ono ograniczone środki. Dr ma czas dla Bruna w piątek i na jutro umówiłam transport z pewnym bardzo dobrym człowiekiem, który zawiezie niunię z psiną do kliniki, a potem odwiezie ich z powrotem. Quote
brzośka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='Wiedźma'][SIZE=3][COLOR=red][B]GDZIE JEST DOM???[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] trzeba ogłaszać Bruna, inaczej o domek ciężko Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Musimy wiedzieć,co mu jest. To raz. Dwa: kombinujemy osobny telefon,tylko do kontaktu w sprawie Bruna. Quote
Monika_tbg Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 off nie off ważna sprawa.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/201122-Potrzeba-pomocy-dla-tych-ps%C3%B3w!-Inaczej-p%C3%B3jd%C4%85-na-odstrza%C5%82!?p=16200773#post16200773[/url] może macie jakieś pomysły, co i jak zrobić.. Potrzebna szybka pomoc.. przekazujcie dalej, trzeba sprawę rozgłosić.. Quote
Recommended Posts